Azt írta, sajnos körülbelül 20 évre előre elment a kedve a gátmetszés és az órákig tartó vajúdás szépségeitől. Mészáros Luca, aki a választások után arról írt, mennyire nincs jövőképe hazánkban egy 22 éves lánynak, hosszú hallgatás után újra posztolt Facebook-oldalára, és reagált erre a videóra. Azt írta: amire most rátaláltam, sajnos körülbelül 20 évre előre elment a kedvem a gátmetszés és az órákig tartó vajúdás szépségeitől. A lány szerint a videó megnézése után „Észak-Korea beakasztaná a repeat gombot”. Arról nem beszél, hogy sokan kutyát nem tudnak vállalni, nemhogy gyermeket, még két fizetésből sem. De azért az, hogy nem akarod, hogy a gyereked fűrészport egyen lekvárral, amíg te hántod le a fakérget és azt grillezed ebédre, mert nincs félretett pénzed magadra, nemhogy egy gyerek eltartására: na az csúnya és hazaáruló dolog. Szüljed meg, hogy az ország ne haljon ki: mert az országnak szüksége van rád. Nekem is szükségem lenne az országomra, csak sajnos nem...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Aki sötét, az nem lát a sötétben.
De majd egyszer megvirrad.
karma1
Ha ma valaki felelosseggel gondolja at a sajat jovojet, - ha nem fide$$ tag vagy f. seggnyalo ugy egyebkent - a gyerekvallalas nem szerepel a listan, az egeszen biztos.
Luca nagyon jol latja a dolgokat, de a szules fajdalmanak semmi koze a gyermek vallalasahoz vagy nem vallalasahoz. (egy csomo olyan mod letezik, hogy csokkentett fajdalmak mellett lehessen szulni - ez nem lehet indok!)

Egy gyermek megszulese nem igazithato a 4 evenkenti kampanyokhoz, statisztikakhoz, mig egy gyermek felno 18 eves koraig, addig vegig kell elnie, meg kell tapasztalnia a kormany osszes idiota rendelkezesenek, torvenyenek a "gyumolcset", - es ezek az elriaszto tenyek, nem a szulesi fajdalom, vagy eppen gatmetszes...
Egy gyereket nem lehet a szules utan a fiokba tenni, es 4 evenkent felmutatni, mint egy vegrehajtott, sikeres programot, szoval pihenje ki magat a kormany, es foglalkozzon megvalosithatobb programokkal, mint ezzel a a baromsaggal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.