Merényletre készül pártunk és kormányunk, ezúttal az éppen 60 esztendeje kivégzett Nagy Imre mártír miniszterelnök szobra a cél. Ez egy újabb szégyenteljes akció a főváros arculata, és a demokráciáért életét adó Nagy Imre emléke ellen. A több hónapos - a választások óta - hallgatásba burkolózott Juszt László ezt posztolta közösségi oldalán...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Miért nem lehet már, békében hagyni szegényt???
namihami
De azért remélem, hogy legalább a talap nem fog kárba veszni. Tehetnek arra egy Lovaspisti
vagy Bayerzsoca (van még választék) szobrot . Vagy, de ez már csak álom, akár egy Orbán szobrot is. Legyen mondjuk 15 méter magas és bronzból. Kiről is lehetett és még ma is lehet ilyet látni?
Ha nem tudják a fazont, akkor konzultáljanak a Trumplee-val, az most nagyon otthon van az ügyben.
karma1
Amikor a gerinctelenseg es az aljassag odaig fajul, hogy kepes volt mindezt szegeny Demjan Sandor halala utan lehuzni, hogy Demjan ne tudja visszakerni a hozzajarulasi penzet..
Gerinctelen, piti, egy forintert anyjaba is visszakeredzkedne...
namihami
@karma1: ""egy forintert anyjaba is visszakeredzkedne...""
Ez egy gyönyörű, irodalmi megfogalmazása a ténynek. Én ezt eddig egy radikálisan más, bár a feladatot tökéletesen lefedő megfogalmazásban ismertem.
Hogy is van a régi mondás? Ez olyan találó, hogy ezentúl ezt én találtam ki.
karma1
@namihami: Hahaha, ingye' van es a jo kis mondas, a IX. keruletben volt hasznalatos a fukar ember jellemzesere, de erre a rablora is raillik, bar nagysagrendekkel nagyobb penzeket lop el, mint egy szimpla kis uzleti tolvaj,...:o)))

Ezt a "regi mondast" is ismertem, es nagyon szeretem...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.