Orbán Viktor megtartotta szokásos péntek reggeli világmegfejtését a Kossuth Rádióban. Ősszel alkotmányrevízió jöhet.

Népességcsere zajlik Európában, részben azért, hogy a spekulánsok, mint amilyen Soros György is, sok pénzt kereshessenek a kontinens "tönkretételével" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Orbán harcot hirdetett Soros Györggyel és követőivel szemben – ősszel alkotmányrevízió jöhet

Fotó, címlapi kép: Facebook/Orbán Viktor

Nyílt harc Soros Györggyel és "hadseregével" szemben

Az MTI híre szerint a kormányfő közölte: nyílt sisakkal kell harcolni Soros Györggyel és az ő "hadseregével" szemben, ki kell mondani, ők bevándorlást akarnak, az ideológiai motivációjuk pedig egy multikulturális Európa, nem szeretik ugyanis a keresztény Európa hagyományait, és azt gondolják, ha összekevernek bennünket egy más néppel, akkor Európa élhetőbb lesz.

Azonban "mi nem akarunk összekeveredni másokkal" – jelentette ki Orbán Viktor.

Hozzátette, ezekről a kérdésekről, az értékek összeütközéséről szól majd a jövőre esedékes európai parlamenti választás is.

Gazdasági válságot lát Orbán

A hirado.hu-n megjelent cikkben az is olvasható, hogy Orbán Viktor reggeli rádióbeszédében elmondta, arra kérte Varga Mihály pénzügyminisztert, hogy masszív és "földrengésbiztos" költségvetést tervezzen, hogy egy újabb gazdasági válság ne rengesse meg az országot. A válság jeleként értékelte az USA és az Európai unió közt kibontakozni kezdő vámháborút.

A működést tekintve a 2019-es egy „nullás” költségvetés, az állam működésére annyit költünk, mint amennyi pénzünk van, az 1,8 százalékos hiány a jövőbeli beruházásokra vonatkozik

- jelentette ki.

Magyarországon 2010 előtt az volt a szokás, hogy a választás évében tönkretették a költségvetést, a következő év pedig ráment a károk helyreállítására. Most olyan költségvetést csináltunk, ami az emberek érdekeit szolgálja

- magyarázta a világot Orbán a rádióban.

Magyarország kész segíteni a menekülteket kiszállítani az unióból

A kormányfő arról is beszélt, hogy már korábban is felajánlották a V4-országok, hogy segítenek Olaszországnak az unióból kiszállítani a menekülteket. Ezt az ajánlatot továbbra is tartja Magyarország Orbán szavai szerint. 

Mivel Magyarország a Balkán kapuja, ezért jó viszonyt igyekszik fenntartani Szerbiával, mert elemi érdeke az országnak, hogy Szerbia stabil maradjon. 

Sok energiát fektetek abba, hogy a történelmileg nem könnyű szerb-magyar kapcsolatokat átalakítsuk. Támogatjuk a határvédelmet és igyekszünk jó viszonyban lenni Szerbiával (...)

Igyekszünk megbízható, baráti országként kapcsolatot építeni Szerbiával. Ugyanilyen fontos ország Macedónia, akinek korábban is nyújtottunk segítséget, most is fogunk. A migrációs hullám felerősödik a Balkánon, ami kihívást jelent, nekünk pedig stabil szomszédok kellenek, tehát segítséget kell nyújtani nekik

- mesélte a rádióban.

Alkotmányrevízió jöhet ősszel

A hirado.hu cikke szerint Orbán Viktor z alkotmánymódosítással kapcsolatban elmondta: az alaptörvény módosítása kimondja, hogy idegen népesség betelepítése Magyarországra tilos, az illegális migráció szervezése Magyarország területén pedig bűncselekmény.

A kormányfő arra is kitért, hogy az ősszel szeretnének megindítani egy alkotmányrevíziót, amely másfél évig tarthat.

