Nettó nácibeszéd a kormánypropagandában. 3 év börtön jár érte, de biztos feltörték Bayer Zsolt számítógépét is. A Fidesz megtámadta Németország budapesti nagykövetét. Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosára bízták a feladatot, hogy kényszerítse térdre a berlini kancelláriát, de Bayer Zsolt – szokásához híven – ezúttal is túllőtt a célon. Az európai zsidóság kiirtásának részben megvalósuló tervéről …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Ezek a narancsos álkeresztények folyamatosan a "Mein Kampf-ot+" tanulmányozzzáK???
Eladott Ország
Kórtünet vagy te is, mint az egész aljas kormánykommunikáció, köztévével, közrádióval, közpénzből közfelháborodást keltő gumicsontokkal együtt. Mert Soros-Migráns-Elmútnyócév-Jobbanteljesít-Zsidó-Cigány-Meleg meg még mittudomén micsoda, a lényeg, hogy minél hangosabban, minél indulatosabban, üzenjünk a Zembereknek hogy ők is megértsék, a kultúránkat meg kell védeni, és hát mi más lehetne alkalmasabb erre, mint lovagkeresztes fröcsögés, horogkeresztényi ájtatosság és egy kis uszítás. Mindegy, ki ellen, mi ellen, Zsoltika megírja, a közönség tapsol, az ország rohad, a fiatalság kivándorol, az elit lop, a felelősségrevonás elmarad, a gyűlölködés itt marad, a közpénz meg elmegy. Mondjuk azokra a plakátokra, amik szerinted oly nagyon rendben vannak. Mennyibe is került ez az adófizetőknek? Hány kórházat lehetett volna ellátni belőle életmentő készülékekkel, vagy legalább vécépapírral és kézfertőtlenítővel? Tökmindegy is, ki van épp a plakáton, hogy Brüsszel, vagy Soros, vagy Köszönjük, a baj már ott elkezdődött, hogy minek a propaganda egyáltalán, hogy minek kellesz te, ordenáré szócsöve az aktuális széljárásnak. Amúgy pedig… kussolhatunk mind, valóban, és befoghatjuk a pofánkat, amiért hagyjuk. Ameddig hagyjuk.
CsipkeRózsa
Az irány változatlan, gyorsan haladunk.

Egyébként Bayer miért állítja be úgy, hogy a háború kirobbantóját milyen felelősség terheli, az egyik kedvenc témájában, a holokauszt nem a háború velejárója.
CsipkeRózsa
Nem a migránsok befogadása a bűn, hanem a menekültek menekülésének előidézői a bűnösök.
csipetke
Nincs min csodálkozni,a retkespofájú bayer csak a szokásos formáját hozta.Ennél az ürgénél valami rosszul lett bekötve,mert a kijelentései olyannyira betegek,hogy érdemes lenne az elmeállapotát vizsgálni.Mikor orbán legközelebb Grazba megy.elvihetné ezt a békamenetes majmot is kivizsgálásra.
Shikari
Bayer ismét fején találta a szöget. Bűn Európát tönkre tenni a népességcserével. Ekkora kárt még Hitler sem tudott tenni és lám ő is a németek meghatározó vezetője volt, mint Merkel!
csak úgy....
hülyeségeket beszélni sem bün ;) ,igaz @Shikari tibi ...
Shikari
Európa ébred a liberális véleményterror és elnyomás alól. A németek is más hangot ütnek meg a kerítés ügyében. Az olaszok nem hagyják, hogy az illegális migráncs hajók hozzájuk okádja ki a terhét. A franciák rájöttek, milyen migráncs terrorban élni és az osztrákok sem akarnak már mindenkit simogatni.
