A miniszterelnöknek úgy kell az európai nyilvánosság, mint üveges tótnak a hanyattesés. Ismét világgazdasági válságot emlegetett, és a nemzetközi politikában is elhelyezte magát Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádiós nyilatkozatában. Ezúttal is hangoztatta, hogy „masszív és földrengésbiztos” költségvetést állított össze kormánya a jövő évre, és kijelentette: van lehetőség a növekedésre, de csak akkor, ha a kibontakozó válság ellen képesek védekezni. Régivágású családból jövök, ahol mindig arra tanítottak, hogy sose költsünk többet, mint amennyi pénzünk van – mondta az 1,8 százalékos tervezett hiányról. A családi analógiával élve azt mondta, hiányra nem lehet tervezni, mert akkor kölcsön kell kérni hónap végén a szomszédtól, és egy idő után már nem is adnak. Ám „erkölcsileg és szakmailag” az menti a kormányt, hogy ez a hiány „a jövőbe való beruházásokból” származik, az a filozófiája, hogy amennyivel most többet költünk, az később „fialni fog”. Szerinte könnyen lehet,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@magyarbakancs: Nem birtam vegigolvasni a cikket, csak az elejet.

Eleg nehezen birom a permanens hanyingert...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: az már csak hab ezen az összegányolt "tortán" ami az életműve...
bakegya
Többet és egyre többet költesz viki,de csakkk magadra és a pereputtyodra-a Mészárosnál és a vejednél a Pityunál FIJAL A LOPOTT HOLMI-ott is vásároltok ahol nem is gondolná a NEMZET-gyémántok,kastélyok...semmi nem elég nektek ÁLLAMPÉNZEN HAZATOLTÁTOK EGÉSZ MAGYARORSZÁG FELZÁRKÓZÁSI MILLIÁRDJAIT!!!
kereső
Milyen igaz.Ha csak a prosti srácokat,,a 2x444-et,az origót ,bayer-t,bencsiket,lovas-t olvas hallgat az ember és a lánya, csupa-csupa szeretet áramlik feléje az éteren át.A kultúrájukat meg már minősiteni se lehet,hiszen az egyenesen az eget veri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.