(MTI, hirado.hu)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: "amit a többség kritika nélkül támogat!" Ahogy Bayer fajtárs szokta mondani "meleg szarig benyaltál" Szépen felolvastad a mai Habony partitúrát felszopóművészkém :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kiscsillag66
Ez az ember tényleg beteg. Miért kell állandóan harcolnia???
Aki Én
@Shikari a propeller bohóca: Jó étvágyat!
Mikor valaki bármit megkajál gondolkodás, kétség nélkül, akkor annak segítségre van szüksége.
Persze ha tudatosan teszi ártó szándékkal, egy komplett társadalom megtévesztésének szándékával, az egészen más kategória.
SystemError
@Shikari: "amit a többség kritika nélkül támogat!" Ahogy Bayer fajtárs szokta mondani "meleg szarig benyaltál" Szépen felolvastad a mai Habony partitúrát felszopóművészkém :)
kereső
Nem- e lehetne már egy kis nyugalom?Hogy lehhet "alkotni" állandó harc közepette?Főleg ha ez a harc mára már "kétfrontos".Nem csak külső ellenség van,hanem belső is.Ismerős ez valakinek?
SystemError
@Shikari: persze, persze,..hülye gyerek.:) Járjon a nyelved, mert nem lesz fizetésed!
Nessy
@kereső: Sajnos az én korosztályomnak nagyon is ismerős!
Néha az az érzésem, hogy a nagy kereszténység égisze alatt szivesen visszaállítaná pártunk és kormányunk a szent inkvizicíót.
Egyre inkább kirekeszt mindenkit, akinek más a véleménye az állam és egyház egyre szorosabb összefonódásáról.
A felségárulás már főben járó bűn! Lásd: Pálinkás menesztését.
Commenter
@kereső: hát hogyne lenne ismerős.Kádár elvtárs is ilyesmiről beszélt eredeti "Soros-ellenes" beszédében, hogy a párton belül vannak olyan emberek akik az imperialisták segítségével bomlasztják a pártot és a rendszert belülről. Meg lehet nézni a youtube-on. Valószínűleg innen jött a "sorosozás" ötlete orbánéknak. Honnan máshonnan? Hiszen az MSZMP nevelte ki őket, és igen ők "bomlasztották" a rendszert Soros pénzén...a nagy ellenállók és demokraták :( A legfelháborítóbb azonban az az inszinuáció hogy Soros György nem szereti a keresztényeket. Persze hogy nem, pont ezért filantróp! Csupa utálatból jótékonykodik a magánvagyonából. Az emberség(esség) nem a vallás függvénye, ez elsősorban a személyiségből fakad. Ez az újabb vérlázító zagyvaság csak figyelemelterelésre, gyűlöletkeltésre jó. Sajnos van rá vevő is, nem is kevés. Egyébként Szaddám Huszein jobb keze, Tárik Aziz külügyminiszter is keresztény volt, mégsem szerette sem a keresztényeket, sem a muzulmánokat...
Yoda69
orban!
Inkabb az inflacioval szallj harcba, az nagyobb ellenseg.
justhpeter
@Yoda69: Annyira még nem bolond, hogy azzal szálljon szembe, amit ő gerjeszt. Valahogy el kell inflálni a nagy béremeléseket és egyúttal az adóbevételt is emelheti.
Aki Én
@Shikari: Idefigyelj te KORCS!
Ez neked a rendes?: ,,hülye libsi bohóc" ,,Antimagyar csürhe"

