A miniszter kijelentette, a tanév rendjének változása erős diszkusszió tárgya, még nincs döntés a témában. a Népszava kormányközeli forrásból úgy tudja, jövőre két héttel később kezdődhet az általános iskolákban a vakáció. A kormány azt tervezi, a tanévet tábori vagy „táborszerű” foglalkozásokkal meghosszabbítja. A döntés már meg is született, de a bejelentéssel meg akarják várni az idei tanév lezárását. A lap szerint ezt erősíti, hogy még nem hirdették ki a következő tanév rendjét. Az Emmi szerint a 2018/2019-es tanév rendje a napokban jelenik meg. Néhány órával a cikk megjelenése után a minisztérium közleményben cáfolta a leírtakat, mint írták: A Népszava kedden megjelent, Újra napirenden a tanév meghosszabbítása című cikkében leírtak nem igazak. A tanév rendje változatlan, a tárca nem tervez változtatást a tanév hosszát illetően. A 2018/2019-es tanév rendje várhatóan a napokban megjelenik a Magyar Közlönyben. Szerda reggel pedig nem várt fordulat jött a történetben,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hahaha, ez pont olyan hulye, mint a mikola volt. az is 5 nap alatt tobb bajt okozott a kormanynak, mint hasznot. Na, most itt van az utoda.
namihami
@karma1: Gyónás, majd a bűn belátása és penitencia gyanánt néhány Miatyánk és Hiszegy után jöhet a bűnbocsánat és a feloldozás. Végső estben jöhetnek a bűnbánó cédulák. Majd a Gazdánál lehet venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.