A miniszterelnöknek úgy kell az európai nyilvánosság, mint üveges tótnak a hanyattesés. Ismét világgazdasági válságot emlegetett, és a nemzetközi politikában is elhelyezte magát Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádiós nyilatkozatában. Ezúttal is hangoztatta, hogy „masszív és földrengésbiztos” költségvetést állított össze kormánya a jövő évre, és kijelentette: van lehetőség a növekedésre, de csak akkor, ha a kibontakozó válság ellen képesek védekezni. Régivágású családból jövök, ahol mindig arra tanítottak, hogy sose költsünk többet, mint amennyi pénzünk van – mondta az 1,8 százalékos tervezett hiányról. A családi analógiával élve azt mondta, hiányra nem lehet tervezni, mert akkor kölcsön kell kérni hónap végén a szomszédtól, és egy idő után már nem is adnak. Ám „erkölcsileg és szakmailag” az menti a kormányt, hogy ez a hiány „a jövőbe való beruházásokból” származik, az a filozófiája, hogy amennyivel most többet költünk, az később „fialni fog”. Szerinte könnyen lehet,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@magyarbakancs: Nem birtam vegigolvasni a cikket, csak az elejet.

Eleg nehezen birom a permanens hanyingert...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
amennyivel most többet költünk, az később „fialni fog”
fordítok, azt reméli, hogy amit ma ellopnak az a családjuknak sok életen át fialni fog! =))
Commenter
Inkább gyűlöletvallásra épült kulturálatlansága van a fidesznek. Tényleg ideje lenne sűrű csendben lennie!
Commenter
@RonaGyuri: ő meg a régivágású. Szocializatlan tahó kommunista, na abból a fajta régivágású családból jött igen. Masszív a költségvetés is meg betonbiztos, pont olyan gránitszilárdságú mint a tákolmány...semmi keresnivalónk már a civilizált Európában amíg ez hatalmon van.
magyarbakancs
"Orbán: Szeretetvallásra felépült kultúránk van"
Most nem tudom eldönteni sírjak,vagy röhögjek.
Az beszél szeretettről kinek az egész politikája gyűlölködésről szól.
Megosztó társadalmi rétegeket egymásnak ugrasztja.
Eljátssza a jóságos istent ,és közben a politikai ellenfeleit eltakarítja a színpadról.
Társadalmat a saját zakkant ,kétszínű ideológiájára akarja formálni.
Ez nem szeretet hanem Skizofrénia.
Amit kezelni kellene.
karma1
@magyarbakancs: Nem birtam vegigolvasni a cikket, csak az elejet.

Eleg nehezen birom a permanens hanyingert...:o(((
Commenter
@magyarbakancs: már kezelik Grazban. De nem túl jó eredménnyel, sőt...őt kellene már eltakarítani a politika szinpadáról sürgősen, nem a vélt vagy valós ellenfeleit
magyarbakancs
Ennek az embernek az agy fossása borzalmas.
Commenter
@karma1: engem is ugyanaz kerülget már a márc. 15-i beszéde óta. Szeretetvallás alapú kultúra, az milyen? Gazsi Felházának tanain alapuló? Minden vallás alapja a szeretet (elvben) a gyakorlatban ez már nem annyira megy, a vallás pedig csak egy kis része lehet a kultúrának. Ezt a tanulatlan félanalfabéta prosztót hiába vakarta ki Soros a disznószaros putriból, a putrit képtelen volt kiszedni belőle.Elviselhetetlen, vállalhatatlan...remélem legalább az Európai Néppárt kiveti magából őket végre...
Commenter
@magyarbakancs: az agyfosása is és ő is. Ez nem ember, főleg nem miniszterelnök. Ez egy testileg-lelkileg-szellemileg eltorzult narcisztikus, megalomán korcs. Végtelen csúfság, akiből árad a gyűlölet és a gazság miközben kenetteljesen a szeretetről papol.Az utcaseprést sem bíznák rá sehol a világon, alkalmatlan még arra is.
Sziszifusz
@Shikari: 10:56
Miiiiiivaaaan ?
A társadalom megosztása, a gyűlölködés és uszítás ordít az Orbáni plakátokról. Ezt másra fogni minimum tévedés, de inkább aljasság.

Kezetekbe vettétek a sorsotokat ? Ez igaz, de eközben mások sorsát is. Sajnos !
A kőbevésett alaptörvény átdolgozásra került a következő másfél évben. Sejtéseim rémisztőek.
Eladott Ország
@Shikari: Hányan vagytok a bérszavazókkal együtt, hogy kiadtátok a liberálisok útját te szerencsétlen hülye? Kevesebben szavaztak a Fideszre, mint ellene - hogy lett ebből kétharmad?
