Nettó nácibeszéd a kormánypropagandában. 3 év börtön jár érte, de biztos feltörték Bayer Zsolt számítógépét is. A Fidesz megtámadta Németország budapesti nagykövetét. Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosára bízták a feladatot, hogy kényszerítse térdre a berlini kancelláriát, de Bayer Zsolt – szokásához híven – ezúttal is túllőtt a célon. Az európai zsidóság kiirtásának részben megvalósuló tervéről …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@CsipkeRózsa: A németnél nincs aljasabb alább való, lásd Merkelt vendégeket hív, majd elosztja azok közt... akik nem hívtak vendégeket, mintha rájuk vonatkozna a jóvátételi kötelezettség.
CsipkeRózsa
@keresztapa: Szerintem, ehhez a jóvátételnek semmi köze nincs.
Madácsi Pali
@Shikari: senki nem küldte a USA-t meg a nátót afrikába háborúzni! Az ÁRTATLANOK túlélését segiteni kel, és a példádban szereplő kígyót sem kizárólag melkason melegítve lehet életben tartani. Márpedig a fajok diverzifikációjára szükség van, nem beszélve a keresztény tanitásról.
Peller Anikó
Holofauszt a te szádba bugris. Az legalább nem lenne nagy bűn.
Pálinkás Pál
@tulipan: Ó...hogyne...a Tyronnasaurus meg megette a többi állatot...Tudod ama bizonyos magyar honfoglalás óta eltelt jó pár év...az emberiség civilizálódott,kivéve az afrikai védenceidet!!!Az a "kultúra" amit képviselnek,inkább egy majomcsordára hajadzik...ergo semmi keresnivalójuk civilizált emberek között..Abszolút nem érdekel hogy hogy mészárolják le egymást otthon, de nem akarom hogy ezt a náluk bevett szokást idehozzák nekünk!! és még tőled sem hallottam egy indokot sem...miért is kéne nekünk ide ez a hordalék,??
keresztapa
@CsipkeRózsa: Csak annak van, a gyarmatok felé van jóvátételi kötelezettség... a volt, és jelen gyarmatosítóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.