Bármelyik pillanatban az utcára tehetnek egy tiszaújvárosi édesanyát: egy rossz munkagép miatt elvesztette a kezét, az állását, és azóta nem tudta fizetni a hitelét. Az asszony hiába könyörgött a banknak, hogy legyenek tekintettel a helyzetére, a pénzintézet azonban még csak válaszra sem méltatta, inkább továbbadta tartozását a követeléskezelő felé. Már a végrehajtóknál van az ügye. …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Mindez csak azért van így mert most ha nem tudnád a ,,családok éve,, van, hát igen ez a történet jól példázza a nagy,nagy család barátságot !!!
A gép akkor is rossz volt a hölgy megtagadhatta volna a munkavégzést, de nem tette mert féltette az állásást ez a legborzalmasabb az egészben !!! A főnöke meg szarik rá, hogy neki tönkrement az élete !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@1magyar: Neked sem jött még le ,hogy 3 ÉVE VOLT A BALESET? !!!
Mire kiderül,hogy ki a vesztes vagy a hibás,ez a szerencsétlen nö utcára kerül gyerekesstöl ?
Ti csak akkor tudnátok gondolkozni ha hasonló szarban lennétek...
Csizmás Kond
@csipetke: ...nem a sokról vagy a kevésről van szó, hanem arról hogy miből állapította meg, hogy neki mennyit ér a keze...mert amikor valaki mond egy árat az már vásár...de neked ez kínai.
...és ha már belekezdtél ne utasítgass...azt hagy otthonra a férjednek...de lehet ős sem bírja és azért osztogatod itt...
csipetke
@Csizmás Kond: Hallottál már arról,hogyha valakinek nincs pénze ügyvédre,szociális alapon kérhet?Nyilván itt is ez történt,hiszen senki nem szopja ki a kisujjából,hogy mennyit ér 1-1 testrésze,bár a biztosítók ezt már rég megállapították.Egyébként a fene se akar utasítgatni.Az is röhej,amit írtál,hogyha valaki mond egy árat,az már vásár.De miután itt nem egy szopósmalacról van szó,hanem egy ember karjáról,nem árról beszélünk,hanem kártérítési összegről.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...figyusz Sicc! azt,hogy kinek mennyit ér a keze,karja csak úgy tudod biztonsra meg állapítani,hogy ha bele dugod a szecskavágóba! lassan lekörözöd a sikari tibit,pedig azt nehéz...
emerencia
@Horizont: ma: 16:24 Rengetegen úgy gondolják, hogy csak a rosszul dolgozókat, fegyelmezetleneket érheti baj munka közben. Ők legfeljebb csak akkor lesznek talán szolidárisak, ha önmagukat vagy szeretett hozzátartozójukat éri baleset.

A papíron mindent tökéletesen intéző és bizonyíthatóan a munkavédelemre is valamennyi pénzt áldozó vezetők nyugodtan elterülhetnek ergonómiailag tökéletesen kivitelezett székükben. Baj esetén csak és kizárólag a testi épségét, egészségét vesztett alkalmazott lehet a hibás a nem éppen tökéletes és még mindig veszélyes munkakörülmények következményeiért. Az ilyen vezetők sem lesznek szolidárisak, hiszen jól fizetett jogászok hada fogja őket megvédeni, ha szükséges.

Nem ritka az sem, hogy a felelőtlen vezetők által teremtett veszélyekkel együtt kell dolgozni, nincs más választás. Csúnya, nem a munkavédelemhez kapcsolható retorziókra, el nem követett bűnök miatti büntetésre számíthat aki szólni mer még akkor is, ha az illető egyébként hivatalosan választott jogvédő. A korrupcióveszély miatt pedig kevesen mernek az illetékes hatósághoz fordulni.

Egyre több a Stockholm szindrómás tüneteket mutató munkavállaló is, akik úgy próbálják munkahelyüket és lelki egészségüket megőrizni, hogy akár még a saját valós érdekeiket is félredobva kiállnak a lelketlen, beosztottjaikat a még nagyobb profitszerzés céljából veszélyeztető vezetőik mellett. Ők aztán végképp nem szolidárisak, csakúgy mint azok közül nagyon sokan akiket megkímélt a veszélyes munkakörülményektől az élet. Számtalanszor hallom, hogy az ilyen problémával küzdő dolgozó megérdemli a sorsát mert tanulatlan. Tanulatlan embereknek pedig gyakorta nem jár biztonság az élet számos területén Magyarországon és ez még a művelt, iskolázott emberekre is igaz, ha közéjük keverednek. Itt aztán végleg eltűnt a szolidaritás. Vajon hogyan lehetne valahogy újra visszahívni?
m3mber
Ha az ellenzék összefogva nem menti meg ezt az anyukát én lehúzom a rolót.
Mekkora pusztítást képes véghezvinni egy ember támadással?
Én MINDENHOL MINDIG Magyarország rossz hírét keltem.
Elmondom, hogy mi folyik Magyarországon.
Tévében, rádióban, újságnak, interneten.

Gyűlöllek Magyarország - amivé lettél, amivé hagytad magad tenni.
Ez már nem egy ember bűne, hanem az egész magyar népé - egy nemzeté !!!
Ezért a szarért haltak meg az Aradi vértanúk?
A kurva anyád, Orbán Viktor !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.