A haldokló egészségügyre? 1 hónap kezelés után oda jutottunk, hogy Ausztriába kellett kórházba menni, mert itthon képtelenek voltak meggyógyítani... A haldokló egészségügyre? 1 hónap kezelés után oda jutottunk, hogy Ausztriába kellett kórházba menni, mert itthon képtelenek voltak meggyógyítani...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

264 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos , nem tudtam maskepp bekuldeni, csak ketszer megismetelni a bevezeto szoveget. Valamiert neha innen csak a linket masolhatom be, a cikket magat nem.

Szoval valoban, mire is kene magunkat annyira kihuznunk? A csuti kisvasutra? A 40 centis kilatora? A tomerdek kongo ures stadionra?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Sajnos , nem tudtam maskepp bekuldeni, csak ketszer megismetelni a bevezeto szoveget. Valamiert neha innen csak a linket masolhatom be, a cikket magat nem.

Szoval valoban, mire is kene magunkat annyira kihuznunk? A csuti kisvasutra? A 40 centis kilatora? A tomerdek kongo ures stadionra?
Madácsi Pali
@karma1: azért a buszmegálló tetejére épitett kilátó sem rossz. Vagy a nyolc magyar barom egy nő ellen migráns nélkül sem rossz. Orbánia diszpintyei veregethetik a vállukat. Én csak egy magyarnak született ithonmaradt hontalan vagyok, akit ha az unióban amikor lengyelnek vagy esetleg orosznak, bulgárnak neznek már nem kérem ki magamnak és nem mondom meg hol a hazám.
karma1
@Madácsi Pali: Mikor meg nem nagyon ismertek engem a varosban, akkor megkerdeztek, hogy roman vagyok-e? Hat 18 eve meg kikertem magamnak, de szerencsere mostanaban nem kerdezik, (mara mar alig van akcentusom), aki viszont tudja, hogy magyar vagyok, azok egyutterzesukrol biztositanak - vagyis nagyon jol latjak, hogy ez NEM a magyarok politikaja, hanem a puhose -, es mindig mondogatjak, hogy "de most mar jo helyen vagy, ugye?"
karma1
@Madácsi Pali: Speciel a buszvaro tetejere epitett kilato a polgi eszet dicserte, mert maskepp nem tudta volna megepiteni a varoska lakoinak a javara a fedett buszmegallot.
karma1
Ha egyesek megtennek azt a szivesseget, hogy a CIKKHEZ SZOLNANAK HOZZA, az kurvajo lenne! Egyebkent meg huzzanak el a tarka [email protected], mert nem idevalo a szemelyeskedesuk.
Jo par ilyen fizetett troll probalja meg szetverni ezt az oldalt.
Desischado
Én azt szégyellem a legjobban, hogy egy rabló, parazita banda ül a nyakunkon, és semmit sem teszünk ellene!
lusta
@karma1: Kérném elfelejetni ezt a mantraként visszatérő 40 centis kilátó dolgot. Ezt valamelyik pihent agyú kiktalálta, mint a nokiás dobozt és visszatérő elrettentő példaként emlegetik. Holott sisem volt szó 40 centis kilátóról. Ez így szemenszedett hazugság.
Shikari
@karma1: Arra vagyok büszke hogy te nem vagy magyar. Ennyi elég is egyenlőre.
Horizont
@Shikari: Emészd meg, hogy @karma1: különb magyar ott messze, mint te itthon!!!
Ő magyar, te meg egy senki vagy aki a hatalom seggét nyalja kritika nélkül behódolva alárendelve gerinctelenül, azokat ócsárolva akiknek még tartása van, gerince és emberek maradtak.
Shikari
@Horizont: Ti nem hogy magyarok de emberek sem vagytok. Veszett kutyák csak. Aki meg nem itt él ne pofázzon bele a dolgainkba. Te szerencsétlen csak a hazád elárulásában jeleskedsz honnan tudnád mit gondolnak a magyarok. Szerencsétlen de agressziv liberálfasiszták.
desiro57
@Shikari: Na ezzel egyet értek a sok bocskoros román, ukrán és a többi pondró se pofázzon bele a dolgainkba, veled együtt!!!
Horizont
@Shikari: Aki nem itt él az ne pofázzon bele? Ezt a határontúliakra érted te agyatlan balfasz??? Ezt mond már el a puhos vezérednek is. Menjél nyald tovább a seggét nehogy kiszáradjon a nyelved meg a segge sem. hahahaha Te kis hazaáruló féreg.
Shikari
@Horizont: Tudod retkes liberális magyar vagyok itt élek nem úgy mint te és a barátnőd. Izraelből ne ugassatok bele a dolgainkba sorstalan nyomorultak.
Shikari
@desiro57: Te mit ugatsz ide? Izraelből könnyű pofázni a falmögül nyomorék.
Horizont
@Shikari:Miit ugatsz? Izraelből? Elmentek otthonról? Itt élek a Mátra alján te szerencsétlen. Azt mondtad ne ugasson aki nem itt él. Tehát a határontúliak se. Majd két sűrű nyelvcsapás közben ne felejtsd el a félisten fülébe súgni, már ha feltudsz olyan magasságra kapaszkodni! Ja retkes liberális vagy??? Nagy dühödben figyelj oda mit írsz. Hahaha
Shikari
@Horizont: Szóval meleged van Izraelben liberálfasiszta? Hát ez gáz! Ja ilyet nem mondunk egy Izraelinek! Tehát Shalom és nem kell sűrűn meglátogatni bennünket!
karma1
@lusta: Ne haragudj, de ebben allati nagyot tevedsz!
Mielott ezt elkezdtem volna "mantrazni", azert utana neztem, hidd el, baromsagokat nem ohajtanek leirni. Szoval itt kepekkel is megtekintheto:

index.hu/belfold/2009/10/04/40_centis_kilato_epult_40_millioert_bodrogkereszturon/
nevemnick
@Shikari: koszos bodzagyűjtő, indiai korcs: ül fekszik és nem ugat!
tulipan
Hogy? Micsoda? Büszke? Miért is lennék, mert véletlenül a CSALÁDOM több évszázada után, én is ide születtem??? Mire is lehetnék büszke ebben a sötté bunkó országban, aholí állandóan tehetségtelen, ostoba. kapzsi vezetőket ültetnek a FEJEM FÖLÉ, akik aztán tudás és jó szándék hijján, állandóan valami hülyeséggel etetik a népet, amelyik ezt eszi is, mint kacsa a nokedlit!!!
Shikari
@nevemnick: Te is Izraelből ugatsz korcs? Maradjatok már nyugton a seggeteken és ne szóljatok bele a magyarok ügyeibe. Sose voltál magyar nyomorult!
tulipan
Nick! Ez nagyon tetszik! Kösz az ötletet!! :)

@Shikari: koszos bodzagyűjtő, indiai korcs: ül fekszik és nem ugat!
karma1
@Horizont: @desiro57: Hagyjatok a fenebe, ez a ket idiota valami sotet szobaban egymast tamogatja, es most mar azt is tudjuk, hogy ez az idiota hascsikaras "liberalis"!!!