Eladott Ország
A szeretetvallás is megmutatkozott a plakátkampányban! Ennyi gyűlöletet még nem keltett senki ebben az országban, mint Orbán. Családok, baráti társaságok szakadnak szét a nézetei alapján. Gondolom, a szeretetvallás jegyében lakoltatnak ki családokat a Családok Éve keretében. Miről beszélünk? A nagy szeretet miatt kell testőrök gyűrűjében járkálnia az övéi között? A magát kétharmadokon átívelően a magyarokkal azonosító korrupt zsarnok, aki személyes pénzéhségének rendelte alá a magyar és európai adófizetők pénzét, beszél szeretetről, erkölcsről, a régi vágású kereszténydemokrata tolvaj. Egy maffiaállamot működtető, újabb kétharmados kormányzásra készülő elvetemült erkölcsi hulla.
Eladott Ország
@Shikari: "a hazafiakkal" és csalással együtt is 50 % alatt vagytok, kétharmados seggfej!
staro2
@Eladott Ország: @Sziszifusz: Hagyjátok ezt a senkit,ne vitázzatok vele.
Tekintsük annak ami: 0
Azért fizetik, hogy provokáljon.
Ne etessétek ,dögöljön éhen.
Sziszifusz
@Shikari: 11:41
Antimagyar csürhének nevezni azokat az embereket embert aki nem állnak ki Orbán mellett, téged jellemez.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:40
Én inkább úgy látom a bukott párttitkár bukott fia a fő uszító aki amikor elbukta a válastást
azt mondta a haza nem lehet ellenzékben.Tudod arról az emberről van szó akinek kritika nélkül
nyalod a seggét.Mondjuk ezen nem csodálkozom,mert a romániában szekunál is ezt csináltad.
Üdv:tudod én Demke.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:36
Tudom rosszul esik,hogy leírtam az igazat,de mindenkinek van múltja,neked a román
szeku.A jelened sem szebb ami bérbeírást takar.Nem baj legalább a vezetékneved is megtudtam.Tehát a teljes neved Tahó Shikari szekus elvtárs.Most már így foglak szólítani,
mert megérdemled.
Üdv:tudod én Demke.
kereső
@kulabombaafityiszre: hagyd már.Csak bemutatja,hogy milyen orbanisztán "szeretetvallásra épülő kultúrája". Mi ezt nem értjük,egyébként is egy libsi antimagyar ebből ki van zárva.
Sziszifusz
@Shikari: 12:55
... csak mert " szeretetvallásra felépült kultúrátok van"
bencemacska
Most akkor kiről beszélünk?
A Liberális Internacionálé alelnökéről, az Európai Néppárt alelnökéről, vagy a kettő eredőjeként létrejövő mini duce-ról?!?!?!
Sziszifusz
@Shikari: 13:30
" Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat."
Nessy
Jézus Mária! Ez szép lenini körmondat!
Vallás, hittérítés van, szeretet csak önmaguk iránt, a kultúráról meg fidesz körökben szó se essék!
Most azért képzeljük, el ha nem így lenne Orbán szerint!
Azért legközelebb kapcsolják be a légkondit ilyen melegbe az igehirdetés idejére!
Hellcat
Akkora a szeretetvallás, hogy kemény hívek mint a csicska itt írógatnak a cikkek alatt, hogy végeznek mintnkivel aki ellenük van...ez ám a szeretetvallás.
Clavigo
Vazze,,,,...Már a cikk címétől lementem hídba,,kétszer...Aztán elájultam.
karma1
Valoszinu orbanbol ez az orjongo szeretetkultura buggyant ki Ocsenyben is, amikor a derek gumiszurkalo po'garok tettet es a migransellenesseget kifejezetten tamogatta...
Clavigo
@Shikari: Te Gyagyás,,,,Én maximum a lábamat törlöm az arcodba,,szeretettel...
cikicakk55
Nem tudom mennyire régre akar Orbán vissza menni,mint régi vágású magyar. Én 63 éves vagyok,de soha olyan tömény gyűlölettel nem találkoztam mint ami itt az országban az utolsó 8 évben kialakult. Én Szegeden nőttem fel,ami a 60-as években még olyan volt,mint most Hódmezővásárhely. A panelek a 70-es évek elején kezdtek épülni. Addig a belvároson kívül főleg magánházak voltak. Ott ismertünk mindenkit és minket is ismert mindenki. Ott tényleg szeretet volt a jellemző,mert kérni sem kellett,de az emberek segítettek egymáson. Vihar után összefogott az utca férfinépe és akinél megrongálta a tetőt,vagy kerítést ingyen segítettek. A párt vezetéstől sem láttunk,tanultunk gyűlöletet. Nekem Kádár János úgy marad meg az emlékeimben,mint egy kedves öreg bácsi. Bátran jött az emberek közé,nem voltak szekrényhátú gorillák körülötte. Nekem örök élmény marad,mikor egy tornász verseny után megsimogatta az arcom. Akkor fel sem fogtam,hogy ez milyen nagy dolog. Akkor még tudták az emberek a szeretetet gyakorolni és átadni is a gyerekeiknek. Én nem lettem úgy nevelve,hogy kerüljem a cigányokat és én sem neveltem úgy a fiam,hogy kerülje őket. Igaz,hogy a rendszerváltás után egész más lett ez a nép,de nem hinném,hogy csak az Ő hibájuk lenne. Sajnos már magyar a magyart is gyűlöli. A tisztelet szó,meg szinte már ismeretlen fogalom lett.