Mikor kimutatod igazi énedet, nincsenek érveid, akkor jön a kurvaanyázás.
Mocskos egy féreg vagy te, de anyádat sosem emlegetjük. Van szegénynek elég baja, hogy egy ilyen retardált, unintelligens, buta férget adott neki az ég. Ha tudná mit művelsz naphosszat, elsüllyedne szégyenében.
Az ilyen alantas, társadalomellenes, uszító, hazug, magyarellenes ártányok előbb-utóbb mindig megkapják méltó büntetésüket.
Szegény Édesanyád...
Aki Én
@Shikari: Figyelj már te teleszart lyukas zokni. HA nem veszel vissza a tempóból, ide kiteszem az elérhetőséged.
Gyenge és gyáva szar vagy, mint minden hozzád hasonló anyázó korcs.
És mi nem azért nem beszélgetünk, mert képtelen vagy az intelligens vitára, hanem azért, mert egy buta lázító vagy. Amikor komoly kérdést kapsz, behúzod a segged, mert tudod, hogy nincs rá jó, propagandával összeegyeztethető válasz. Neked minden mondatodban benne van a libsi. Egy vérszegény, egysíkú és rendkívül tájékozatlan alak vagy. De zet már mondtuk páran, mondtuk párszor. A Propeller bohóca!!!
Szerinted miért kerülnek téged a környezetedben? Na ez a házi feladat önismeretből te lúzer.
Edmond Dantes
Ez a földrengésbiztos költségvetés olyan lesz,mint a gránitszilárdságú alkotmány,vagy alaptörvény, vagy mi a franc.
advocat
Esetleg néhány szót az egészségügyről? Az jobban érdekelne! Mert abba legfeljebb beledöglök.
CsipkeRózsa
Másfél évig tarthat az alaptörvény revíziója? A megírása töredék idő alatt készült el.
CsipkeRózsa
Már megint belénk akarja sulykolni, hogy jön a válság. Senki nem látja, csak ő, mert egy jós-tehetség.
SystemError
@Shikari: Tudod egy kurva anyázásért kiverném az összes fogadat az életben te kis takony geci. Másrészről tudom, hogy az ilyen kis pondrók itt ugatnak miközben anyád otthon kitörli a segged vagy a zsebpénzed számolgatod. Csak egy javaslat életre, amit ráadásul cigányoktól tanultam, hogy feladjam náci labdát neked a következő posztodhoz. Ne anyázz, mert nem lesz fogad. Persze azt imádná Habony..:), de ne akarj vén megkeseredett fogatlan náciként egy 50e forintos suzukiban megdögleni!:)
mackoka46
A mocskos tróger így akarja elterelni a kártételen kívüli semmittevésről a figyelmet.
egyember
@CsipkeRózsa: Szart csinálni könnyű. Megjavítani (lehet?) sokkal nehezebb.
1magyar
@SystemError: A meleg szarig ti nyaltok be az árulóknak.
tudode
Ez a szerencsétlen KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN tákolmány volt már GRÁNIT SZILÁRDSÁGÚ az ő asztalával, előre, v hátra lett minősítve FÖLDRENGÉS biztonságúvá!
.
Lehet, hogy az kattant be ŐFÖMÉLTÓSÁGÁNAK, hogy tegnap
.
-------- Boszniától Pécsig érezhető volt a Slavonski Brod-i földrengés