Hahaha, te pont olyan hulye vagy, mint amennyinek kinezel...:o))))

"Shikari
@Horizont: Tudod retkes liberális magyar vagyok itt élek nem úgy mint te és a barátnőd. Izraelből ne ugassatok bele a dolgainkba sorstalan nyomorultak"...

Hiaba, no, az onkritika neha dicserendo dolog! Freud papa megint nagyon boldog lehet, az elszolasai valoban "ulnek"!
Pálinkás Pál
@Madácsi Pali: 8 cigány...nem magyar barom,te here!!!
tulipan
@Shikari: Te koszos bodzagyűjtő, indiai korcs: ül fekszik és nem ugat!
nevemnick
@Shikari: sziveskedjék az előző hozzászólásomat figyelembe venni! Ha nem tudsz magyarul, akkor megkérdezem a beás, vagy lovári nyelvet beszélő ismerőseimet, akkor talán valamelyik nyelven érthető lesz számodra.
Emlékeztetőül: ,,koszos bodzagyűjtő, indiai korcs: ül fekszik és nem ugat!"
Shikari
Szépen összegyűltetek liberálfasiszta antimagyarok. Izraelből nem kell üzengetni, de ide sem kell jönnötök.
Maradjatok ott szépen, gyakoroljátok a liberális apartheidet, folytassátok a népirtást és a terrort, mint eddig!
A magyarok nem kíváncsiak ilyen senkik véleményére!
karma1
@Pálinkás Pál: 08.13-ra: Bocsi, tudom, hogy semmi kozom hozza, de a hsz-eket vegig szoktam olvasni - miert tolod le @Madacsi Palit? Artott O Neked? Mert szerintem O eppen nem "here". Gondolom, nem ertettelek felre...
nevemnick
@Shikari: ,,magát nemzethy magyarnak képzelő, koszos bodzagyűjtő, indiai korcs: ül fekszik és nem ugat!",
Mikor kezditek el használni a náci karlendítés? Addig éltek...
Shikari
@nevemnick: Tulipot kérdezd ő a genetikus náci!
nevemnick
@Shikari: sajnos, nem érek rá veled egész nap foglalkozni, addig csak forrj a saját levedben.
tulipan
Remek, hogy most már, végremásra szórod a gennyes nyálad!
tulipan
@Shikari: Na ezzel egyet értek a sok bocskoros román, ukrán szerb és a többi pondró se pofázzon bele a dolgainkba, veled együtt!!!
Shikari
@tulipan: Magyar vagyok és Magyarországon élek veled ellentétben német náci! Nem kéne belelafatyolnod a dolgainkba, mert nem kedveljük a magad fajta gestapo söpredéket!
Te még románnak is hitvány lennél!
Lammerdinggel együtt írta a parancsot a papi? Nagyon valószínű!
tulipan
@Shikari: Csak Te ne vedd, azt a bátorságot, hogy ilyen renegátként, még magyarnak merd nevezni magad!!!
Shikari
@tulipan: Neked semmi közöd a magyarokhoz Oberführer!
Shikari
@tulipan: Oberführer! A nagypapi egyenruhája a molyirtóban pihen. Próbáld fel nácikám, tetszeni fog neked! Kevés ilyen aljas, embertelen állat rendszer volt minta náci, de neked a véredben van a támogatásuk! Igazi német vagy te görcs!
tulipan
@Shikari: Nyughass Te NÁCI DÖG! Fekszik, nem ugat!
Shikari
@tulipan: Oberscharführer! A papi után imádsz náculni így a liberálfasizmus igen a szívedhez nőtt! Himmler kedvence volt a papi és már te is imádod az SS-t! :-))))))))))))))
karma1
@tulipan: De igen, ezeken lehet rohogni, a szellemi fogyatekossaguk miatt, mert nem ugy viselkednek, hogy megertest kaphassanak: elarasztjak a kozeletet a szellemi szemetukkel, ke'rkednek a bunkosagukkal...
Szoval bar a 888 szanalmas, de ki lehet oket figurazni es rohogni, mert tesznek erte epp eleget..:o((
tulipan
@Shikari: Nyughass Te NÁCI DÖG! Fekszik, nem ugat! Te lassan fantziadús regényeket Írsz!
csak úgy....
@Shikari: "Neked semmi közöd a magyarokhoz Oberführer! " lelenc tibi ! te hány % ban vagy magyar? reggeltöl-estig hülyeségeket beszélsz ,...az még elmenne ,de a pofátlanságod lassan nem ismer határokat!
Madácsi Pali
@karma1: szerintem akkor is szégyen, hogy a gombamód szaporodó üres stadionok földjén nem jut pénz egy fedett buszváró "nagy beruházásra".
Shikari
@csak úgy...: Te nem vagy magyar szőrös orrlukú! Ne is próbáld beadni senkiházi idegen!
Megugatod a magyarokat? Majd dobunk csontot neked retkes, hogy az után loholj!
Shikari
@tulipan: Oberführer der Waffen SS. Annyira jól hangzik a papi rendfokozata. Tudjuk, profi vallató volt és nagy antiszemita. Himmler imádta, mert a náci német megtestesülése volt! Nagyon hasonlítasz rá! Ejnye, azok a fránya háborús bűntettek. De már nem bujkáltok és néha feltűzöd a papi vaskeresztjét büszkeségből! Valódi Übermensch vagy!
Shikari
@csak úgy...: Na itt a másik liberálfasiszta hőbörgő, aki antimagyar létére beleszól a magyarok életébe, pedig nem is itt él! Van bőr a képeden, de a magyarság nem tűri meg az ilyen aljasokat!
Shikari
@csak úgy...: Mondom, ne gyere Magyarországra, mert rossz világ lesz rá, ahogy kinyitod a szád! :-)))))))) Bár, most hogy lesz a pride buzivonaglás, nyitogasd csak a szád kicsim! :-)))))))))))
kulabombaafityiszre
Shikari szekus elvtárs,ne nagyon hőbörögjél a magyarságoddal,elvégre
a múltkor egy fél napba telt neked kitalálni hol születtél.
Most is azt írtad az egyik vergődéseben,hogy itt élsz.
A születési helyedről meg kussolsz.Igaz Shikari szekus elvtárs?
Üdv:tudod én Demke
tulipan
@Shikari: Te honnan veszed, hogy KI hol ls? Ah, szóval, nem csak egy elebeteg náci dög, de még szemét spicli is vagy???
Shikari
@kulabombaafityiszre: Te csak szeretnél magyar lenni! :-) Megértem, hogy ezért sértegetned kell a magyarokat, hiszen nem vesznek maguk közé ilyen idegent!
tulipan
@kulabombaafityiszre: Köszi az infót! :-)
Shikari
@tulipan: SS ivadék! Háborogsz, mert lelepleződtél?
csak úgy....
