Három év masszív migránsozás után kicsit furcsán adja ki magát a miniszterelnök debreceni ünnepi szentmisére írt levelének egyik gondolata. Azért harcról is beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Na elmész te valahova te álszent, korrupt, alja, szemét szennyláda. Milliók nyomorognak, a mélyszegénység, a nulla szociális háló és társadalmi politika a nulla kormányprogram köszöni jól van és te üres keresztény lózungokkal dobálózol? Miközben gyűlölködsz és non-stop uszítasz puszta keresztényi szeretetből és könyörületből?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Na elmész te valahova te álszent, korrupt, alja, szemét szennyláda. Milliók nyomorognak, a mélyszegénység, a nulla szociális háló és társadalmi politika a nulla kormányprogram köszöni jól van és te üres keresztény lózungokkal dobálózol? Miközben gyűlölködsz és non-stop uszítasz puszta keresztényi szeretetből és könyörületből?
RonaGyuri
Ha ez nála a könyörület, milyen lehet mikor leszámol? Ja ezt tudjuk ez a mai magyar rögvalóság! =))
Commenter
@RonaGyuri: majd megtudjuk azt is. Hiszen megígérte március 15-én hogy a választások után jogi, erkölcsi és politikai értelemben is elégtételt fog venni.
csipetke
Ebben az országban orbán a legnagyobb köpönyegforgató.Úgy cserélgeti az elveit,mint más az alsógatyáját.Ha megnézzük mi van róla a vikipédián.Kisz-titkártól fogva volt ő a liberális párt alelnöke,stb,stb.Csak még akasztott ember nem.(a kulcsszó:- a "még")
tudode
Méltányos, hogy ez az ÁLSZENT alak nem vezeti be az inkvizícót a XXI. században, amelyhez valamennyire .. h a j a z , v. mit tervez a STOP SOROSSAL!
.
Egy, két kiragadott mondat az .. S P É C I .. H Í T V A L L Á S Á R Ó L, amely valójában hasonlóan nincs nekije, mint a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL, magánszektaként megszerzett hat-alma!
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=4s

""" Minden politika, de a politika nem minden, 2005. Advent, Balás Béla kaposvári püspök kezdeményezése nyomán a KÉSZ Kaposvári Csoportja és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében létrejött közönségtalálkozón Orbán Viktor ezúttal nemcsak politikáról beszél, hanem elsősorban saját hitéről, a hit és a politika viszonyáról valamint a keresztény felelősségről a politikai, társadalmi életben. Orbán Viktor beszélgetőtársai Balás Béla kaposvári püspök és Balog Zoltán református lelkész, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója.""""

Biz' a Viktor Te is elárultad a népedet politikuskén a többiekkel együtt! Hogy a francba kell szerinte KISZABADÍTANI A TESTÜNKBŐL A LELKÜNKET??? Ha a többség elutasítja bármely győztest, akkor be kell látnia, hogy VESZTETT!!! Akko má' nem???
A kármentése "is" bukta, már ami a reformokat illeti felcsúti módra! Fundamentalista választ akar adni az országépítésre, v mentésre, v mi a fenére! Reformálni szeretne! Tettei beszélnek hittestvérként!----
.------------------------------
Ha valakinek ALACSONY A VÉRNYOMÁSA, érdemes meghallgatni a HITVALLÁSÁT, lekőrözött anno bármely püspököt, v lélekkufárt az ÁLSZENT ETETŐJÉVEL!!!
kereső
@csipetke: nemsoká átirják azt a wikit.A molylepke emlékezetűeknek meg úgyse számit.
gibgab
Na jó,jó...! De a használati utasítást is megkaptuk: "Ne figyeljenek oda, arra amit mondok, egyetlen dologra, figyeljenek, amit, csinálok!" Én ehhez tartom magam.
Gauntlet
Mondja ez a kormányfő, aki S ahol nyíltan vegzálták a mozgáskorlátozottakat, és ahol családokat lakoltatnak ki, stb. Borzongás!
rohács1926
A keresztény könyörületnek egy humánusabb formája lenne a máglya, mint az árokba rugdosás.
Ne legyünk kegyetlenebbek az inkvizíciónál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.