Egész pontosan: Őfelsége Alkotmánybírósága. Arról a legfőbb döntéshozó testületről beszélek, melynek feladata „az Alaptörvényben biztosított jogok védelme, a jogrendszer belső összhangjának megőrzése, valamint a hatalommegosztás elvének érvényre juttatása” lenne. Ők azok, akik nem mernek döntést hozni olyan ügyekben, amelyek „politikailag kényesek”, magyarán amelyek Őfelségének nem tetszenének.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ez az egyik, amit sohasem fogok megbocsájtani Schiffer Andrásnak és pártjának!
Ez volt az LMP árulásának betetőzése. És volt, aki még az idei választáskor is hitt nekik!
tudode
ŐFÉLESÉGÉNEK "már" van OSZTÓDÓ bányája, kisvasútja, Makovecz stílusú stadionja, kazánháza, pusztája, földje, ami az ÖSSZEKUPORGATOTT VAGYONÁN kívül elszállt, mint a győzelmi zászló, a .. t i s z t e s s é g e, amelyet MEGKÖVETEL MAGÁNAK, de
.
-- jog-, vagy milyen tudósként n i n c s ..neki egyetlenegy publikációja sem,
.
-- amilye van neki, az egymásnak ELLENTMONDÓ beszédei EGY KÖTETEKBE fűzve,
.
-- amelyben még Rónai Egon is lepipálja őt a .. H Ú Z Ó S .. c. műsorai szereplőibe TÖBB KÖTETBEN összefoglalva.
.
Sőt a MÉG MEGLÉVŐ, az már nem kérdés, hogy milyen .. A L A P T Ö R V É N Y E sem élheti nyugodtan GRÁNITSZILÁRDSÁGÚ voltát, mert lassan .. H A B S Z I V A C C S Á .. válik, mivel
.
-- a Kúria NAGYASSZONYA férje feladatául tette a GAZDIJA az "alkotmánynak" csúfolt iromány átírását, valószínű a laptopján Brüsszel-Budapest között repkedve:
.
------- Orbán újra Szájer segítségét kéri az alkotmányozáshoz
www.atv.hu/belfold/20180613-orban-ujra-szajer-segitseget-keri-az-alkotmanyozashoz
.
Újra Szájer József segítségét kéri Orbán Viktor az új alkotmányozáshoz - mondták el az atv.hu-nak. Ő volt az, aki annak idején Strasbourg–Brüsszel-Párizs között vonatozva, a tabletjén írta meg az alapjogokról szóló rész koncepcióját. Ami a "réseket" illeti az alaptörvényben: a miniszterelnök a nemzeti identitás megerősítését látná jónak mindenhol, hogy az Európai Bíróság döntéseit kivédje ellenünk.
.
Hogy ez az "alkotmányozáshoz hasonló" .. G Á N T - K Ő .. hol áll meg a "csak" a jó ég tudja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.