Nincs kegyelem, brutálisan felpörgették a kilakoltatásokat, magyar, becsületes családok százait vágják ki az utcára a következő moratórium idejéig, már ha lesz. A Portfolio.hu gazdasági portál közölte a legfrissebb számokat a magyar hitelkatasztrófáról, eszerint március végén 327 milliárd forint volt a 90 napon túl nem teljesítő lakossági banki hiteltartozás nagysága. Az MNB jelentése szerint 2018 első …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Azt hittem,,hogy már régen megmentették őket.. Ja ? Mégsem. ( " Csak a fitymasz "...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wpym
@karma1: Albérlet és albérlet között különbség van, amit bizonyos paraméterek határoznak meg. A lényeg, hogy ha lakni akar valahol, akkor vagy megveszi, vagy bérli, vagy hitelt vesz fel, az anyagi helyzetétől függően. Mindenki maga tudja, hogy mire van keret, de akármit is dönt ne eszetlenül tegye, mint anno a devizások.

Jól tudom, hogy kihajítanak belőle, mint a hiteles ingatlanból, szerencsétlen... lol
wpym
@karma1: Sajnos saját ingatlanra nem mindenkinek van keret. Bérelni ehhez képest könnyebb és adott esetben sokkal könnyebb kiszállni belőle (önkéntességről ugatok, nem pedig a nem fizetés miatti kirugásról!!!).
Még ha igazad is lenne, hogy drágább a bérleti díj most, mint a havi törlesztés, akkor is ott van a hitelszerződés problémája. Ha olcsóbb is a havi törlesztő részlet, ha baj van, nem egyszerű a banktól megszabadulni a bérelt ingatlanhoz képest.
division
@karma1: Tény, mindent megteszel a saját lakás megtartásáért, de azért ha jönnek a nem várt körülmények semmit nem tudsz tenni. Mindegy, nehéz ügy ez így is úgy is ha nincs pénzed.
division
@tulipan: Bocsi, de pont egy olyan ember hoztál fel akit utáltam amióta csak megláttam, függetlenül attól melyik párttal szimpatizált. Van ilyen:-)
tulipan
Hurrrrá! Éljen a virágozzék csak, a szokásos narancsos kúrmányzás!
ŐK nem tudták, Én megmondhattam volna előre!!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/fordulat_johet_a_nok_nyugdijazasanal_ezt_nem_lattak_elore.665787.html
Sámannus
A kormány a migránsoknak az otthoni helyzetét kell javítani hogy ne kelljen nekik elhagyni a hazájukat.
Órbányi aranyköpése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.