A 24.hu nézte meg, hogy a Nemzeti Kulturális Alap miniszteri keretéből mely előadók kaptak támogatást a mi pénzünkből, azaz osztogatás a haveroknak és a cimbiknek. Ifjú tehetségek és a Fidesz-rendezvényekről ismert milliomos celebek is kaptak az állami bőségszaruból. Így mások mellett 30 millió forint jutott Balázs Fecó cégének, az Újjászületés 60 Művészeti Kft.-nek Sasvári Sándor …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Koncz Zsuzsa, Brody Janos, vagy Alfoldi Robert, esetleg Bodocs Tibor, Fisher Adam es Ivan, de meg Marta Pista sincs a listan.
Balazs Fecon nem csodalkozom: o egy szivbeteg ember, kimelnie kell magat - a korabbi sok "szivastol" megrokkant az egeszsege, tenyleg szivbetegbe ment at - azert sajnalom, mert neki nem kenyerre kellett az a penz,...
A tobbi meg magaert beszel... Ahol olyan celebek is kaphatnak, mint fasy adam, "bunyos" (!!!) pityu, ... Hat ettol kifejezetten hanyingerem lett... Varom, hogy palvin barbi, esetleg Kelemen Anna is kapjon valamit,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: Mi vagy te??? Magyar??:-)))) Hát persze Durbincs-Matula-Snikari vlódimgar ember!!:-)) Engedtessékmeg, hog nyyiharásszak!!:-)))
magyarbakancs
@Shikari:" Ami köztudott hogy a stadionokra sokat költünk. Ha ezt így gondolja a kormány hát legyen. Kevés jut az egészségügyre? Hát ennyi jut. Nem tetszik neked? Így jártál.Ettől még a Fidesz gyakorolja a hatalmat. Ha ez neked nem tetszik ne szavazz rájuk."
Ezek a mondataid minősítenek.
Nem lehet olyan minősítő jelzőt írni az irományodra, ami kitudná fejezni a megvetésemet.
magyarbakancs
@Shikari: "Mert te azt mondod és a libernyák média?"
A Fidesz média meg hazudik reggel,délben,este.
szaboria1
Épp minap olvastam Ákoska nem volt állítólag nyereséges.
Jozefina
Kulturális celeb szégyenlistának is fel lehet fogni!!! Lelkük rajta!!! Majd azt is figyelni kell, hogy ki költi civil szervezetek támogatására pl.
Nessy
@Shikari: "Ennyi jut az egészségügyre? Hát ennyi jut"!
Korrekt "vélemény"!
Most lehet, hogy van annyi pénze, hogy nem érdekli az állami ellátás. adjon érte hálát a Sorsnak. De vannak, nem kevesen, akik azért vesztik el a hozzátartozójuk, vagy a saját életüket, mert nem ilyen szerencsések. Esetleg pont újgazdagék gyermekeit gondozzák, oktatják, vagy őket ápolják, de az is lehet, hogy minimálbérért biztosítják a cég profitját.
Nehéz bizonyos dolgokat megérteni annak, aki nem volt szenvedő alany, aki nem találkozott az élet sötét oldalán élők problémáival.
Ön a saját véleményét naponta hússzor leírja, elmondja, és akinek más a véleménye, azt letorkolja. Aztán csodálkozik amikor időnként elszakad a cérna a tényektől távoli véleménye kapcsán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.