Európa ébred és a liberális senkiháziakat mind elzavarja. Ők egy fekély a nemzetek testén, egy rákos daganat Európában. Rosszabbak, mint Hitler volt!
tulipan
@Shikari: Értem, szóval szerinted a liberálisok többet ártottak, mint ez a bionyos senkiházi, aki lerombolta, kifosztotta, szinte egész Európát, kiírtott legkevesebb 6 millió zsidót, 20 millió oroszt és a többit...!!! Gratulálok! Te, nem jártál még iskolába sem!!! :-)
Commenter
@csipetke: ezt otthon vizsgálják ki. A felesége orvos, a fia orvostanhallgató... és ez akarta elvenni az orvosok diplomáját, börtönbe zárni őket és betörni a fejüket. Ha ez így a háziorvosai szerint rendben van, akkor ennyi.
Shikari
@tulipan: Tanultál történelmet? Miután Hitler megtámadta Lengyelországot, Anglia és Franciaország hadat üzent neki a lengyelekkel kötött szerződés alapján. Nem Hitler üzent hadat! Így az Angolok és a Franciák robbantották ki a háborút. Érdekes módon a lengyeleket letámadó és a fél országot elfoglaló Szovjetuniónak nem üzentek hadat!
Ezután a mi kormányzónk, Horthy fogadta be a lengyel menekülteket és engedte tovább Angliába, míg a te Hitlered irtott mindenkit, aki nem volt német!
Szép történelmetek van ott Deutschlandban!
cikicakk55
@Commenter: Atya ég! Ennek az idiótának Orvos a felesége és a fia is annak készül? Persze Mengelének még jól megfelelhet a fiú. Az asszony nem tudom mit láthatott meg benne,hogy hozzáment? Lehet,hogy pszichomókus a nő és ezen az eszementen gyakorolt. Agyban már ott tart,ahol az Észak- Koreai óriás csecsemő.
csak úgy....
@Shikari: dr.sikari tibi ,a történelem professzora :) faxt bozseválsz itt hülyegyerek a múlt századról ? nem állítottad te sem be a vekkert a XXI. századra ?
csak úgy....
@Shikari: ...mellesleg ,professzor úr! ;) adolf haverod osztrák volt és nem német...
Shikari
@csak úgy...: Az már nem elég, hogy beleböfögsz egy beszélgetésbe! Cáfold meg, ha tudod, de ennyi értelmet nem várok el, hogy két épkézláb mondatot leírj! Amúgy a tényeket írtam le, hiába is erőlködnél! Még a libsi történelemhamisítás sem tudja a tényeket átírni!
Shikari
@csak úgy...: És melyik országot vezette okoska?
csak úgy....
@Shikari: nem cáfollak mert akkor hisztizel , -CT mikor készült utoljára a búrádról ? ...jah ,az a szar várólista,remélem a 10 parancsolatból is jeles voltál ministráns korodba...
Shikari
@csak úgy...: Sejtettem, hogy karcsú vagy elmében! Most már tudom is!
csak úgy....
@Shikari: magyarországot is ö vezette ;) ...az órránál fogva :)
Shikari
@csak úgy...: Órra? :-)))))))))))))))))
csak úgy....
@Shikari: köszi a gyors vizsgát ,professzor úr ! :) ...te annyira hülye vegy ecsém,hogy észre sem veszed...
Shikari
@csak úgy...: Agresszióval leplezni a tudatlanságot nem menő!
csak úgy....
@Shikari: baxod cseri,te évröl-évre lököttebb leszel...
Edmond Dantes
Lovas halálával az ő ordas baromságait is neki kell tovább vinni.Nemes feladat,erre csak ez a züllött aljadék képes.
CsipkeRózsa
@Shikari: "Ekkora kárt még Hitler sem tudott tenni és lám ő is a németek meghatározó vezetője volt, mint Merkel! "

Szerinted, akit milliók életét gyilkoltatott meg, egyenlő azzal, aki emberek életét akarja megmenteni? Ennyire ne akarj bizonyítani egy gazember védelme érdekében.
