A Magyar Posta fizetési felszólítást küld a Jobbiknak, mert a pártnak 61 millió forint lejárt tartozása van felé – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A Jobbik nem fizetett a Magyar Postának, érkeznek a fizetési felszólítások

A közlemény szerint a Jobbik idén február és április eleje között a Magyar Postát bízta meg választási reklámkiadványainak országos kézbesítésével, de május végéig egyáltalán nem fizettek az elvégzett munkáért. Végül június elején a teljes tartozás egy részét átutalták, de továbbra is több mint 61 millió forinttal, plusz a késedelmi kamat összegével adós a társaságnak a párt – tették hozzá.

A Magyar Posta a lejárt követelésre való tekintettel – a szokásos eljárási rend szerint – fizetési felszólítást küld a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak – írták.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Loptak,csaltak,kurváztak,hazudtak. Átverték az egyszerű magyar embereket.
A végén kínjukban benyaltak a liberálbolsiknak.
F_Viktor
simicskával ki kellett volna fizettetniük, amíg a jobbik mögött állt!
Eladott Ország
Bőven itt lenne az ideje, mert már évekkel ezelőtt is késő volt: mindazok, akik a legelvakultabban szokták a szemüket forgatni azon, hogy egyesek a szájukra merik venni a diktatúra szót, hagyják a fenébe a glaszé kesztyűs csipkerózsikásdit. Nem csalás és nem ámítás, hogy Orbán Viktor demokratikus úton már aligha eltávolítható. Olyannyira nem, hogy ebben a lángoktól drótkerítéstől, Soros-ügynököktől és szügyig nyomorúságtól ölelt földi paradicsomban semmi nem marad, ami ne egy diktátor jóindulatától függne. A falon túltolt illiberális izmozás olyan egységbe kovácsolhatja a darabjaiban heverő ellenzéki térfelet, ami utolsó pillanatban még akár boríthatja is a bilit, és a népakarat egyáltalán nem szándékolt helyreállása áthúzza a betonbiztosnak kinéző, zsinórban harmadik mandátummal kapcsolatos várakozásokat.
vladimir putin
@Eladott Ország: nem rossz, nem rossz, de az ürgebőrbe varrtos rész valahogy kimaradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.