@Shikari: te magyar vagy ,lelenc tibi ? azt sem tudod ki az apád...
Shikari
@csak úgy...: Hagyjatok náci idegenek, untattok!
csak úgy....
@Shikari: höss pics, erigyy és kutasd a gyökereidet...
Shikari
@csak úgy...: Nem vagy magyar, ne erőlködj retkes!
tulipan
@csak úgy...: Hoogyisne! nemn tudtad? Egy ilyen renegátnak,mint ez a jött-ment Shikari, éppen ami nincs azzal kell kéredni!
csak úgy....
@Shikari: anyádat nevezd retkesnek,aki kitett a kuka mellé... lelenc...
Shikari
@tulipan: Itt vagy kis Müller ivadék?
tulipan
@Shikari: Na, mi van retkes szekuskám, neked hiányziok a komcsi fejesek támogatása, ugye
csak úgy....
@Shikari: néha szégyellem magam,hogy lesüllyedek az ovis szintedre,... elmebeteg...
tulipan
@Shikari: Na, mi van retkes szekuskám? Neked nagyon hiányzik a Regátbeli komcsi fejesek támogatása, ugye??
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:16
Ha már ekkora magyar vagy,áruld már el hol születtél?
Egy biztos,Shikari szekus elvtárs,neked valamiféle kisebbségi komplexusod van,
azt próbálod ezzel a gyökér dumáddal kompenzálni.Az meg külön érdekes,hogty itt már csak te leszel magyar senki más.Talán azért mert román vagy?
bencemacska
Én igenis büszke vagyok arra, hogy már 1988-ban levontam OV-ról és bandájáról a következtetést, és még sohasem voltam olyan elvetemült, hogy rá, pártjára, vagy annak valamelyik tagjára szavaztam volna!!!
A következő tákolmány módosítás után embernek sem tekintem őket!!!
csak úgy....
@kulabombaafityiszre: tibit a gólya (magyar gólya) ;) hozta és letette egy kuka mellé...,különben, politikailag tiszta a gyerök, amit sajnos az agyáról nem lehet elmondani...
Shikari
@kulabombaafityiszre: Törődj a magad pedigréjével magyarellenes idegen!
Shikari
@tulipan: Böfi nyami náci mami! SS Oberführer a fajtád és Müller gestapos!
csak úgy....
@Shikari: "Shikari
@tulipan: Böfi nyami náci mami! SS Oberführer a fajtád és Müller gestapos! " ...na szóval, ez az egy sor hüen tükrözi a paciens értelmi szintjét ! valahol az ovoda kis-nagycsoportos szint között rekedt meg a fejlödésben !
tulipan
@csak úgy...: Igy igaz Pontosan ez mondtam én is, hogy a szerencsétlen, valahol elhgyta az óvónénijét!!!
KisGenyo2
@lusta: 40 centis. De centinként, csak 975000-be került. Nem ezen ment el a nagy vagyon, az tuti, de elfelejteni miért kellene?
index.hu/belfold/2009/10/05/nem_akartak_nagyobbat_mint_40_centis_kilatot/
tulipan
@Shikari: Szerintem, kicsit kevés ez a '"szókincs", még egy ovisnak is !!! HAHAHAHAHA!
Aki Én
@kulabombaafityiszre: 13:07 Igazad van, ez a @Shikari: féreg tele lehet komplexusokkal. Ekkora hazaáruló, nemzetellenes antimagyart ritkán látni. Napi akár száz hozzászólásban szidja a társadalom nagy részét, vagyis a kritikusokat. Ez egy beteg kis pöcs, aki érdemi és becsületes munkára képtelen. Jó eséllyel nincsenek barátai, társasága, mert az ilyeneket nem fogadják sehol.
Shikari
@tulipan: A nevető náci! Így kacagott a papi is a gázosítást mikor elrendelte! Humoros család vagytok nyomorult antiszemita!
tulipan
@Shikari: Vaaan? Jóóóó sokat fizetenek neked, hogy ennyire ostoba, bunkó üres vizfej vagy!!! Netán, arrafelé, a Regátban, ez a norma???
Shikari
@tulipan: Fuss neki ismét, mert ez most gyengére sikerült! :-) Hová lett a kreativitásod?
tulipan
A magyar NÉP szégyene és gyalázatta, ahogy ezek a naramcsos hamaiák LOPNAK, CSALNAK, HAZUDNAK!!!

168ora.hu/kulfold/ha-az-europai-bizottsag-nem-lep-el-fogunk-vesziteni-mindent-151444
tulipan
@Shikari: Vaaan? Jóóóó sokat fizetnek neked, hogy ennyire ostoba, bunkó üres vizfej vagy!!! Netán, arrafelé, a Regátban, ez a norma???
Shikari
@tulipan: Vigyázz a vérnyomásodra, még a fekete náci lelkedet megnyomja az ideg! :-)))))))))))
hörr mörr morr krr! :-))))))))
csak úgy....
@Shikari: ezt a humort ezt az észt,..., genya gyurcsány bezáratott egy csomó diliházat és most itt az eredmény
Pálinkás Pál
@karma1: "Vagy a nyolc magyar barom egy nő ellen migráns nélkül sem rossz" copy by madacs pali...
nos ,ezért!!
Rockxy
Nagyon egyszerű és kézenfekvő a megoldás.
Ha szégyelled a magyarságodat, akkor tagadd le!
Nagyon megéri! :)
A szégyen megbénítja az embert és ha nem hagyja abba a szégyenkezést, akkor egy életre benne marad abban a gödörben, amit magának ásott.
Szabadság, elvtársak, frídam! :D
Shikari
@Rockxy: Amelyik sose volt magyar, az hogy tagadja le?
Rockxy
@Shikari: Tanuljon meg hazudni!
A szégyenkezőknek úgyis az a szavuk járása, hogy a tisztesség nem kifizetődő.
Tőlük meg a világ "előre"! :D
Shikari
@Rockxy: Van benne valami! :-))))))))))))
karma1
@Rockxy: Latszik hogy te sem voltal tavolabb a fatornyos falud hataranal...:o))))
karma1
@Pálinkás Pál: Igazad van. Valoban baromira kulonbseget kell tenni, hogy muszlimok csinaljak Nemetorszagban, vagy 8 magyar barom ferfi, ugyanott.
Mar csak arra kell rajonnom, hogy a ket migrans csoport miert kellene, hogy kulon megiteles ala essen?
Magyaran: ha magyarok eroszakolnak noket a marhanagy korosztenysegukben, az O.K, de ha ugyanezt muszlimok csinaljak, akkor az kesz terrorizmus...

Aha,... Mar ertem. :o))
desiro57
@Shikari: Anyád szült egy nyomorékot, ÉN bazd meg MAGYAR VAGYOK ITT SZÜLETTEM ÉS te KÖCSÖG?
tulipan
Shikari: Elvégre a sötét Regátban nem nagy dicspség, ha magyanak emlegetd magad!!!
