A Társaság a Szabadságjogokért csütörtökön közleményben jelentette be, hogy pert indít a Belügyminisztérium ellen, hogy megtudja, történtek-e sorozatos visszaélések az április választás előtt a lakcímbejelentés, lakcímváltoztatás körül. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Polt pot meg elfekteti, oszt. jónapot !!!
Jozefina
Nagyon helyes!!! Maffiozó a belügy élén??!!
Eladott Ország
Hiába, ilyen egy igazi magyar sikertörténet. Amikor a sokak tájékozatlanságát és legrosszabb, legsötétebb ösztöneit meglovagoló, olajszőkítésben élen járó, titkosított alvilági ember tartósan közel kerül a hatalomhoz. A legabszurdabb persze eleve az, hogy azt az örökzöld fideszes belügyminisztert ruházzák fel az ennek megfelelő jog- és hatáskörökkel, akinek az oljaszőkítésben játszott elévülhetetlen szerepét is csak titkosítani sikerült, tisztázni nem, aki számos sötét ügyben terhelt és kiszolgált már több rendszert. Egyáltalán hogy lehet, hogy egy ilyen ember hatalmat kapott. Pintér az ország legveszélyesebb köztörvényes bűnözője. Az én véleményem szerint nem Orbán a "Keresztapa". Se elegendő esze, se megfelelő kurázsi nincs benne. Ő csupán kirakati bábú. Meddig lesz még a patkányképű meghatározó elem a fidesz-kdnp-maffiában?!
Eladott Ország
Az Alaptörvény preambuluma szerint, 1989 előtt Magyarországot tönkretette a kommunista diktatúra. Kik voltak a kommunisták? Az MSZMP tagjai és vezetőik, az MSZMP titkárai.
Hol volt a diktatúra gyakorlásának központja? A III/III. ügyosztályt felügyelő Belügyminisztériumban. Akkor a hazánkat tönkretevő kommunista diktatúra központi figurája a Belügyminisztérium MSZMP-titkára kellett hogy legyen! Ki volt az a hazaáruló gazember?
- Pintér Sándor rendőrtábornok. (Van még kérdés?) Igen:
A titkosított olajszőkítéstől a totális hatalomig...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.