Commenter
@cikicakk55: tegnaptól az asszony felel a Nemzet vérellátásáért, ld. az erről szóló topikot. A nő szegedi, és évekig dolgozott "migráns orvosként" a világ egyik leggazdagabb arab országában. Én akkor regeltem ide be, amikor a nemzet publicistája ezt a kijelentést tettem az orvosokról. Azt én is csak tegnap tudtam meg, hogy a felesége is orvos...a nő teljesen elfelejthette pszichiátriai tanulmányait...
csak úgy....
@durbincs: nem is tudtam,hogy agyvérzésed volt...,persze a kurva sok pia...
csak úgy....
@durbincs: ne erölködj miki ,árt a szépségednek...
csak úgy....
@durbincs: állítólag apád, az a legendás ernyö ejtös? minden ugrás elött ,derékig tele volt a gátyója...
csipetke
@Commenter: 15:40 Valószínűleg hozzászoktak,hogy egy elmeroggyanttal élnek...
csak úgy....
@csipetke: Ez nem kamu! durbincs egy idegenbe szakadt nácibácsi,aki agyvérzést kapott és ebböl kifolyólag hülyébb, mint mikor egészséges volt!
csipetke
@csak úgy...: 20:57 Hááát,azt eddig is tudtuk,hogy a halfaroknál valami komoly gond van odafönt...Mer'a fejétől bűzlik a láb ...akarom mondani,a farok
back up
Aztat mondják itten, hogy népességcsere zajlik.
Én Bayert elcserélném egy vagy két tanult, vagy dolgos kezű migránsra.

Plusz:
Tisztelettel kérdezem, hány keresztény menekült menedékkérelmét utasította el eddig a kormány, csak a bőrszínük miatt?
Szerintem jogos a kérdés.
Én a túl sokra tippelek.

Bayer, a kereszténymentő - most éppen kereszténydemokrata - Orbán náci retorikatora.
Mert valami (valaki) sosem változik.
csak úgy....
@back up: Hmmm,...szóval a lovageresztes zsoltit tennéd föl az ebayra és elcserélnéd 2db tanult vagy dolgos kezü migránsra? Én értem,hogy szeretnél szabadulni töle,de én mire mennék vele,ha nyélbe menne az üzlet ? ;)
tulipan
@durbincs: Nem maradtam, NYUGI! ÉPPEN csaK AZ a herélt TE VAGY!!!
Shikari
@csak úgy...: Neked közlési kényszered van?
Shikari
@CsipkeRózsa: Merkel és bandája felelős Anglia, Franciaország, Belgium, Hollandia lakosságának szisztematikus kiirtásáért, ami folyamatban van. Ezt Adolf sem tudta felülmúlni!
Jozefina
Ez a bayer teljesen agya lágyult!!!??? Fogalma sincs miről beszél!!!??
Shikari
@tulipan: Na mi van nagy német? Ha kifogysz az érvekből jön a terror, mint a náci haverjaid esetében?
Táborokban nem gondolkodtok esetleg? A normálisok ne varrjanak fel valami megkülönböztető jelzést, hogy a magadfajta nácik már szemmel is meg tudják különböztetni őket?
Nem tudtok a múltotokból kitörni! Kívánja a kis szervezetetek a náculást!
tulipan
@Shikari: HÜLYE ÁLLAT! Ez jellemző a Narancsos agyatlanokra! HA NEM TUDSZ ÉRVET, KITALÁLASZ VALAMI BAROMSÁGOT, hogy eltereld a valódi témáról a figyelmet!! Ugyibár??? :-)
Shikari
@tulipan: Téma? Az, hogy itt hőbörögsz, az mióta téma?
A hozzáállásod épp olyan, mint a náciké volt. Ti liberálisok semmivel nem vagytok különbek Hitlertől! Ti épp Európa népességének kiirtásán dolgoztok és terrorban tartjátok, aki ezt ki meri mondani. Gondolat és véleményterrort vezettetek be és kriminalizáltátok a nemzeti érzést és a normalitást.