Macskaszem
Én arra vagyok büszke, hogy nem szoptam be a kúrmányzati propagandát.
Shikari
@desiro57: Valami problémád van velem?
Rockxy
" Mi magunk termeljük ki a rendszer fenntartóit.
Aki a változást szeretne azt kiközösítjük, bolondnak hülyének , pszichiátriai esetnek tartjuk.

Pedig ők akik a mentális bilincseken túl tudnának lépni ,meghaladni azt.
Évezredek óta totyogunk a saját meleg [email protected],és észre sem vesszük,hogy mi vagyunk a rendszer fenntartói, a változás akadályozói."
tulipan
@durbincs: + magadra gondoltál? Mit válaszolt a tüklör??
Pálinkás Pál
@karma1: Te miről beszélsz??? Semmi köze Németországhoz...A bíroság elítélt nyolc cigányt,mert megerőszakoltak többször egy nőt!!! madácska meg példázódott hogy magyarok tették...hát nem magyarok voltak ,hanem cigányok...ennél szájbarágósabban neked sem tudom elmagyarázni!!! Ha úgy tetszik,migránsok voltak...óindiaiak...akiknek szintén nem éreznénk hiányát,ha valami csoda folytán eltűnnének!!!
csak úgy....
@Shikari: "@desiro57: Valami problémád van velem? " ...veled kinek nem? ,elmebeteg...
csak úgy....
@durbincs: mikim ,na ne izélj ! azon az 50 IQ,ti ketten osztozkodtok sikari tibcsivel...
Horizont
Én igenis büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok...és nem tűröm és nem is hagyom, hogy egy akármilyen regnáló szar hatalom elvegye ezt az érzésemet. Szeretem a hazámat. Itt születtem és itt is fogok meghalni. (remélem jó sokára) Itt éltem már több mint 63 évet amiben volt jó is rossz is. De végeredmény a jó felé fordul...
Büszke vagyok arra, hogy éltem 36 évet a szocializmusban az összes hibájával együtt is. Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt 29 évet túléltem és nem engedtem befolyásolni a hitemet, elveimet. Szóval sok mindenre lehetek büszke ...Magyarországra, szüleimre, nagyszüleimre, gyerekeimre, magamra. Arra nem vagyok büszke ami most folyik itt, de el fogják nyerni a méltó büntetésüket. Én mindig emelt fővel állhatok mindenki előtt, még az úr színe előtt is, nem úgy mint a hatalomban lévők. A hazám pedig akkor is enyém, még ha ki is sajátítják mindenféle [email protected] emberek.
Pegero
@karma1: Tegnap 23:06
Tanulnod kell még ezt a műfajt, hogy ne úgy tűnjék egy elmeteg ismérelgeti önmagát.
Megoldható a feladat, csak lehet, hogy a te képességeidet meghaladja!
Shikari
@Horizont: Szép volt egy szuszra ez a leltár. Én büszke vagyok a hazámŕa és Orbán Viktorra mert ő kellett hogy végre merjúnk magyarok lenni.
Horizont
@Shikari: te ne szólj hozzám baszd meg, menj és nyald a puhos orbánod seggét továbbra is, már megmondtam! Barom gerinctelen liberálfasiszta ...hahahahaha
csak úgy....
@Shikari: te+elmebeteg...
csináltál ma valami értelmeset mr. vállalkozó ?
koszpeko
@Shikari: Baszd ki a seggnyaló kurva anyádat a paptetűvel (durbincs) együtt!!!
Te moslék szarfaszú tetű amikor a sok román és ukrán cigány ideszavaz a bandádra az ok.?
Te egysíkú fasz szopó!!!
Pegero
@koszpeko: 17:19
Remélem pénzt nem kapsz a gusztustalan megjegyzéseidért, mert az már üzletszerű kéjelgésnek számítana!
karma1
@Pálinkás Pál: Jol van na, megertelek en, akkor orban is cigany, bayerzsoti meg svab (miutan osztrak bevandorolt borbely volt az apai nagyapja), es igy tovabb. Ugye, igy gondoltad??? Azert elarulnad, hogy hivatalosan milyen nyelven is beszeltek ezek az eroszakolo ciganyok? Meg mi volt az az orszag, ahol szulettek? Mert sajnos, tudod, kulfoldon meg mindig igy soroljak be az embereket: honnan jottel es milyen nyelven beszelsz, na meg milyen allampolgarsagunak vallod magad, esetleg mi van az utleveledben.
Mar csak ilyen franya dolog ez az allampolgarsag...:o))))
Pálinkás Pál
@karma1: Azért talán az USA eléggé külföldnek számít...érdekes ott megjelölik az elkövető "fajtáját".../fekete.latin...stb.../
tulipan
@koszpeko: Végtelenül igazad van! Ez mind teljesen IGAZ, ezekre a hülye durbincs és tsai, narancsos seggnyaloncokra!!!
tulipan
@Shikari:, durbincs: koszos bodzagyűjtő, indiai korcspk: ül fekszik és nem ugat!
kulabombaafityiszre
@csak úgy...: tegnap, 13:18
Ne haragudj de ellent kell mondjak Neked,mert a gólya ilyen hülyét nem szállít.
Ezt a korcsot valami féreg ásta ki a föld alól a durbincs nevü másik idiótával együtt.:)
karma1
@Pálinkás Pál: Valoban mondjak, hogy "afro-amerikai",... De ha ott is megprobalnal le - "niggerezni" egy feketeboru embert, megneznem, mi marad beloled.
Egyebkent ne hasonlitsd ossze a ciganyokat a feketekkel, mert a feketek nem maguktol jutottak Amerikaba, hanem a "kedves" gyarmatositok vittek oket a fekete Afrikabol oda, ahol most elnek - vagyis szerte Amerikaban. A ciganyok pedig egy hosszu vandorlas utan ertek Magyarorszagra. Erdekes, hogy az angliai, franciaorszagi, nemetorszagi ciganyokkal semmi baj sincs. Csak talan nem azert, mert ok tudtak rendesen a helyukon kezelni oket?
Ha nem tudnad, itt is elnek ciganyok, nem nagy szamban, es inkabb a tipikus vandor-eletet csinaljak, de semmi baj veluk, sot. Minden evben visszaternek a varosunkba, es 3 napra letelepednek a legnagyobb kozparkban, ahol hagyomanyos. kifejezetten "cigany" dolgokat csinalnak, a kezmuvessegtol kezdve a tenyerjoslasig.
Magyarorszagon ma 13 bejegyzett kisebbseg van, vallhatod magad akarmelyik kozesseg tagjanak. Miert pont csak ezen az egyen vagy kiakadva? bayerzsoti svabsaga nem zavar?
Vujity Trvtko nemzetisege? Delhusa Gjon? Zoran? tokes laszlo?
