Hathetes szülési szabadsága alatt is szoros kapcsolatban lesz helyettesével, Winston Peters-szel és kabinetjével. A The Guardian cikke szerint Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök csak akkor adja át a stafétát utódjának, Winston Petersnek, amikor átlépi az aucklandi kórház kapuját. Ardern első gyermekét várja, tervei szerint hathetes szülési szabadságot vesz ki. WELLINGTON, NEW ZEALAND - MAY 17: Prime Minister Jacinda Ardern speaks during the 2018 budget presentation at Parliament on May 17, 2018 in Wellington, New Zealand. Grant Robertson delivered his first budget which sees a large investment in the health sector including cheaper doctor visits and investment in hospitals along with $1. 6b dollars of new funding for the education sector over the next four years. (Photo by Hagen Hopkins/Getty Images) Az ország kormányzásából is lehet szabadságra menni? Új-Zéland miniszterelnöke hivatali ideje alatt szül, hat hetet otthon is tölt majd. De mi a helyzet itthon? Ardern...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eddig nem volt adossaga Uj-Zelandnak, a nemzeti parti kormany, akik 9 evig voltak hatalmon, 3.6 milliard dollar plusszal zartak a rezsimjuket. Ez a szedult tyuk 3 honap alatt nem hogy elverte, de meg sok mas helyrol is elvonta a penzeket, valamint eppen tegnap kijelentette, hogy farmerokra nincs szukseg. Egy agrar orszagban! Szerencses szulest kivanok neki, meg azt, hogy zugjon bele annyira a gyereknevelesbe, babazasba, hogy elfelejtsen visszajonni. (O munkasparti, es mivel a valasztasok utan kisebbsegben maradt a munkaspart, osszeallt egy 1 %-os, amde maori politikus altal vezetett kis parttal, igy most kozosen verik el a biztonsagra eltett penzeket.
Winston Peters alig varja, hogy a helyettesekent a helyebe lepjen, miutan a munkaspart az elmult idoben fokozatosan veszit a nepszerusegebol,.
Na, majd meglatjuk, eddig sosem sult ki abbol semmi jo, hogy valaki kisebb tamogatottsaggal csaszar(no)nek kepzelje magat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.