Az LMP társelnöke a változásokról a pártjában, a lejáratókampányról és a lehetséges partnerekről, a Jobbikról és a Momentumról is beszélt.

Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt, hogy továbbra is maradnak a bázisdemokrácia alapjain, de több dolgon is változtatni kell, ezért alapszabály-módosítást is terveznek.

Schiffer András és Róna Péter kritikájáról szólva azt mondta, nélkülük ebbe a vitába nem szeretne belemenni, de azzal kapcsolatban, hogy Szabó Szabolcs frakcióba való beülését szóvá tették, elmondta, egyre inkább körvonalazódik a párton belül egy olyan igény, hogy működjenek együtt azokkal, akik nagyon markánsan szembe tudnak menni Orbán Viktorékkal. Hozzátette: ezért lenne fontos a Momentummal is megegyezni.

„Ha 2018-ban megvalósult volna, amiről beszéltünk, a Gyurcsánytól Vonáig tartó együttműködést, akkor most nem ezt a kormányt nézegetnénk”

– fogalmazott az LMP társelnöke, hozzátéve, hogy ennek jobbról és balról is voltak akadályai.

Szél Bernadett beszélt az április választás előtti kampányról is, felidézte, volt, hogy bement egy kocsmába, ahol megkérdezték tőle, miért akar ide, az országba migránsokat hozni. „A nulláról kellett elkezdenem és elmondani, hogy amit a híradóban látnak, az nem úgy van, lejáratókampány zajlik”– magyarázta az LMP társelnöke.

Cikk- és címlapkép: atv.hu

(atv.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
„Ha 2018-ban megvalósult volna, amiről beszéltünk, a Gyurcsánytól Vonáig tartó együttműködést, akkor most nem ezt a kormányt nézegetnénk”
Pofám leszakad ribi...talán nem te voltál aki mindenféle fú
ziótól elhatárolódott???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Shikari: Most mi a bajod? Titeket támogat...
Rutymorgó
Gágog egy liba ...ezt még a Noé se vette volna fel a bárkájára...
Pálinkás Pál
„Ha 2018-ban megvalósult volna, amiről beszéltünk, a Gyurcsánytól Vonáig tartó együttműködést, akkor most nem ezt a kormányt nézegetnénk”
Pofám leszakad ribi...talán nem te voltál aki mindenféle fú
ziótól elhatárolódott???
Sámannus
Aki veletek egyeztet az egyenlő a süllyesztővel. Kiderült, hogy ner lovagok vagytok melletted ül az összekötőjük, csak hablatyolsz, amikor ezt tagadod. A momentum azt hiszem leráz benneteket, mint a kutya a töreket. Így is nehéz lesz nekik tisztának maradni, mert a konkurencia így is begyűrűzik hozzájuk.
wagabund
..."Szel Bernadettől megkérdezték a kocsmában, hogy miért akar migránsokat betelepíteni"...

ez úgy hazugság ahogy fent le van írva...ebben a kocsmában nem járt, de mi is megkérdeztük volna...

várjuk szeretettel egy príma borocskára, mi már akkor nem kérdezünk..
magyarbakancs
LMP maga a zagyvaság.
Van egyáltalán valamilyen elképzelés ,politikai irány vonal?
Eladott Ország
És végül Ungár Péter, a pártban a legújabb kulcsfigura. Egyrészt édesanyja a demokrácia esküdt ellensége és a hazai közélet egyik legvisszataszítóbb szereplője. Ez ugyan a magánszféra része, csakhogy Ungár közösen tulajdonolja vele a Figyelőt, amelyet Schmidt Mária két nap alatt alakított át kormánypárti propaganda fórummá, egyben náci módon listázó szennylappá. Egy ellenzéki párt alapembere ugyan eljárhat ebédelni a hatalmat hazugsággal, becstelenséggel, ármánnyal kiszolgáló anyjához, de nem lehet vele közös médiaüzlete. Vagy, ha igen, többet nem ellenzéki. Ungár ráadásul vevő lenne Simicska Magyar Nemzetére és Lánchíd rádiójára is, csakhogy hirdetők nélkül mindkettőt hatalmas vesztességgel tudná csak fenntartani. És ugyan, ki hiszi el, hogy kész felélni örökölt milliárdjait csupán azért, hogy egy-két évig legyen egy saját lapja és rádiója? Nyilvánvaló, hogy állami pénzekre, tehát Orbánra számít, és talán meg is állapodott már vele. Így néz ki tehát egy magyar ellenzéki párt, és így néznek ki a többiek, amelyek vele együtt kívánják megdönteni az Orbán rendszert.
Létezhet ennél átlátszóbb hazugság? Lehetséges ennél aljasabb kísérlet a szavazóik újabb átverésére?
Eriksson
Bazmeg hugom, ti csak nézegessétek tovább egymást a partvonalon, mert haldoklóktól nem lehet teljesítményt elvárni.
TASzSz
@Pálinkás Pál: A törékeny konszenzus?!
wagabund
@Eladott Ország: anyuka bevásárolta a fiát, hogy szíveskedjen bomlasztani...annyit megér, bármennyi is az..úgyis megtérül.
verőce21
Szél Bernike meg akarja dönteni a fineszeseket?
No, erről most hallok először!
kereső
Szöveg az még mindig van.Mondanivalója nincs.Szót sem érdemel.
KisGenyo2
„Ha 2018-ban megvalósult volna, amiről beszéltünk, a Gyurcsánytól Vonáig tartó együttműködést, akkor most nem ezt a kormányt nézegetnénk”
Na ebben elvben akár igaza is lehetne, kicsit olyan, "ha a templomnak gatyája lenne" dolog ez.
Ami viszont biztos, hogy a sok semmirekellő, pártokon belül is széthúzó, megélhetési politikus, ellenzéki f@szkalap semmilyen érdemi működésre alkalmas kormányt nem tudna felállítani!!!
Zeta
@Eladott Ország: nincs mit hozzá fűzni!
namihami
Lehet, hogy az LMP programját és pártjának a többi párttal való együttműködését is az ott történt látogatás után dolgozta ki?
Hát, olyan is lett.
babp1982
Bement egy kocsmába szerintem ez választás előtt lehetett azért beszélt össze vissza! Javaslom, hogy alkoholista ne lehessen képviselő mert LMP-:)))
babp1982
@Shikari: bernike nem lebarális ő annál sokkal rosszabb FideSS-és-:((
babp1982
Ma ez érdekes az LMP összehozta a fideSS-s kommentelőket az ellenzékiekkel-:)))))
Sámannus
@magyarbakancs: Az alapító patkányok elsomfordáltak. Elárulták magukat, hogy csak álszentek, akár a fidesz.
3dwhite
@Shikari: Minek a rövidítése? "Lámpa"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.