Nagy Imre, Magyarország kommunista miniszterelnöke hatvan évvel ezelőtti meggyilkolása a magyar történelem egyik legnagyobb szégyene. A napi politikai taktika és hatalmi praktika sámlijáról nézve magyarázható, de onnan felegyenesedve már teljesen értelmetlen, elfogadhatatlan barbár tett. A politikai moralitás – van ilyen – megcsúfolása.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A párt központi napilapja ma ad Nagy Imre évforduló: „A kaméleonok is ma emlékeznek. A rendszerváltás óta a kommunista utódpárt is elhelyezi e napon az emlékezet (vagy talán úgy pontosabb: az emlékezetkiesés) virágait a 301-es parcellánál. Mintha megvilágosultak volna a sorsfordító 1989-es esztendőben.”. Ami korrekten fedi Orbánt és bandáját! =))
nevemnick
Nagy Imre már nem ér semmit a regnáló kormány szemében?

Pedig a vezír fenomenális beszédet mondott az újratemetésén...
,,Ebbe a békés, ünnepi, de reformkommunistáknak és a hatalomnak is igen tetsző megemlékezésbe „rondított bele” emlékezetes beszédével Rácz Sándor és Orbán Viktor, nyíltan és felvállaltan a szovjet hadsereg kivonulását követelve, és a kommunista diktatúrát eltemetve."

Akkor most már nem a ,,Bye-bye Szása!" a nóta...
dr. prédikátor
Dicsőitik , miközben szépen elfelejtkeznek az emigrációban töltött "áldásos" tevékenységéről!!!1933 jan 17 aláirt egy kötelezvényt: "Kötelezem magam,hogy az OGPU tol kapott megbízásokat teljesítem s azokat illetve az OGPU hoz fűződő kapcsolataimat titokban tartom. A titkok megsértése esetén az OGPU bizottsága előtt felelek tetteimért... Jelentéseimet Vologya névvel írom alá. VLAGYIMIR JOSZIPOVICS NAGY:""
Ügynöki tevékenysége alatt közel 30-35 embert ítéltek hosszabb rövidebb ideig börtönre ,ill többeket kivégeztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.