„12 éven aluli gyermekek nem tartózkodhatnak szülői felügyelet nélkül közterületen. A nyári szünidőben ezért munkatársaink hosszabbított szolgálatban, 22:00 óráig járőröznek. Az ellenőrzések helyszíneit kiterjesztettük a vízpartokra és a játszóterekre is. Kérjük, ti is fokozottan figyeljetek a környezetetekben élő fiatalokra!” – vette észre a Facebookon az Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet (ÓBKF) közleményét a 444. A bejegyzés meglehetős vihart kavart Óbudán, …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondom en, hogy a potrohos mindenkeppen be akarja vezetni a szuksegallapotot (vagy rendkivuli allapotot? Nem tudom, melyiket pontosan, mert az egyik nagyon szigoru, es teljhatalmat ad ennek az elmebetegnek egy fel evre, aztan meghosszabbithato tovabb is).
Commenter
@karma1: már így is nagyjából teljhatalma van. Pont a szükségállapot bevezetésére, annak lehetőségére hívta fel Békesi László volt pénzügyminiszter, közgazdász a figyelmet a választások előtt:
www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-viktor-szuksegallapotot-hirdethet-felfuggesztheti-a-valasztasokat/334844/
karma1
@Commenter: En is... Mar 2016 oktober elseje ota ezt akarja, a Terez koruti mu-robbantast (ami elore kitervelt volt, pocsek kivitelezesben )is ezert csinalta.
Commenter
@karma1: Jaruzelski tábornok tapsol örömében :) volt már ennek az országnak még egy ilyen semmirekellő, hataloméhes,a hatalomért mindenre képes miniszterelnöke békeidőben? Békesi László hiteles forrás. Ismert és elismert szakember és politikus. Le kellene már szállnia a potrohosnak a műrobbangatásokról, a kukagyújtogatásról az uszításról, a gyülöletkeltésről. Azért ahhoz pofa kell hogy ezeket megtegye, és bejelentse hogy ő itt hosszútávra rendezkedik be...nem hinném hogy a jelenlegi körülmények között itt van/lenne az a bizonyos külső tényező ami elsöpörné...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.