És "gazdagították azt az örökséget, amelyre a 21. században is szükségünk lesz. " A Magyar haditengerészek az I. világháborúban című konferencia megnyitóbeszédét a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, Németh Szilárd tartotta. Kijelentette: egy ország önképe, egy nemzet önazonossága nagyban befolyásolja annak jövőjét, a kultúra, az értékek megtartásának képességét. Hozzátette: "márpedig a haditengerészet hagyományai beépültek nemzeti öntudatunkba, és gazdagították azt az örökséget, amelyre a 21. században is szükségünk lesz. " Hogy pontosan mire lesz szükség, nem részletezte. Inkább az

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hátrafelé-nyilazó lovas-tengerészek országa

az elmeháborodott tengernyi ésszel rendelkező Rezsi Sziszi a legfőbb tengerész, legalább is a dumája

Ne röhögj Wazze, olyan is van, igen; „A Magyar haditengerészek az I. világháborúban című konferencia megnyitóbeszédét a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, Németh Szilárd tartotta”. Nos mondanom sem kell hozta a formáját. Őt ismervén már az is lenyűgöző volt, hogy azzal indított, hogy: „egy ország önképe, egy nemzet önazonossága nagyban befolyásolja annak jövőjét, a kultúra, az értékek megtartásának képességét”. Hiába no, nem véletlen, hogy az országot magukkal szokták azonosítani, így egyet is értünk azzal, hogy az az igyekezet, hogy a maguk képére kívánják alakítani a katasztrófa biztos előjele! =))
Azért valljuk be Sziszi fejlődik, mert annak, hogy „a haditengerészet hagyományai beépültek nemzeti öntudatunkba, és gazdagították azt az örökséget, amelyre a 21. században is szükségünk lesz” még az ő esetében sincs semmi értelme!
justhpeter
A párt ökle (ökre) lesújtott a konferenciára. A csepeli haditengerész megtalálta és elővezette a hagyományokat.
papa.49
Nem hiába csepeli az ökör, szereti a ladikot !!!
Te szerencsétlen vadbarom az egyetlen hadihajónk ott van az Adriába 70 méter mélyen mert mihelyt kifutott rögtön el is süllyedt, nagy igyekezetében, azt se tudni torpedó, vagy vízibomba végzett vele !!!
A ,,haditengerészet,, vele együtt szállt a hullámsírba, nekünk csak a ,,lovastengerész,, maradt , meg te aki síkhülye vagy !!!
RonaGyuri
@justhpeter: @papa.49: na ennek a baromnak hiába mondjátok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.