Mintmár korábban beszámoltunk arról, hogy 2018 Április 30-án lejárt a meghosszabbított, téli kilakoltatási moratórium óta kicsivel több mint két hét alatt 234 családot rakott az utcára a Fidesz kormány! Június 1-én mért adatok szerint amit a Város Mindenkié aktivistái hoztak nyílvánosságra ez a szám már közel 600 családot érint, azaz közel 600 család került földönfutóvá 1 hónap …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Völner szerint 600 család kilakoltatása egy elenyésző szám. Nekünk 1 is sok.
lusta
Egy száguldó gazdaságú országban, ahol hatalmas a jólét, egy kilakoltatás is sok, nem még több száz.
cikicakk55
Ha Ő lenne az egyetlen egy,akkor mi is azt mondanánk,hogy elenyésző. Hogy mondhat ilyet egy ember családokról? Teljesen mindegy,hogy hány családról van szó. 1 családot sem szabadna utcára rakni. Azt még valamennyire megértem,hogy ha saját hibájukból nem képesek fizetni a lakás rezsijét. Ám ez az elenyésző kisebbség. A legtöbb kilakoltatott,nyomorúságos éhbérért,vagy segélyből él.A Hiteleseknél meg tudjuk mi a helyzet. Az állam csak a holdudvar deviza károsultjainak dobott mentőkötelet,de azoknak egyből és mindent kifizettek. Jó lenne ha a sors az ilyen szemét módon nyilatkozókat szintén hajléktalanná tenné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.