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 23:16
Te beszélsz üzletszerü kéjelgésről?Orbán fizetett kurvája vagy.
karma1
@tulipan: Hiszen orban is ismeri a mondast: vakok kozott a felszemu a csaszar...
Meg mindig abban a hiszemben van, hogyha nala sokkal hulyebbekkel veszi korbe magat, akkor o ettol okosabbnak fog kinezni. Pedig dehogy...
Eriksson
Aki szégyelli, hogy magyar, az tegyen úgy mint karma1. Fusson el a világ másik felére, hátha békességre lel a sok idegen között.
koszpeko
@Pegero: @durbincs: @Shikari: Látom ide is összehordta a narancshéjat, akarom mondani száraz szart a szél.
koszpeko
@Eriksson: Na figyu szandi!
Aki teheti elmegy.
Sok sikert és boldogulást nekik külföldön.
Nem mindenki akar segget nyalni.
Aki nem nyal annak nem szaros a szája és ebben az országban annak nem terem babér.
Yoda69
@Eriksson: Hat nem nagyon van mire buszkek lennunk. Anno elsokent nyitottuk meg a hatarainkat az NDK-s menekultek elott, akiket csaladok es baratomk vartak az osztrak oldalon.
Most pedig elsokent huzunk szoges drotot a haboru elol menekulok elott, vagy rugjuk hasba a kislanyaval menekulo apukat.
Ezek mind megjelennek a vilagsajtoban, persze nem a fideSS-teveben.
Eriksson
@koszpeko: Szerintem furcsa meglátás, hogy csak szaros szájjal lehet megélni. De ha úgy látod, tegyél kedved szerint.
Eriksson
@Yoda69: A nyugatnémetek igen jól jártak az egyesítéssel. Ingyen kaptak olcsó, képzett munkaerőt a keletnémetekkel, a magyarok segítségével. Előre megbeszélt politika volt, nem véletlenül ment végbe olyan könnyen az egyesítés.
Ez össze sem hasonlítható a mostani helyzettel, amikor megélhetési turisták lepik el Európa országait egy jobb élet reményében.
Yoda69
@Eriksson: Azt csak a kormany propaganda szajkozza.
simmering73
Szüleim "bűne", hogy itt maradtunk annakidején. A sors kétszer is haza vezérelte őket, ők valamiért csak visszafordultak. Nagy hiba volt. Mentségükre legyen mondva, ők sem gondolták még rémálmaikban sem, hogy egy ilyen mocskos, lezüllött, élhetetlen ország lesz abból, ahová ők kétszer is visszajöttek.
Yoda69
@Eriksson: Ezt:
Ez össze sem hasonlítható a mostani helyzettel, amikor megélhetési turisták lepik el Európa országait egy jobb élet reményében
Eriksson
@Yoda69: Te valamit nagyon nem értesz, vagy nem akarsz érteni, vagy valamilyen elszeparált lágerben élsz, ahova se levegő, se madár, se hír nem jut be.
egyvandor
"A haldokló egészségügyre?"
Hja ha valaki nem tarja be a tízparancsolatot, vagy nem jár a stadionokba, az ne csodálkozzon, ha egészségügyi problémái vannak.
Valamint tessék ötven milkát keresni mint a kásler, vagy lazán vadászgatni mint a tömjén, és nem görcsölni túlórában minimálbérért akkor, kevesebb lesz a panasz.
tulipan
@durbincs: Te olyan sötét görény vagy, mint a holdunk nappal ellentétes oldala, és még ráadásul, még jó büdös is vagy !!!
wagabund
..."Szégyellem, hogy magyar vagyok! És te mire vagy büszke?"...

hát szégyellheted is a pofádat...én arra vagyok büszke te seggfej, hogy magyar vagyok..
tulipan
@durbincs! Mond csak. az alábbi kis pukkadozós szövegedet, az Orbén Viktor Összeműveiből olloztad össz?? Gondolom ennyi sötét baromság és tömény rosszindulat, még abban a Te órási viízfejedben sem fér el!

"Csak 50IQs,Ákcentusos,bérgencek:@tulipan: @karma1: @commenter@koszospeko: @Aki Én
@Yoda69@kulabombaafityiszre: [email protected] úgy...@Horizont: @desiro57: plusz sokan mások?
hallani a makogást nyekergést,nyökögést,ótvar magyartalanságukat, mely csak kiábrándító?
" A hogy ne légy ember,s magyar ? összetákolt panel system, mondjuk rettenett csapnivaló?"
Dilettáns ? ha meg rományba váltva gazsulálnak itt,az meg már maga a világ,a klasszikusok: ...A. derék MONTY PYTHON !!!. gyöngyözően, csak kacagni-való: Dák-ós leirata ,változata?
mikor maguk írását,böngészik,mindig felbukkannak a szűrreál figurák,pöttöm intelligenciával?
.www.youtube.com/watch?v=XCnK3B7Ftow... ...
Csak 50IQs,Ákcentusos,bérgencek:@tulipan: @karma1: @commenter @koszospeko: @ Aki Én @kulabombaafityiszre: csak@csak úgy...: @Horizont: @desiro57: s plusz,sokan mások ? _Maguk a logikai bombák !!?? És csak előre, a desifrírozás rögös útjain? kopott ,50IQ-val ?"
tulipan
@durbincs: A tükröd válasza?? "Egy csak egy legény van talpon e vidéken", UgyI? Ráadásul, MILYEN herélt is!
tulipan
@durbincs: MEGLEHET, ha ezt az AFRIKAI őserdőkben levő fáktól számitod , ahol a narancsszínű majom fajtestvéreid körében élsz!!!
tulipan
@Shikari: Mi van kutyuli? Nem ugat feszik! Hahahaha
Shikari
@tulipan: Ne ugass vissza náci ribanc! Hamarosan gyűjteni fogják az ilyeneket a németek! Nem mind náci, hiába gondolod! Még mindig kijársz Max Hansen sírjához náci kegyelet okán? Kemenyeck Podolszkban még emlékeznek a papidra nácikám!
tulipan
@durbincs: @Shikari: Igen, ez nagyon jól megfigyelhető, hogy minden szaros nyelvű nancsnyiknak nehézségei vannak a szövegértésel!
tulipan
@Shikari: Mi van, te szaros nyelvű Hitler jungend nevelésű selyemfIú???
Horizont
Mivel innen nem lehet hírt beküldeni csak tudnám miért? (tudom) így teszem ide. Passzol a cikkhez is! Ezt el kell olvasni mindenkinek aki annyi idős kb. Én '54-es vagyok. Minden mondata szíven ütött! Zseniális amúgy.
kolozsvaros.com/2018/06/16/hanyas-vagy-53-as/
Shikari
@tulipan: Most már világos! A papi a HJ hadosztály tagja volt! Hát igen Auschwitzban közülük is voltak őrök. Papi kezelte a gázkart a nehéz napokon? Egy hithű náci, mint te büszke erre! :-) Te szőke ciklon b! :-)))))))))
tulipan
@Shikari: Hahaha! Mint a vakablak ugy kutyuli??? Nem zajong ül!!!
