A ferencvárosi rendőrök a helyszínen elfogták azt a két férfit, akik egy idős nő nyakláncát akarták elrabolni.

A rendőrségre 2018. június 8-án 14 óra 27 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Budapest IX., Üllői úti áruháznál két férfi meglökött egy idős hölgyet és megpróbálta letépni a nyakláncát – olvasható a BRFK közleményében.

A kiérkező járőrök a személyleírások alapján még a helyszínen elfogták és a kerületi rendőrkapitányságra előállították a 21 éves K. Sándor és a 24 éves V. Dániel budapesti lakosokat.

A két férfit a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozását.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Elszomorító ilyet olvasni. Édesanyámnak 26 éve vettem egy nem túl vastag arany nyakláncot kis szív medállal nyugdíjba vonulására. Ő is Ferencvárosban lakott (RIP) Nem tudom pontosan merre járt,de ezt a nyakláncot neki is kitépték a nyakából. Akkor nem kapták el a tettest,de anyukámat idegileg rettentően megviselte. Sajnálom,hogy képtelen voltam helyette másikat venni. Most már meg sem tehetném,mert tavaly Augusztusban elhunyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.