444.hu/2018/06/07/boszniaban-es-pecs-kornyeken-is-erezni-lehetett-hogy-foldrenges-volt-slavonski-brodnal
.
Vajon KIT FENYEGET a válság vihara! Netán gáz van a vonójukban, mert
.
------- Elosztották az EU-pénzeket - Mi lesz így Magyarországgal?
www.portfolio.hu/unios-forrasok/gazdasagfejlesztes/elosztottak-az-eu-penzeket-mi-lesz-igy-magyarorszaggal.281690.html
.
Előfordulhat, hogy INNEN FÚJ a felcsúti orkán?
.
KÖNNYŰ lenne úgy még egy háztartásnak is csökkenteni az adósságát, ha KOTLIK a lóvén a családfő! Persze, persze a STADIONOK nem fialnak, csak TAO-zunk, orrba szájba, kivonva az államkasszából a lóvét!
.
Miért nem a KÖZGÁZON adta elő ezt az ÉLETSZÍNVONAL növekedést, halálra röhögték volna magának a hozzáértők!
.
Hogy MIT LÁT ő a VILÁGHÍRÓ FATORNYÁBÓL az egy dolog, de az más, hogy a FELE ORSZÁG egyik napról a másikra farhátozik!
.
SystemError
@1magyar: Komolyan még egy ilyen ország, ahol a polgárok önként és dalolva váltak nácikká és komcsikká, mikor kinek a faszát kellett szopni...érted úgye, hogy miért írom ezt. Konkrétan arra is gondolok, akitő a " meleg sz.." idézet származik. Ezaz menjünk vissza az időben, sőt még tovább a boszorkány üldözésekig. Enbyi suttyó tirpákot a civilizáció közepén..Orbán tökéletesen ráérzett, hogy segg hülyének kell nézni az embereket, mert tényleg azok. Az a legviccessebb, hogy még azt sem érzéjelitek, hogy a műsor alanyai vagytok..
balos
@1magyar: Érdekes felvetés!Esetleg bővebben kifejtenéd,hogy ki árulta el a hazáját?Netán a seggtartód aki a SOROS úr pénzén lett egy tirpák!?Várom az "emelkedett" stilúsú válaszod!Ja,nem is!A ruszkik,most akkor nem is mentek haza,mikor a tirpák elzavarta őket?
babp1982
A szondája, hogy nem akarunk összekeverendő más népekkel, akkor rossz hírt kell közölnöm , már össze vagyunk keveredve, és ez folytatódik tovább, ha tetszik ha nem! Gondoljunk csak arra hány ezer százezer kínai, és más nemzetisèg él nálunk pl németek tótok , talán egyáltalán nem tisztelt baromarcú miniszerelnőköcske, hallottál a jàszságról, Kunságban, hajduságról stb. Egyáltalán honnan veszed a napi baromság Aida t, vagy ezt valaki leírja neked, mert akkor sürgősen rugd ki, egyedül nem lehetsz ilyen hülye ehhez legslàbb két ember kell!
babp1982
@Aki Én: küld el nekem én kiverem a szart is belőle aztán megetetem vele-:))))
papa.49
A,,gránit,, helyett ,,fos,, szilárdságú tákolmányuk ,,8. ,, módosítása !!!))))))))))))))))))))))))))))))))
relatív
Vegyük már észre, hogy egy minor gátlástalan társaság uralja az országot, és a holdudvart rémálomba tartva a saját pénzünkön a legnagyobb kárt okozzák az országnak.