Jó volt NEKTEK, az Andrássy út 60-ban üygködni, ugyI???
Most már lehet szaros a nyelved, azért a pár narancszaftos millióért!! Ugye? Lihegj csak!!!
Shikari
@tulipan: Barna a nyelved piros- fekete alapon! Szőke Ciklon B náci varangy! Waffen tulip a kardos teuton gázos KZ törönyőr utód!
koszpeko
@Shikari: A telibe baszott anyád a náci kurva!
Te mocskos ótvaros görény.
Te fasiszta gennyláda!
Leborultál ma már a horogkereszt előtt te s.s. féreg?
Adolf apádnak meg van még a csontja amit őrizgetsz?
csak úgy....
@koszpeko: Ok,de ne legyél má közönséges...,még összekuszálod a lelki világát a tibinek...
csak úgy....
@Shikari: "@tulipan: Barna a nyelved piros- fekete alapon! Szőke Ciklon B náci varangy! Waffen tulip a kardos teuton gázos KZ törönyőr utód! "
tibike! ez már megint valami ovis mutatvány?
csak úgy....
@durbincs: miki ,te egy nagy fax vagy,csináltál egy csomó nemzetözi gyereket de sosem gondoskodtál róluk ,szerintem nem is büszkék rád,föleg nem a vad magyarságod miatt,persze te sem vagy magyar, csak egy szláv...és az unokáid is keverednek...,mellesleg a kutya sem fogja körbe hugyozni a sírodat,ha földobtad a bakkancsokat...
Shikari
@koszpeko: Te másik náci szutyok. Téged is kiosszalak köcsög?
koszpeko
@csak úgy...: Általában nem így beszélek.
De ez a két tetű nem ért másból.
tulipan
@durbincs: Ugyan, mit is lehet csinálni magával meg a kátrányos szájával ? Szarból lett és szarrá lesz!
tulipan
@durbincs: a született Herélt ,és csak csak 50IQ-val ?
tulipan
@Shikari: Te meg másik horogkeresztes náci szutyok. Téged is kiosszalak herélt köcsög?
koszpeko
@Shikari: Hajrá osszál ki!
Harc hát legyen harc.
Kis buzi, mit képzelsz magadról?
koszpeko
@Shikari: Te térdeltél már ma a paptetű előtt?
Vagy ő ellőtted?
Csizmás Kond
@Horizont: Az identitástudat mindenki magán ügye. Megjegyzést ugyan lehet tenni rá, de attól még senki nem lesz sem magyarabb sem más.
Azért bátorkodtam megjegyezni mindezt mert azt írod, hogy egy külföldre vándorolt egyén attól magyarabb hogy onnan a kormányt ostorozza és egy itt lakó attól senki mert kiáll a kormánya mellett.
Nagyon sok butaságot olvastam tőled de szerintem ezzel felül überelted az egészet.
Azt is írod hogy te is büszke vagy a létedre, hogy benne éltél valamibe hogy túléltél valamit...ember ez úgy hangzott mint aki ingyenélő...demokrataként egy diktatúrára emlékezel hálával ...azzal büszkélkedsz, hogy a napraforgópolitikátok (hol kommunista, hol szocialista ma demokrata) az igazi...
Azt is sejteted hogy aki kiáll a jelenlegi politika mellett az áruló...te mi voltál amikor a szoci időkben kiálltál mellettük?az mi volt aki '56-ban forrongott majd büszke ellenforradalmár lett ?
...ezek a sokarcú politikai elvek elvették az eszedet, attól írsz ilyen mahaságokat.
Horizont
@Csizmás Kond: Nem hiszem el baszki, hogy pont engem találsz meg a sok kommentelő közül. Hiába fogadom meg, hogy nem szólok hozzád, személyes megszólítás esetén ez nagyon nehéz.
Először is ne fikázz nem személyeskedtem veled (most) te mégis belém állsz. Már mondtam többször, hogy tojok a TE véleményedre. Az meg, hogy egy több soros kommentemből te mit szűrsz le na az hajmersztő. Köszönő viszonyba sincs azzal mait írtam. Annyira buta vagy, hogy az hihetetlen. Ne akard már jobban tudni, hogy én mit érzek, miről mi a véleményem és én hogy éltem meg bármit is az elmúlt 63 évben. Te nem Magyarországon éltél, élsz. Honnan mered venni a bátorságot, hogy megítéld, hogy én hogyan éltem.
Az én elvem egy és sziklaszilárd!!! Veled ellentétben nem vette el semmi az eszemet.
Ja és én nem kiálltam valami mellett hanem benne éltem. Jól.
A hazaáruló orbán. Van pofád napraforgópolitikáról írni? orbán mit csinál? Emlékezetvesztésben szenvedsz? Mintha liberális lett volna, te szerencsétlen. Zavaros amit írsz, sértegetsz , számba adsz olyat amire nem is gondoltam, nemhogy írtam volna...úgyhogy menj a francba és kerülj már ki lécci! Foglalkozz a román belügyekkel!
Csizmás Kond
@Horizont: Kezdjük a fikázással...ki is kezdte basztatni a másikat ?
...szóval amíg ez a lap egy közös oldal lesz addig mindenki azt ír amit akar és arról akiről akar...ezen kár görcsölnöd...még a végén belédszorulnak a rám szánt tojásaid...
Visszatérve a cikkhez, tele van a tököm a szájhős magyarokkal. Nem az a magyar aki kívülről kukorékol be sem nem az aki belül folyton az ellenkezőt ugatja. Ellenkező véleméntye bárkinek lehet, de akinek folyton csak az van az már nem igazán hiteles.
Az sem tesz hitelessé, hogy bár soha életedben nem láttál, azt sem tudod milyen nemű vagyok, bár a végzettségemről írtam abban sem lehetsz bíztos nemhogy arról legyél meggyőződve hogy hol élek de folyton egy ugyanazon sablont szajkózod, hogy buta vagyok és külföldi...ezáltal érzed magad okosnak és magyarnak...:)))
...és lehiszem hogy nem vette el semmi az eszedet...de hogy nincs az biztos...tehát akkor nem is volt...:)
...és ne vedd sértésnek amit írok mert nem az...ugyanolyan nyers vélemény mint a sajátod.
Horizont
@Csizmás Kond: Én nem szóltam hozzád most...és annyira senkinek, semminek tartalak, hogy ez volt az utolsó. Bár ígértem többször és csak rövid ideig tudtam betartani, de most olyan messzire mentél, hogy tényleg befejeztem veled. Itt a vége...fuss el véle.
Tudom ki vagy és hol élsz.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha tojós lennék én is mondhatnám amit te...