Clavigo
@Shikari: Bunkó vagy te Bugsy...de hát " szeretetvallás " van,... Kénytelen vagyok megengedni,,hogy kinyalhasd a seggem..,,A jövő hónaptól már nem kell bérletet váltanod..
CsipkeRózsa
A válságról Orbánon kívül beszélt még valaki, aki ért is a témához? Orbán csak erre akar majd hivatkozni, ha az EU elvonja a beigért milliárdokat. És, lehet tovább emelni az adókat.
Sámannus
A szetet vallás kultúráját Pintér Sanya fügefalevele takargatja a váalsztási csalások elhallgatásával.
Mondjuk repedezik a kétharmad, már a taccsvonalra tett eftársak talicskázzák a suskát, és zavarban vannak, mert a csontvázak és a talicskák vészesen árulkodnak egymásról. Csak az ellenzék balfaszsága miatt nem tudnak bejutni Aladdin barlangjába, pedig az valahol létezik.
advocat
Szeretetvállalás? Szereti Orbán Gyurcsányt? Vagy ez nem ezt jelenti?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:55
Tahó Shikari szekus elvtárs,mi lesz így a szeretetre épülő vallással? Ez skandallum.Ellent-
mondasz szeretett vezérednek?Anyázol Tahó Shikari szekus elvtárs?Még a végén a vezér
ki fog fingani magábol.Vége lesz a langymeleg szaros életednek.
Üdv:tudod én Demke
kulabombaafityiszre
@kereső: ma, 12:59
Nem zavar amit ír,mert egy zavarodott elme hozzászólása.Belépett a vezére szektájába,
és innentől kezdve egy képzeletbeli párhuzamos valóságban él.
Fújja amit mondanak neki.Majd belefárad ebbe a nagy harcba.
Az anyázáson látszik,nincsenek érvei.
Commenter
@CsipkeRózsa: szó sincs válságról. Legalábbis olyanról amilyenről ő beszél. Persze hogy válság van. Miattuk van válságban az ország.
mackoka46
Réseket keres a mocsok az alkotmányban, azokon keresztül akarja kifosztani a nép még megmaradt javait, és további szabadságvesztést irányoz elő a felcsúti szégyen.
Commenter
@Sámannus: Repedezik? Szerintük ez is gránitszilárd és betonbiztos.
Commenter
@bencemacska: a KISZ titkárt kihagytad!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 18:24
Tahó Shikari szekus elvtárs'Ezek szerint a vezéred szeretettvallásra épűlö kulturájában az anyázás nem személyeskedés?Erre csak idézek.
„Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál.”
Arany János:Toldi-Első ének
tudode
Felcsapott NYELVÚJÍTÓNAK, tudjuk, amivel NEM KÉPES mit kezdeni!
.
A "szeretetvallás" az amolyan, mint amikor az IMÁDKOZÓ SÁSKA elvégezte dolgát HAM BEKAPJÁK!
.
Oszt' vót má:
.
----- Orbán: Minden magyar turulba születik
nol.hu/belfold/orban__minden_magyar_turulba_szuletik-1336025
.
Oszt' vot ollan képzete is, hogy
.
Jobban járt volna Jézus, ha Bicskén születik
.
www.facebook.com/atv.hu/posts/770249966375656?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D
.
Hogy az a "szeretet" izé hogy jön össze a TURULLAL, kb. úgy, ahogy ő ARRA, AMIRE SZEGŐDHET, az lakosság SZOLGÁLATÁRA, hasonlóan, amikor a Cépontnak interjút adott::!
.
www.youtube.com/watch?v=eQNl_xAyYOc&t=3s
.
Ő oszt' tudja mikor/miről kell JÁRATNI az ETETŐJÉT, és miről nem!
Commenter
@Eladott Ország: az már csak hab ezen az összegányolt "tortán" ami az életműve...
bakegya
Többet és egyre többet költesz viki,de csakkk magadra és a pereputtyodra-a Mészárosnál és a vejednél a Pityunál FIJAL A LOPOTT HOLMI-ott is vásároltok ahol nem is gondolná a NEMZET-gyémántok,kastélyok...semmi nem elég nektek ÁLLAMPÉNZEN HAZATOLTÁTOK EGÉSZ MAGYARORSZÁG FELZÁRKÓZÁSI MILLIÁRDJAIT!!!
kereső
Milyen igaz.Ha csak a prosti srácokat,,a 2x444-et,az origót ,bayer-t,bencsiket,lovas-t olvas hallgat az ember és a lánya, csupa-csupa szeretet áramlik feléje az éteren át.A kultúrájukat meg már minősiteni se lehet,hiszen az egyenesen az eget veri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.