A valódi téma az, hogy embertelen, aljas és hazaáruló munkát folytattok, csak vesztetekre Európa már ébredezik és nem kér a migráncsaitokból!
A liberálisok a XXI. század nácijai!
Shikari
@tulipan: Mondjak? Kón bandita, a Vörös Dani!
tulipan
@Shikari: Ismertebb nevén? T.i. ilyet nemtudok, hogy uralkodott vóóóna! :-)
Shikari
@tulipan: Nem elég ennek a libsi mocsoknak a neve?
Shikari
Sajnos a németek egy része nem változott a hitleri idők óta!
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 08:50

Gondolom, ezt a nagy mondásodat nem gondolod komolyan, mert az már szerinted is túlzás kell, hogy legyen.
tulipan
@Shikari: Nem értem kire gondolsz, de semmiképpen nem volt sehol hatalomközelben!!!
tulipan
@CsipkeRózsa: Melyikre gondoltál? Ennek a posztnácinak minden mondása '"nagy", legalábbis Ő maga igy gondolja! Nekem viszont szórkoztató és vicces!
Macskaszem
Fosszájú, mondtad orbánnak is meg rogánnak is, hogy mekkora bűnt követnek el a kötvényes, terrorista migráncsok behozatalával?
Shikari
@tulipan: Hiába próbálod liberális álarcban eladni az eszméidet, azokból süt az agresszív nácizmus! Hát hiába! Ebben a tekintetben igen jó tanár felmenőkkel rendelkeznek a németek!
Shikari
@CsipkeRózsa: Ugyan mi túlzás van abban, hogy a liberálisok a jelen kor nácijai? Ez egy korrekt és valós megállapítás, még ha tagadják is!
CsipkeRózsa
@tulipan: Igen, mindegyik nagy, most erre gondoltam: ma, 08:50 :

"Merkel és bandája felelős Anglia, Franciaország, Belgium, Hollandia lakosságának szisztematikus kiirtásáért, ami folyamatban van. Ezt Adolf sem tudta felülmúlni."
tulipan
@Shikari: Te akkora marha vagy! Jól látszik a narancsos agymosás!! Ámbár meglehet, hogy nem is volt agyadTTT
tulipan
@CsipkeRózsa: Egyetértk! Rengeteget nevettem rajta!!!
Shikari
@tulipan: Elhiszem, hogy szégyenkezel a náci valód miatt, de fogadd el magad! Ez az eszme áll a legközelebb hozzád, akkor ne tagadd már meg! Kicsit még álmodozd a horogkeresztes álmod és takargasd be a liberalizmus vörös fátyolával. Igazából a te színed a vörös-fekete, csak most épp a vörös van felül! Ilyen egy igazi náci, mint te!
tudode
Ezek a fiúk az ÉLET ISKOLÁJÁBAN .. t ö r t é n e l e m b ő l .. bukásra állanak, amelyet az is bizonyít, hogy a HOLOKAUSZTOT össze merik hasonlítani a MIGRÁNSOKKAL!
.
Borzasztó!
.
Ennél nincs lejjebb a XXI. században:.
.
Miből volt/lesz a CSERBOGÁR:
.
www.youtube.com/watch?v=L9waMqzl3Ro.
.
Azzal a különbséggel, hogy PONT AZ A NEMZET fogja vissza a VÁGTÁT, akik ÁTÉLTÉK Európával együtt, hogy hová vezet a GYŰLÖLETKELTÉS, szerencsére még "csak" szavakban "támadják" báncsák a gyűlöletkeltőket!
tulipan
@Shikari: Hát Te? Ugye nem szereted a magadra tetopvált horogkeresztet és a csillagot látni???
Shikari
@tulipan: Mikor előkerül a náci éned, akkor nekiállsz másokat gyanúsítgatni? Hát ez nem szép!
Ugye nem takartad le otthon a Horst Wessel képet? Néha dúdolod még az indulót, de csak halkan, ne hallják meg a szomszédok!
wagabund
..."Bayer: a bevándorlók befogadása nagyobb bűn, mint a holokauszt"...