A nagy fogadalmad betartása idején lesz időd elgondolkodni, és kérlek tedd meg, hogy nem számít az ha te nem válaszolsz, attól még másnak lehet veled szembeni véleménye, és ahogy ismerlek te fogsz is teremteni lehetőséget arra, tehát én továbbra is meg fogom írni a saját meglátásomat ...az ha tetszik neked ha nem.
...és azért írtam neked a cikkel kapcsolatban véleményt és nem karmának, mert a cikk csak egy vérszegény blogszösszenet míg a te véleményed minősítés volt arra...mintha azzal akartál volna hitelt adni az alaptalanságra.
..na pá...
Shikari
@tulipan: Érzékenyen érintett köcsög mert kétszer is felugattál szarházi libsi.
tulipan
@Shikari: Náci Heréltkém,! Sajna, nagyot tévedtél!!! ! Engem ugyan nem érintett! Viszont pontosan tudom, hogy Te attól élveszkedsz, ha csak úgy megsértegethetsz bárkit/akárkit!!! :-)
tulipan
@durbincs: Mi van, Te bunkó ostoba? Kéjelegsz??? Hahaha
tulipan
@durbincs: @Shikari: Megy a kéjegés heréltként is???
tulipan
@durbincs: Hahahaa! Megint a szokottt narancsos módi! Nincs semmi téma, sebaj,személyeskedni bármikor, bármiről lehet! Ugyibár?? Bunkó, herélt, náci ördögfajzatokt!!!
koszpeko
@durbincs: Találkozzunk.
Meglátod azt a 120 centit kis köcsög.
koszpeko
@durbincs: Látom 86 áprilisa után kint voltál Csernobilban kis köcsög mutáns.
koszpeko
@durbincs: Túl nagy volt a dózis látom?
Tudom mi világított a múltkor zölden.
Te voltál.
Csernóbili visszamaradottság.
koszpeko
@durbincs: Persze kérek neked.
Erre a kérésedre vártam én leszek az ápolód.
Olyanokra mint te buzi mutánsokra kiemelt figyelmet fordítanak.
keresztapa
Az ellenzék lényege az ellenkezés. ... ha jó... akkor csak rossz ... ha meg rossz. ... akkor ez a jó.
tulipan
@durbincs: Tieitekből meg tömény szar!
vladimir putin
@durbincs: a pszichiátria helyett a stadiont kellett volna ajánlani, mert így olyan tré, ebben semmi jövőbe mutató megoldás nem volt.
Ramaty egy hozzászólás, ez még a mi Istenünknek, a Viktornak sem tetszene.
division
Ennyi hülye is csak itt gyűlik össze meg a Facebook - on:-))
karma1
@division: De azert orulok, hogy Te is itt vagy koztunk, a sok hulye kozott...:o)))
Miert ereszkedsz le kozenk, ha ennyire zsenant? Es amugy a cikkhez, valamilyen hsz? Ko"sz...:o))))) (Tudod, ilyenkor nagyon arulkodo a hozzaszolasod: erdemben semmi, csak a szemelyeskedes megy. Pedig Te tudnal erdemben is szolni - igaz, ha mentheto lenne a szitu. De mar Te sem talalsz indokot, hogy miert lenne jobb "csak a fidesz"...)
division
@karma1: Úgy látom nálad is gond van, ha már én vagyok az aki itt személyeskedik. Olvasd már végig ezt a felemelő hozzászólás sorozatot amit itt néhány "hogy is mondjam"...elkövetett. Tényleg nem nagyon szólok már semmihez hozzá, felesleges, elég elolvasnom ezeket a mélyenszántó, magasröptű, értelemtől duzzadó megnyilvánulásokat. De mégis: Ha valamit, hát ez az ország kitermelt egy rakás hülyét hogy egymást szapulják meg anyázzák, vagy így is születtek? Az a baj hogy erre egyáltalán nem vagyok büszke.
karma1
@division: Latod, akkor igy vagy ugy, de mindkettonknek van valami kis szegyellnivaloja a magyarsagan!...:o))) Joejt, mar keso van Nalad,...:o))) (En meg megyek fiziora).
Shikari
@durbincs: Szóval román ez a roggyant liba és itt osztja az észt a magyaroknak. Billentyűje sincs ékezetes, ez beszédes!
Shikari
@koszpeko: Te csak hörögjél kis buzi libsi!
tulipan
@Shikari: @durbincs Undoritó renegát hanyadékok!!!
tulipan
Ki tudhatja, valójában hol és melyik idősíkban is élnek ezek a renegát, zombi, @Shikari @,durbincs hányadékok???
karma1
@tulipan: Hahaha, en meg a romanok...:o)) Az eletben nem voltam Romaniaban - mar nem is nagyon fog sor kerulni ra, - en most mindenesetre pont 10 oraval vagyok elorebb idoben, mint Ti otthon.
El sem tudom kepzelni, hogy a csak kerdojeleket ismero szerencsetlen hogy tudja megallapitani egy diplomasrol, hogy 50-es IQ-ja van, amikor meg egyetlen mondatot sem tudott rendesen osszehozni magyarul...:o))
Mindegyikuk egy szerencsetlen troll, mashonnan a Modi mar regt [email protected] volna oket - probalnal cssak bemenni pl. a 24.hu oldalra, es egy kicsit cikizni orbant,- a 3. evezredig torolnenek.
Engem kurvara nem erdekelnek, - mert a kutyaszart is atlepem az utcan, - a hulyesegeiket meg hadd nyomassak,...:o))..
At kell lepni rajtuk, mint egy kidobott almacsutkan, ami a komposztban vegzi, ha senki sem valaszolna nekik, eltunnenek - azok a kommentelok tartjak oket eletben, akik egyszer is hozzajuk szolnak. (Csak ezekkel a hsz-ekkel tudjak a letuket igazolni, semmi massal).
Ha figyelmen kivul hagyod oket, akkor egy csomo szemettol megkimeled Magad: nekem nincs rajuk egy percem se, hogy vitatkozzak a nemletezo allitasaikkal, ill. az undorito szemelyeskedesukkel. (Mert egy velemenyt osszeallitani mar nem kepesek, ahhoz a szivacsallatkakhoz hasonlo merteku az agyuk...:o)))))
tulipan
@durbincs: Neked valódi az '"ákcentusod", ugyi? Te narancsos herélt azzal az 50-s IQ-val ...?
tulipan
@karma1: Tégre hogy tűrhet meg? Jah, az a liberális megengedőség...!
tulipan
@durbincs: Remekül bemutatt magad és a haveroda a retkes Shikari eltársadat!!
tulipan
@karma1: Arra hát, elvégre azt a Csuti kisvasútat is az Unóból csalta, vasalta kia Dagadék! A legnagyobb teljesítménye is lehet, ennek a lerobbbant, egy narancsos országnak!!!
Shikari
Ki tudhatja, hogy a tulipan nevű felhasználó nem Romániából szól e bele a magyarok dolgaiba?
tulipan
@Shikari: Nem hinném, hogy ilyen retkes agyalannal kelle hasonlő fekete levegőt szívnom!!! :D
Shikari
@tulipan: Kiscsillag! A stílus maga az ember! :-))))))))))))))
kokopelli
@tulipan: Nem hiszem,hogy az egy-bites narancsosok tudnák,hogy mi az a "náci" orig.
