Elfogadhatatlannak nevezte az Európai Unió következő, 2021 és 2027 közötti költségvetésének tervezetét a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Gulyás Gergely szerint a szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszél a Kormányinfó – Mit, miért tesz a kormány? címmel tartott sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. június 14-én. MTI Fotó: Mónus Márton

Gulyás Gergely sajtótájékoztatóján azt mondta: a javaslat a szegényebb államoktól csoportosítana át forrásokat a gazdagabbakhoz.

A miniszter – rögzítve, hogy Magyarország jövője az intézményesített európai együttműködésben rejlik – közölte: a magyar kormány csak olyan uniós költségvetést tud elfogadni, amely nem bünteti a teljesítményt, a jelentősebb gazdasági növekedést felmutató országokat. A tervezet alapján jobb helyzetbe kerülhetnek azok a tagállamok, amelyek azért fejlettebbek, mert az uniós jogot sértő gazdaságpolitikát folytatnak – mondta.

Nem fogadható el az sem, hogy a tagállamoktól vesznek el forrásokat és a migránsoknak adják. Leginkább a brüsszeli bürokrácián lehetne spórolni – jelentette ki.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Azt gondoltam,hogy tényleg van benne valami- amikor azt mondták erre az ifju emberre,hogy a fidesz"sztárjogásza",kulturált,értelmes.Lehet,hogy az volt valamikor.De nagyon meglátszik rajta a fideszes szicializáció. Már ő is hülyeségeket beszél, és úgy hazudik, ahogyan a Duna folyik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Kedves Gergő nagyon megtanult hazudni és hülyeségeket beszélni!!! Kár érte!!!
Zeta
És azoktól , akik többet loptak, lopnak!
Kis Hazánk vezetői miatt Magyarországtól.
papa.49
@Jozefina: Kupaklaja tanítványa, ő is meg a pumpáshalász ))))))))))))))))
magyarbakancs
Szerintem valamikem hányás elleni szert használ.
Mert egészséges ember gyomra felfordul ennyi süket duma miatt.
egyvandor
gulyásgergely. Gondoskodtatok róla, hogy a felzárkóztatásunkra adott pénzeknek semmi haszna ne legyen az ország szempontjából. Trükkök ezreivel gondoskodtatok arról, hogy minden számonkérhetetlen módon a saját és nertársaitok zsebeibe kerüljön. A nyöszögésed hidegen hagy.
egyvandor
@egyvandor: ... és gulyasgergely eldönthetnéd végre hogy most akkor szárnyalunk és hamarosan az első ötben leszünk, vagy szegények vagyunk. Hányinger kerülget a fideszes propagandától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.