bayernak fingja sincs mi szörnyűség volt az a holokauszt?... hatásvadászat kedvéért képes összehasonlítani a bevándorlókkal?...a semmihez nem hasonlítható, szörnyű holokausztról a németek tehetnek, akkor a most bevándorlókkal is ők bíbelődjenek...
tulipan
@Shikari: Mekled abvn nem náci éned is? T.i. mnindent pontosan a bajszos hitelri és az azt most szorgosan utánozó naracsos nácik útmutatás alapján irkálsz!! Mennyit fizetnek???
Pálinkás Pál
Libsikéim...aki régóta itt van az tudja,utálom bayert mint a szart..de kérném a tételes cáfolatát annak amit írt!!!
Madácsi Pali
@Pálinkás Pál: ezt azért magyarázd már el! Miért nagyobb bűn segiteni emberek életben maradását, mint faji, vallási, bőr szin alapján iparilag megsemmisíteni őket?
Shikari
@tulipan: Na szépen összeszedted magad és sikerült olvashatatlanul és zagyván ideönteni a semmit! Nácikám, ez harmatosan kevés! Álmodozz a nagy orosz sztyeppékről, hogy robognak ott a tankjaitok!
Shikari
@Pálinkás Pál: Te értelmes és korrekt magyarázatot vársz egy liberálfasisztától? Nem akarsz kicsit sokat? :-)))))))))
Shikari
@Madácsi Pali: Melegítgess dermedt kígyókat a mellkasodon, majd meglátod, mi lesz, ha magukhoz térnek! Fogadd be Afrikát és befogadtad a háborút!
Madácsi Pali
Zsóti! Már megint összekeverted a nyugtatód az extasyval?
tulipan
@Madácsi Pali / @Shikari ! Részletesen bemutattátok a hitleri életszemléletet!!! Brrrr! Undorító!!!
tulipan
@Shikari: Egyébként a Te drága orosz szteppéidet már inkább, a hozzád hasonló narancsködösöknek ajánlhatnád, most ott terem a horogkerszt!!!
back up
@csak úgy...: Nem kéne hallgatnod tovább a gyűlöletbeszédet (ami állítólag büntetendő, de valamiért Bayert mégsem büntetik meg értem, még tíz forintra sem), és mondjuk lenne eggyel vagy kettővel több háziorvos, vagy vízszerelő.
Hát így
back up
Bayer Zsolt léte nagyobb bűn, mint a holokauszt.
Shikari
@tulipan: Annak idején az orosz T-34-esek eltemették a svasztikát. Az már csak a német lelketekbe található, oda égett bele a nácizmussal egyetembe!
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: nem is azt állította hogy a segítség a bűn...olvastad valahol...ő a betelepítésről beszélt!!! Mellesleg kérdezném,miért is kéne segíteni a paraitákat??? Uniós megállapítás hogy kb 7 %-uk valójában menekült...a többi ingyenélő barbár here,akiknek semmi keresnivalója emberek között!!
tulipan
@Shikari: Éljen! Itt a szokásos narancsos módszer! Hahahaha
Shikari
@tulipan: Itt a szokásos liberálfasiszta ferdítés és hazudozás! :-))))))))))))
tulipan
@Pálinkás Pál: Igy igaza hiszen a eböönló és az itt levőket leigázó, magyarok is barbárok voltak az akkori, kultúrált kereszéyn Európában! Nehezen is illeszkedtek be!!!
tulipan
@Shikari: Áh, dehogy! Hiszen ez a TI narancsos jellegzetességetek!! Hahahahaha!
Shikari
@tulipan: Hiába is terelsz, ismerjük a nácikat! Benne van a véredben, hiába is tiltakozol ellene! Emlékszel? Das Reich- Oradour! Lapozgass csak a papi fényképalbumában!
keresztapa
A gyarmatosító országok jóvátételi kötelezettségét... rátolják a nem gyarmatosító országokra...az egész történelem erről szól.
verőce21
Manapság ismét kísértet járja be Európát, de ez egy másik emberellenes ideológiának, a multikulturális nyílt társadalomnak a kísértete.

