Az M1 műsorának vendége volt Dúró Dóra, akit arról akartak kérdezni, miért is lépett ki a Jobbikból. A műsorvezető viszont a következő kérdést intézte az ex-jobbikos politikushoz: „Miért pont most lépett ki a Fideszből?”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hahaha,... Freud bacsi tapsikol oromeben a Mennyorszagban, hogy mennyi visszaigazolasa letezik a tanainak...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..." „Miért pont most lépett ki a Fideszből?”"...

nem tévedett a kérdező, tudja mit beszél...
kereső
Ha ezeknek vállalható a fidesz politikája, akkor miért is ellenzéki párt?Ja,hogy a fidesz a jobbik programját hajtotta eddig végre 75%-ban/ állitólag minusz korrupció,bár a jobbikos politikusokról is hallani ezt azt/,ugyanolyan ellenzék,mint az lmp.Neve van a gyereknek és kész.Nehogy már orbán "árván" maradjon.
advocat
Akármiről van szó, úgyis csak a Fidesz jut az eszükbe!
Nessy
Azért aki egy adott párt listáján kerül a parlamentbe, ha kilép a pártból, illene visszaadni a mandátumát! Ja ez már tisztesség kérdése!
Most majd "függetlenként" szavaz a fidesszel, mint a német kisebbség képviselője. Nem a kútba, csak a kávájára, és belesöpörjük.
nezelodo
Túl jól sikerült a "közt szolgáló csatorna" munkatársainak felkészítése a feladataikra. Jaj csak az a fránya reflex (itt értsd, egész pályás letámadás) ne okozna folyton bonyodalmakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.