Köztudott, hogy a dohányzás ártalmas és számos betegség kialakulásáért felelős, kevesen tudják azonban, hogy miért. A cigarettafüstben található káros anyagok nagy része az égésből származik, és ezek azok az anyagok, amelyek a betegségek nagy részéért felelnek.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
A dohánynövény füstje önmagában nem lenne annyira káros, mint az a füst ami a cigiből jön. A dohányt ugyanis rengeteg féle-fajta vegyszerrel kezelik, ezek elégetésével lesz aztán igazán káros a füst!
Ezen anyagok a függőség elősegítése és erősítése miatt, tehát teljesen PIACI szempontok alapján kerülnek a dohányba!!! Maximális állami támogatás mellett (csak az ízesítést kezdték kicsit tiltogatni), ugyanis az államnak nem rossz a pluszbevétel valamint a korábban haló népesség kevesebb nyugdíjban töltött ideje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.