Soros szellemi atyja, a velejéig marxista lelkületű Karl Popper egyszerűen átplántálta Marx tévtanait a modern világba, és megalkotta vulgárfilozófiai agyszüleményét, a nyílt társadalom teóriáját. Jól fizetett civil alapítványainak százaival, az ő "hadseregével” a keresztény civilizációt, Európát, az európai kultúrát, benne az összetartó erőt, a nemzetállamokat akarja megdönteni.
Soros, Marxhoz hasonlóan a kizárólagosság, a totalitás próféciai igényével lép fel. Ezt az ördögi tervét erőszakkal, lefizetett főhivatalnokokkal akarja végrehajtani.
kereső
Nem tudom,hogy Németország nagykövete mennyire van tisztában azzal,hogy az amit a fidesz 5.sz.tagkönyvének tulajdonosa leir,elmond,kinyilatkoztat,az tulajdonképpen orbán véleménye a dolgokról,személyekről-amelyet (még) nem mondhat ki.Ha tisztában vannak ezzel a ténnyel,akkor nem tudom,hogy Merkel asszony és egyáltalán a németek ezek után milyen "barátsággal" kezelik majd Magyarország miniszterelnökét- mert ez a mocsok már felülir minden gazdasági szempontot,és a hálát IS!
CsipkeRózsa
@kereső: Nem biztos, hogy ez a cikk eljut Merkelhez, és ha igen, mennyire veszi komolyan.
kereső
@CsipkeRózsa: Bayer ezt egy nyilt levélben irta meg a Német nagykövetnek"Bűn és Bűnhődés" cimmel, a magyar időkben.
Madácsi Pali
@tulipan: olvasd el a kommentjeimet! Össze keversz egy másik Pállal. A fasizmus minden megnyílvánulását megvetem és kikérem magamnak, hogy @Shikarival együtt említs!
keresztapa
@CsipkeRózsa: A németnél nincs aljasabb alább való, lásd Merkelt vendégeket hív, majd elosztja azok közt... akik nem hívtak vendégeket, mintha rájuk vonatkozna a jóvátételi kötelezettség.
CsipkeRózsa
@keresztapa: Szerintem, ehhez a jóvátételnek semmi köze nincs.
Madácsi Pali
@Shikari: senki nem küldte a USA-t meg a nátót afrikába háborúzni! Az ÁRTATLANOK túlélését segiteni kel, és a példádban szereplő kígyót sem kizárólag melkason melegítve lehet életben tartani. Márpedig a fajok diverzifikációjára szükség van, nem beszélve a keresztény tanitásról.
Shikari
@Madácsi Pali: Honnan gondolod hogy a fajok diverzifikációja jó nekünk? Nekem spciel semmi szükségem rájuk. Ezzel sokan igy vagyunk.
Peller Anikó
Holofauszt a te szádba bugris. Az legalább nem lenne nagy bűn.
Pálinkás Pál
@tulipan: Ó...hogyne...a Tyronnasaurus meg megette a többi állatot...Tudod ama bizonyos magyar honfoglalás óta eltelt jó pár év...az emberiség civilizálódott,kivéve az afrikai védenceidet!!!Az a "kultúra" amit képviselnek,inkább egy majomcsordára hajadzik...ergo semmi keresnivalójuk civilizált emberek között..Abszolút nem érdekel hogy hogy mészárolják le egymást otthon, de nem akarom hogy ezt a náluk bevett szokást idehozzák nekünk!! és még tőled sem hallottam egy indokot sem...miért is kéne nekünk ide ez a hordalék,??
keresztapa
@CsipkeRózsa: Csak annak van, a gyarmatok felé van jóvátételi kötelezettség... a volt, és jelen gyarmatosítóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.