Dr. Bodai Beáta ügyvéd készített beadványt Orbán Viktor és az egész Fidesz vezérkar ellen.  A beadványt bárki benyújthatja angol nyelven (lásd lentebb), papírformában az alábbi címre elküldve. A szöveg magyar fordítását is közöljük. Nemzetközi Büntetőbíróság Hága Hollandia Oude Waalsdorperweg 10, 2597 AK Den Haag, Hollandia Tisztelt Nemzetközi Büntetőbíróság! Alulírott ……………………………………………….. Magyarország, Anyja neve: ………………………………..szem. azonosító:/szem.sz./ ………………………………………., …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Hát ez nagyon kemény ha igaz és nem kamu hír!!! Erre kíváncsi leszek!!! Ennyi ember rabláncon??? Nem lenne rossz látvány!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Hát ez nagyon kemény ha igaz és nem kamu hír!!! Erre kíváncsi leszek!!! Ennyi ember rabláncon??? Nem lenne rossz látvány!!!
rohács1926
Ezek a "keresztények" csak abban reménykedhetnek, hogy nincs Isten! Mert ha van... .
bakegya
@division: majd meglátjuk ki nevet a végén!
Desischado
Nagyon helyes! És bármi megtörténhet, akármikor bukhatnak orbánék. Csak már ott tartanánk!

@division: Szomorú, hogy neked ez vicc!
karma1
Kihagyta kuszaszemet, az effektiv tolvajt, kancsimarcsit, a nagy tortenelemhamisitot es dokumentum-eltuntetot, vajna filmugyi biztost, a legnagyobb beveteli forras lenyulojat, valamint a Nemzeth Veje't, aki tudatos csalassal roviditett meg 35 onkorit anyagilag.
karma1
@rohács1926: Koszi a cikket. A Tied legalabb bent maradt. En bekuldtem 2 cikket, hsz-em is volt mindkettohoz: masfel ora alatt teljesen eltunt.
division
@Desischado: Mi más lehetne? Népirtás...Tudod te az mit jelent?
Commenter
@karma1: kihagyta tarlóst és lázárt is.
Rockxy
Soros ellen is van ilyesmi amerikában.
Trampli ellen még nincs, de nem kizárt, hogy lesz.
karma1
@Commenter: Lazar benne van...
A tarlos csak siman idiota, nem hiszem, hogy o olyan sokat tett volna sajat zsebre... O "csak" Budapestet teszi tonkre, a basi parancsara...:o(((

De jol mondod, vegyuk bele!
karma1
@Rockxy: Kerlek, ha lehet, ne mondj baromsagokat, jo? Milyen eljaras van Amerikaban Soros ellen? Nem vajna adougyeivel teveszted ossze?
karma1
Istenkem, hogy ez a budos halfarok mekkora egy farok! Magyarul nem nagyon tudhat, mert mar a cikk elso szava se jut el a tudataig, - igaz, miert tudna magyarul olvasni, ha egyszer roman szorostalpu 5. hadoszlopos?

"Megint csak egy szép,190 magas,deli,de sosem-halott ügyvéd ? " A cikk elso sora pedig:
"Dr. Bodai Beáta ügyvéd" , szoval az az egyszeru info se jut el az agyaig, hogy az emlitett ugyved NONEMU, nem pedig 190-es deli ugyved...

Hulye gyoker...
Grafix69
Szerintem nem lesz semmi belőle , függetlenül attól , hogy az írás igaz .
Desischado
@division: Igen, tudom. Szerinted amit orbánék csinálnak nem az? Szomorú, hogy mellettük állsz.

@Grafix69: Én is ettől félek.
karma1
@Grafix69: Minden jogtudos embernek kellene irnia egy ilyet, vagy csatlakozni, hivatkozni ehhez a beadvanyhoz, hogy lassak mar vegre a nemzetkozi FUGGETLEN birosagon is - ahova polt keze nem er el, de orbvane sem! -, hogy valami oriasi baj van az emberi-, szabadsag- es civiljogokkal Magyarorszagon.
Kulonben csak annyi latszik a kulfold szamara, hogy Magyarorszagon minden OK, megvalasztottak egy torvenyes valasztason ujra orbant, megalakult a kormany, minden megy tovabb a maga utjan.

Ha senki nem emeli fel a hangjat, ha senki nem mondja el az igazsagot minden leheto forumon, akkor az azt jelenti, hogy minden rendben van!
Eladott Ország
Épül és szépül a nemzeti szemétdomb. Ott tartunk – így, a huszonegyedik században, Európa közepén -, hogy egyetlen ember akarata, vágyai, ambíciói, személyiségzavara, elmebetegsége, komplexusai, hangulatai (amelyik éppen van neki) vezérlik. Pont. Ha Orbán Viktor bejelenti, hogy márpedig itt kötelező templomba járni, aki nem jár, azt el kell égetni a főtéren, mégpedig szombat délben, az úgy rendben is van. Ha pattintott kővel kell mostantól operálni a betegeket és lóhúgy lesz a fertőtlenítőszer, mert őseink is így csinálták, akkor az is jól van úgy. Mert ha őfényessége úgy ébred, hogy márpedig ezentúl lóval kell járni busz helyett és államtitkártól felfelé mindenkit megillet az első éjszaka joga, akkor az is fasza, tapsikolunk és örvendezünk, mennyire remek dolog a konzervatív, meg keresztényi, meg a tököm tudja milyen kormány, a mi kormányunk, a mi Orbán Viktorunk.
Commenter
@karma1: kihagyták a nótázgató pátert is, az óvodát fűtetlenül hagyó, de keresztet állítgató rezsósziszit is. és bár tarlós nem kormánytag ő nagyon is orbán embere (vö. a 70. születésnap és az idióta tortás geg) meg hát tarlós szabott ki először büntetést a közterületen tartózkodó hajléktalanokra ha jól emlékszem. Egyébként nem igazán működik a dolog, itt is, ott is vannak...valódi társadalompolitika és szociális háló híján mit is várunk?
tulipan
@Eladott Ország: Épül talán, minden tervezés és elképzelés nélkül, de nem szépül, amolyan Mussolini módra, mert bármibe fognak olyan csicsás és ronda lesz,. illetve többször is szétesik, amig megmarad belőle vaéami...!
advocat
Azért ne feledjük! Chilében is "hasznosították" a stadionokat!
Aki Én
Mondhatni folytatólagosan.

,,Indokaim:

1. Az elmúlt nyolc évben százas nagyságrendben haltak fagyhalált az utcákról, terekről, aluljárókból elzavart hajléktalanok vagy idősek. A kiszolgáltatott emberek fűtetlen házakban, lakásokban igazi állami segítség híján lelték halálukat. Az utóbbi 8 évben az országban működő szociális hálót teljesen leépítették."
Eriksson
Vajon beadta valaki ezt a fogalmazványt, és ha igen, jött-e válasz rá 2018. június 8.-óta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.