Ezt a közélet csak a viszonylagos élni akarásunk tartja a felszínen, egy önimádó vezette kis egymást mentő csoport minden marhaságait sorozatos tévedések mentén tartva uralmon.

Azt a szégyent, melyet ennek a rémálomnak során az országot éri nagyon nehezen, hosszú bizonyítás mellett lehet lesz majd - valamikor (?) - némileg feledtetni...

Gondoljátok meg proletárok, miért ?!
Desischado
Mekkora káosz lehet ennek a parazitának a fejében? Nem unja még a sorosozást a migránsozást? Esetleg a szociális háló, egészségügy, az oktatás, és az emberek jóléte, nem ezzel kéne foglalkozni, orbán???
SystemError
@Shikari: Nem fenyegettelek, csak elmagyaráztam, hogy az "életben" ezért akkora állast kapnál, hogy még 2 hét múlva is a fogaidat keresgélnéd sz@rás után. Jobban jársz, ha megszereted a demokráciát és a jogállomot, mert, ha eltörlitek azt ti fogjátok megszopni...érted ugye? :) Ez a modern kori náciság, ahogy nézem valami puha pöcs műsor csak. Ugatnak ilyen kis traumatizált férgek neten, aztán beleburkolóznak, a liberális demokráciába..:)
dr. prédikátor
@Shikari: mekkelek hájas disznyó! Már mondtam: szarból lettél és szarrá leszel.genya.
Nessy
@Desischado: Ezek pénzbe kerülnek, de ebből nem lehet lenyúlni többet, mint amit már lenyúltak! Egy gondolkozni tanított diák, egy egészséges ember, egy normális életet élhető rokkant kevésbé retteg lassan már a saját árnyékától is! Fortélyos félelem igazgat ma már mindent.
Azért nem árt egy több ezer éves igazságot megszívlelni! Hodie mihi, crass tibi! ( Ma nekem, holnap neked!)
bence
Ez az állandó Sorosozás , már maga a TÉBOLY !
Gauntlet
Tébolyda. Vajon milyen pénz kell annak, aki már így is többszörös milliomos?
Alkotmányrevízió? Hát már a sajátjuk se jó?
Sebaj ! Az az alkotmány nem a magyar népé ! meg lesz semmisítve !
Magyarországon 2010 előtt világgazdasági válság volt ! Minek hívatkoznak arra? Eleget mutogattak hátra !
SystemError
@Shikari: Nem nagyon izgatnak a homoszexuális vágyaid..én maradnék a kivert fogaknál kis kancsókám:) Elhiszem, hogy sok látens meleg homofób is egyben(önvédelem) , de csak a legnagyobb kancsók szeretik erőszakkal együtt ábrázolni az "anális" tetteiket. Nem gondoltál még bele, hogy írhattad volna, hogy szétrugdosod a fejemet vagy kivered a fogamat, de te pont ezt írtad..:) Persze most letilt a tudatalattid azonnal, de hidd el nem te vagy az egyetlen erőszakot és anált szerető kis náci kancsó. Amerikában több százezres táborotok van. Láttad a rendőrakadémia kék osztriga bár jelenet..? Szóval gondolkozz el azon a tényen, hogy egy náci, félnáci, aki mindenkit utál, nyilván a melegeket is gyűlölöd az miért ezt a tettlegességi formát választja..:). Ajánlom az idevágó szexuálpszichológia irodalmakat. Szóval van, hogy a legnagyobb nácikból lesznek a legnagyobb viháncoló kancsókák!:)

