Demjén Ferenc öreg korára érdekes elveket tett magáévá. Bedőlve az orbáni gyűlöletkampánynak, inkább nem látogatja a rokonságot az oly veszélyes Bécsben és Berlinben, csak nyugta legyen a képzelt menekültáradattól.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az persze tény, hogy Rózsi sohasem volt százas! =))
karma1
Bar orban nem a kedvenceim kozul valo, de speciel ehhez az ijesztgetosdihez bizony mindig KET FEL kell; ha Rozsi annyira korlatolt, hogy kepes elhinni, hogy "no-go" zonak vannak Berlinben , Becsben (ahol lathatolag le sem szartak lazart, mig forgatott az allitolag elhetetlen becsi negyedben ), es meg ki is all az emberek ele azzal, hogy o a sajat rokonait sem latogatja - hat akkor valoban nem szazas!

Uzenem Rozsinak, hogy mondja meg a migrans rokonainak (akik valoszinuleg megelhetesi/gazdasagi bevandorlok voltak Berlinben, Becsben,) hogy KOLTOZZENEK EL A NO-GO ZONABOL, hogy az biztonsagosabb legyen nelkuluk! Aztan majd o is szivesen kimegy hozzajuk...:o)))

Igy nez ki, ha valaki szivacsosra issza az agya't...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.