Aljas módszerrel csal ki pénzt vagy benzint azoktól, akik emberségből megállnak neki segíteni.

Senki ne álljon meg segíteni ennek a suzukis férfinak – csaló járja az utakat

Két nap alatt közel 15 ezren osztották meg Gábor sorait, aki a szívére hallgatva, emberségből segített az 51-es főúton egy elkeseredett suzukis férfinak – írta meg a virality.hu.

A csalódott autós aztán később rájött, hogy rendesen be lett palizva, a fickó ugyanis akár hetente többször is "kifogy a benzinből", amikor a "halott édesapjához" megy a kórházba.

A képen látható úriember autósoktól csal ki pénzt, benzint, amit sikerül…. Az út szélén kétségbe esettségre utaló jelekkel, két kézzel kapálózva int le autósokat. Mivel láttam, hogy mindenki elszáguld mellette megálltam, visszafordultam és adtam neki 5000.-Ft-ot.

A sztori: a halott apukája miatt menne a Mohácsi kórházba, de kritikus szintre csökkent az üzemanyag az autóban, így nem tudott tankolni. A szituáció életszerű, a fiatalkorú gyerek az autóban szintén elkeseredettnek tűnik, jól végzi a betanított szerepet. (Ez a mai napon 2018.06.14. történt az 51-es főúton Sükösd és Dusnok között)

A munkatársaimnak mutatom ma a képet, ők múlt héten adtak ugyanennek az “Úriembernek” 5 liter benzint a 61-es főúton Tamási és Iregszemcse között, aki akkor is éppen a halott édesapjához sietett.

Kedves “Uram”, nem tudom hogy szerencsétlen édesapád még köztünk van e, de biztosan nem lenne büszke a fiára.

Nem foglak feljelenteni, nem fogok ötezer forint miatt a rendőrségre járni. A rendszámod és az arcod is megvan.

Ez a poszt biztosan eljut a hatóságokhoz is, ha szeretnének megkeresnek…de kívánom, hogy holnap is állíts meg egy magas vérmérsékletű, jóhiszemű embert aki már ezt olvasta ezt a posztot…

Kérlek, osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy több embert ne tudjon megkárosítani ez a gerinctelen csaló

- olvasható a Facebook-bejegyzésben.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." A képen látható úriember"...
Én csak egy hízott mocskos büdös cigányt látok a képen !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Azért a Suzuki nem Trabant. Jó az utolsó 3 liternél még átkapcsolhattál a tartalékra. De a Suzuki már jelzi a tank végét, kigyullad egy lámpa! He nem volt elég pénze benzinre minek indul el - még "halott" édesapjához is. Ha meg meghalt hova rohan? Egyébként milyen messze lakik a kórháztól? Mert azért a lakhelyétől egy-két kilométer már gyanús lehetne. De sokan akarnak segíteni, és az bejön, erre lehet üzletet alapozni. Egyébként ilyen külső mellett én is továbbmennék. Gondolom. De az élet más.
nezelodo
A kilencvenes évek elején az erdélyi tesóink űzték ezt az ipart, lovárival kevert ékes magyar nyelven hasogatták az érző anyaországi szívünket. Aztán megszánta őket a politika mindenféle ingyen utazásra való okmánnyal. Az autóbuszba jobban befértek a dunyhák, meg a selejt kínai ágyneműk.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@ila51: Pedig kell a busz jegy. Oktogonnál átkisértem a zebrán egy idős nőt, szépen kizsebelt, ellopizta a jegyeimet. Szerencsére más nem volt benne.
egyvandor
Az ilyen aljadék viselkedés miatt tényleg reménytelen helyzetbe kerülhet az is aki valóban szorult helyzetbe kerül.
ila51
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: ...máskor légy óvatos , ne hagyd magad letapizni :D
Pálinkás Pál
Nem értem itt a panaszkodókat...cigánynak akkor sem áll meg az ember ha kiterülve fekszik az úton...ennyi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.