Azt a kurva, most nagyon kiraktad a frankót! Nem volt egy tudatos, őszinte coming out, de egy kicsit tapasztaltabb ember számára ennél már kevesebb is elég. Ha más nem, akkor ajánlom az "Amerikai szépség" című filmet és egy geci nagy análkúpot az estédhez Hidd el legalább annyira fogsz viháncolni, mint gyűlölködni.:)
verőce21
Soros György valójában az emberiség ellensége! Az angol-holland pénzügyi köröknek, a Benjámin társadalmi csoportnak az ügynöke, végrehajtó bérgyilkosa. Még a náci uralom alatti Magyarországon bizonyságot tett arról, hogy kiválóan alkalmas bérgyilkosnak, tömegpusztítónak, népek tönkretevőjének.

Soros jelenlegi feladata az, hogy a nemzeti gondolatot, ahol csak lehet, kitöröltesse az emberek fejéből. Alapítványai, ösztöndíjai nem az emberbarátság, hanem az embergyűlölet jegyében működnek.
Gauntlet
@verőce21: milyen bérgyilkos? Milyen ügynök? Miközben menekült a nácik elől, meg bujtatták?
milyen tömegpusztító? milyen tönkretevő?
ugye tudod hogy az első két világháborút a Nacionalizmus okozta?
verőce21
@Gauntlet: Soros jelenlegi feladata az, hogy a nemzeti gondolatot, ahol csak lehet, kitöröltesse az emberek fejéből. Alapítványai, ösztöndíjai nem az emberbarátság, hanem az embergyűlölet jegyében működnek. Minél többen, minél hamarabb elpusztuljanak, hiszen túl sok a haszontalan ember a földön! Ebben aztán segít is az eutanázia programra kihegyezett alapítványa.
Sorosnak két főbb tevékenységi köre van: az egyik a harc a kábítószerek törvényesítése és korlátlan kereskedelme érdekében – természetesen a szabad kereskedelem emberi jogának a szellemében. Ebből aztán hatalmas pénzbevétele van, ebből fedezni lehet a szükséges politikai manipulálások költségeit.
A másik fő területe a nyílt társadalom kérdése – ugyancsak az emberi jogok szent tétele alapján –, melynek alapvető lényege, hogy minden nemzeti jelleg eltűnjön. A pénz- és áruforgalom útjába sehol ne legyen korlát, a társadalom bomoljon egyedekre. Se állam, se szervezkedés, csak korlátlanul idomított bérrabszolgák.
Ezt fejezi ki a globalizáció is, amihez aztán a világkormány igénye is szervesen tartozik.
Jozefina
Mindennel harcol, háborúzik, ellenségeskedik!!??
Talán ezt tanulta, amiről nem kíváőn beszélni, amiért nincs ügynöklista!!??
propeller.hu/itthon/3357853-szegyenteljes-leleplezes-avagy-amit-orban-viktor-nem-tett#v2186058
SystemError
@Shikari: Biztos nagy Edda rajongó lehetsz.:)
SystemError
@durbincs: Na itt a másik köcsög bértroll! Mi van Habonyból kiszoptad az utolsó cseppet is?
csak úgy....
@verőce21: csak nem egy szobában vagytok az én régi haverommal, durbincscsal ? ;)
SystemError
@csak úgy...: Többen vannak abban a szobában hidd el, viszont egy kilincsre van a 888 meg a ripost is is. Praktikus és rubelt váltani vagy a Habony kocsijáról a szart lemosni így csak felváltva kell lejárkálni.
SystemError
@csak úgy...: Gay Fodor néha meglyukszizza őket, ha eluralkodik rajta a kisebbségi komplexus, de már össze szokott team!:)
csak úgy....
@durbincs: miki ! te csak azzal foglalkozz,hogy végre egyedül törölhesd a segged ;) ...a többit bízd rám! :)
SystemError
@csak úgy...: Dehogy tudja kitörölni, nem látszanak a betűk a billentyűzetén már..
csak úgy....
@SystemError: Szerinted is szaros a klaviatúrája ?
SystemError
@csak úgy...: Este igen, de reggel szépen le szokta nyaldosni. Az egeret meg keresheted, csak a madzag fog kilógni.
verőce21
A Soros-féle multikulturalizmus vagy másik nevén a nyílt társadalom mint ideológia valójában éppen olyan illúzió, mint a Marx által hirdetett kommunizmus és annak proletárhatalma volt. Mindkettő súlyos társadalomelméleti tévedés, politikai gyakorlatként pedig megbocsáthatatlan bűn.
Soros György tulajdonképpen nem más, mint Karl Marx XXI. századi reinkarnációja. Marx a Kommunista kiáltványával (1848) az addigi társadalmi rendet akarta erőszakosan megdönteni. Soros a nyílt társadalom elméletével továbbment.
Nem szabad elfeledni, hogy a későbbi bolsevik tömeggyilkosok és társutasaik mind Marxra hivatkoztak! Amit Soros az álcivil szervezeteinek militáns fellépésével képvisel, az legalább olyan veszélyes Európára, mint volt Marx saját ideológiája. Csak éppen már nem a proletariátus az ajnározott kedvenc, hanem a különféle deviáns kisebbségek és a bevándorlók, és már nem szocialista társadalomról, hanem nyílt társadalomról van szó.
SystemError
@verőce21: Az a baj, hogy az "alternatív" igazságok alapján ezt egy fókáról is lehetne írni. Érdekes, hogy a Sorossal kapcsolatos kikezdhetetlen igazságérzet nem működik az orrunk előtt ellopott milliárdok és haveri demokrácia viszonyában. Szeretném kihangsúlyozni, hogy Sorosról nem alkotok vélemény, mert általában azt hiszem el, amit valamennyire megalapozottnak látok az elérhető források(többesszámban) alapján. Az orosz, magyar és többi féldiktatúrák központi üzemeltetésű állhírgyárai, melyek jellemzően piramis rendszerben egy helyről táplálkoznak nekem nem tartoznak ide Akkor tartoznának ide, ha ezt nagyobb arányban hallanám más "független" médiákból is. Mondjátok, ha nem, de a "nagy bizonyíték" is egy ilyen portálról származik... Ráadásul erre, ami nálunk van finoman szólva is aránytalan bizonyíték. Mondom ettől függetlenül azt sem zárom ki , ki nem egy vén spekuláns geci, aki az anyját is eladná egy migráns gyerekért:) Viszont a hazai szemünk előtt zajló ezermilliárdos lopásoknál miért nem működnek a nagy öngerjesztő összeesküvéselméletek,. hol vannak a 2006-os nagy magyarok igazságbajnokok. Nekem enélkül baromira hiteltelen ez a Sorosozás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.