A kormányközeli Bors szerint az építkezésen naponta ezer ember dolgozik. Az új arénához több mint 550 parkoló és rengeteg WC tartozik majd. Megfelelő ütemben halad a 67 ezer fős új Puskás-stadion építése – ezt írja a szombati Bors. 2019 végére kell elkészülni, a 2020-as foci Eb-nek már az egyik helyszíne lesz az aréna. A cikk szerint 142,85 milliárd forint plusz áfába kerül a stadion, de arról nem írnak, hogy ez az összeg az eredetileg tervezett 40 milliárd forint többszöröse. És persze még változhat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nicht beszáren

A derék Bors féle lekendezés margójára

Hogy pontos legyek én a hvg.hu „A tető egy része fent van már a méregdrága Puskás-stadionon” révén indultam el. S mivel a „ Az Építészfórumon is azt írják, hogy a WC-k száma 974, a mosdóké 714, a pissoire-oké 723 darab lesz.” gondolatmenet megragadott tovább olvastam.
A tervismertetőben azt olvastam, hogy „a tervek szerint saját rendőrőrs és konferenciaközpont is lesz arról nem is beszélve, hogy a VIP-vendégek kiszolgálására egy sor Skybox épül.”. Így nem kis meglepve olvasom: „A lelátó legjobb részei – a két tizenhatos közötti területrész – a VIP vendégek és a Business Club nézői számára elkülönített.

A Középső és a Felső lelátó rész között fut körbe az aréna térben a Sky boxok sora”!
Csak a szegény VIP-ek nehogy úgy járjanak, mint a skót egere (se sajt, se kolbász)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.