"nazi",amit a "sozi" pandantjaként anno viccesen a "Alpoki-országok" Mórickájának meg-
felelő IGNAZ-ból vezettek le!..(a Dunántúlon még ma is használják a Náci bácsi nevet!)
Valamelyik németajkú író használta előszöra 20-as-30-as években,a tudatlan "hitlerválasz-
tók" vicces bemutatására! ..ergo kissé hasonló azokra,akik "Orbán-félékre" szavaznak
ész nélkül,függetlenül az országoktól!!!...ők az igazi "Nazik...ill. Móriczkák! ;-))))))))))))
tulipan
@durbincs: Nálad biztosan nem hülyébb!
tulipan
@Shikari: Picinyem, EZT TE már végképp bemutattad!
Shikari
Büszkék vagyunk a magyarságunkra. Büszkék arra, hogy Európa most törökül beszélne, ha nem áldozzák fel őseink magukat Európa védelmében.Büszkék Vagyunk Horthyra és Magyarországra, hogy a vesztes Trianoni helyzetből talpra állt. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a kommunizmus ellen küzdöttünk, 1919, 1941-1945, 1956.
Mi vagyunk Európa lelkiismerete, akiket szívesen tolnak félre és nem akarnak meghallani. Nélkülünk pedig nem is léteznének azok, akik szétverték a hazánkat! Ma is lassan döbbennek rá, hogy mint általában, megint nekünk van igazunk!
tulipan
@Shikari: HAHAAHA !!! Aki kisebbséi érzéseivel küszkdik, az kitalál mindenféle MENTŐ marhaságot
Shikari
@tulipan: Jó lenne helyesen megtanulni írni, ha már magyarhoz akarsz szólni! Te csak a náci múltatokkal törődj, mi pedig azzal, hogy felemeltük Európát! Erdogan vezetné a németeket, ha mi akkor nem védjük meg a hazátokat, amit most liberálfasiszta butaságotokban épp eladtok a muszlim csürhének!
Nekünk mindegy. Magyarország megmarad és Németország összeomlik, vagy polgárháborúba rohan. Mikor lezárjuk a határokat, csak fehér embert engedünk át onnan. Mi nem hozzuk haza a háborút!
tulipan
Nem kéne őket is visszaküldeni?? :-)
tulipan
@Shikari: Hülye! Az hozzád hasonló nemzetieskedő seggefejek,ilyenekkel vigasztajál ÖNmagukat, lassan 1000 éve! Hahahaha!
Shikari
@tulipan: Mi mindig a kommunizmus ellen harcoltunk. 1919. a gyilkos direktórium tagjai egy kivételével mind zsidók voltak, mégsem vettünk a zsidókon elégtételt. Horthyt száműzetésében épp a hálás zsidóság támogatta. Melyik német vezető mondhatja el ezt magáról?
Nem lennétek Európaiak, ha a magyarok nem ilyen önfeláldozóak! Most viszont nézzük, hogy az angolok, franciák hogy veszítik el az országukat és a németek is! Nem teszünk semmit. Megvárjuk, míg az utolsót is elkapják a muszlimok nálatok, aztán lezárjuk a határokat és bontunk egy Csíki sört!
kokopelli
@tulipan: Azt hiszi a barom "kuka-szakértő kurbincs",hogy Hitler találta ki a "nazi"
megnevezést? ;-))))))? Hagyd rá,mert ha valaki ennyire pontosan ismeri a kukák
által "adott" ételmaradékot,akkor ő már biztos régóta egy menekült "szőröstalpú"! ;--))))))
koszpeko
@Shikari: Buzi vagy te meg paptetű akinek szopod.
Kis köcsög..
Takarodj a kurva anyádba!!!
Sőt nagy betűvel is kiírom.
TAKARODJ A KURVA ANYÁDBA!!!
division
Ezen cikk kommentjeinek többsége is bizonyítja, nem az számít hogy ki Fideszes vagy ki nem, a sötétség és alpáriasság bizonyos emberek sajátja.
Shikari
@division: Az ilyen nyomorèk liberálfasiszta állattal nem kell törődni.
tulipan
@Shikari: Ahogy egy ilyen horogkeresztes nácival semm, mint te!!!
Shikari
@tulipan: Nem szóltam hozzád náci takony.
tulipan
@Shikari: Hülye náci takony.! A tükröd erre a bemutatkozásra, szembe köpött???
Shikari
@tulipan isítozhatsz nácikám ez rajtad marad. Gyilkolnál is szivesen dé nem engedjük.
tulipan
@Shikari: Te SIKITOZOL,HOROGERESZTESKÉM! ÉLVEZDSZ NETÁN?? Úgysem lehet rólad többé levakRNni a bélyegedet!!! Gyilkolni pedig a TI SZOKÁSOTOK! Ezt a 2, sokmillió áldozattal járó Világháború, nagyon jól BIZONYíTJA
Shikari
@tulipan: NÁCI! Nem engedjük, hogy megint elszabadulj! Minden gondolkodót legyilkolnátok, mint az SS felmenőid! Minden halálért ti vagytok a felelősök NÁCI FATTYAK!
silber13
@Shikari: Azért van egy határamit előszeretettel lépsz túl és amiért karcer is járhat! Emlékezz Prohászka Ottokár mondására:" Fékezzétek nyelveteket!"
Shikari
@silber13: Akkor ezt mondd meg annak a náci ribancnak is aki itt hőbörög!
silber13
@Shikari: Rá is vonakozik, de nem ő kezdte!
Shikari
@silber13: Éppen hogy ő kezdte. Olvass vissza nyugodtan!
silber13
@durbincs: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
silber13
@durbincs: .-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
silber13
@durbincs: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
koszpeko
@durbincs: Mi van baszd meg?
Kis köcsög amperka.
A buzikat sem érdekled.
Tudod miért vagy amperka?
Mert téged csak az áram kúr meg.
Borsodi
Arra lehetek büszke,hogy szép családom van,és mindenki dolgozik ,nyugodtan fekhetek le mert nem lopásból élünk,Aki ebben az országban ebben a megyében tud még ember módján úgy élni,hogy nem fidesz nyalonc az büszke lehet magára.
koszpeko
@durbincs: Találkozzunk és megláthatod az 1,25-ös magasságom.
De persze ehhez bátorság kell.
Ami a te szótáradból hiányzik.
Kis buzi gyáva féreg vagy.
Megromlott elmeállapottal.
Bár ez a csernobili mutánsoknál előfordul.
koszpeko
@durbincs: Várj mindjárt megijedek.
Tudod,hogy ha rendőrnek adod ki magad az bűncselekmény?
Feljelentek.
Aztán meglátjuk kit nem engednek ki a rendőrpalotából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.