Az alaptörvény hetedik módosítását és a "Stop Soros" törvénycsomagot kezdi ma tárgyalni az Országgyűlés.

Elég sűrű nap lesz ma a parlamentben: Stop Soros

Az ülésnap 9 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd a Trócsányi László igazságügyi miniszter által benyújtott alaptörvény-módosítás vitája következik.

A javaslat szerint a változtatás célja, hogy védje a nemzeti szuverenitást, és tiltsa idegen népesség Magyarországra telepítését.

Az alaptörvény hetedik módosításának vitájában először csak az előterjesztői nyitóbeszéd és a vezérszónoki felszólalások hangoznak el, majd elnapolják a vitát.

A képviselők ezt követően folytatják le az egyes törvényeknek a jogellenes bevándorlás elleni intézkedésekkel kapcsolatos módosításáról szóló törvényjavaslat, azaz a "Stop Soros" vitáját. A Pintér Sándor belügyminiszter által benyújtott törvénycsomaggal a kormány meg akarja akadályozni, hogy Magyarországból is bevándorlóország legyen.

Az Európai Unió új általános adatvédelmi rendelete (angol rövidítéssel: GDPR) miatt jogharmonizációs céllal módosítani kell az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényt. Ennek az előterjesztésnek is ma lesz az általános vitája.

Az ülésnap végén ismét megnyílik az alaptörvény módosításának általános vitája.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem nevezném tárgyalásnak...áterőszakolja a fitymasz a szarát a parlamenten és kész.
Sámannus
Vonalkódos a gatyám kis angyalom.
Hetedszer is kimosod kis angyalom.
A vonalkódok maradnak,
Te pedig még moshatod kis angyalom.
Egyre több a szar a palacsintába, és ez csak erősödni fog.
Az agymenés határtalan a diliházból nehéz a szabadulás.
tudode
Ennek a GRÁNITSZILÁRDSÁGÚ akármi módosításáról szóló ... v i t a , v mi .nagyon hasonlít sajnos, az ORSZÁG VESZTÉRE a .. s ü k e t e k .. PÁRBESZÉDÉNEK abból kiindulva, hogy
.
Keresőbe beír:
-------- Alaptörvény közjogilag érvénytelen
Nagyjából 11 600 találat (0,24 másodperc)
.
www.google.hu/search?ei=RFkWW8_kGonSwQL2mIfgBQ&q=Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&gs_l=psy-ab.12..35i39k1j0i5i30k1.8105.8105.0.11231.1.1.0.0.0.0.110.110.0j1.1.0...0...1.1.64.psy-ab..0.1.100...0.l93wI2Bl1bw
.
Nem egyéb ez a PÁR, v MILYEN BESZÉD, mint Wekerle Sándor lakótelepének TÁRSASKÖRE, ahová míg az asszony un. .. h á z t a r t á s i .. STÁTUSZBAN nevelte a gyerekeket, ellátta a háztartási feladatokat a FÉRJEK Wekerle Sándor társaskörében VERTÉK A BLATTOT, sakkoztak, ki tudja még mit műveltek.
.
Tehát a .. K Ö Z - T Á R S A S Á G N A K .. a gyakorlatban annyi, ki lehet tűzni a Gellért-hegy-i
SZABADSÁG SZOBORRA, és az Országunk Házára a virtuális FEKETE ZÁSZLÓT!
.
MÉG ANNYIT!
.
Minden vonatkozó cikkhez hsz-emhez Ctrl+V-vel bemásolom a VILÁGHÁLÓ gyűjtését arról, hogy "ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN" + MAGYARORSZÁG JOGILAG NEM LÉTEZIK, akkora .. f é l e l e m .. LENGI ÁT az egész országot, hogy a hozzászólók nagyon ritkán nyilvánítják ki tetszésüket, nem ELŐTTEM, azok előtt, akiknek a VILÁGHÁLÓ MEGÖRÖKÍTETTE/TI ellenvetésüket!
cs.n.
@Hellcat: Sok értelme nincs. Az ellenzéki felszólalók már ízekre szedték minden szempontból a stopsorost meg az alkotmánymódosítást is, na és akkor mi van? Kétharmaddal áttolják ugyanúgy, mondhatnak akármit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.