Aljas módszerrel csal ki pénzt vagy benzint azoktól, akik emberségből megállnak neki segíteni.

Senki ne álljon meg segíteni ennek a suzukis férfinak – csaló járja az utakat

Két nap alatt közel 15 ezren osztották meg Gábor sorait, aki a szívére hallgatva, emberségből segített az 51-es főúton egy elkeseredett suzukis férfinak – írta meg a virality.hu.

A csalódott autós aztán később rájött, hogy rendesen be lett palizva, a fickó ugyanis akár hetente többször is "kifogy a benzinből", amikor a "halott édesapjához" megy a kórházba.

A képen látható úriember autósoktól csal ki pénzt, benzint, amit sikerül…. Az út szélén kétségbe esettségre utaló jelekkel, két kézzel kapálózva int le autósokat. Mivel láttam, hogy mindenki elszáguld mellette megálltam, visszafordultam és adtam neki 5000.-Ft-ot.

A sztori: a halott apukája miatt menne a Mohácsi kórházba, de kritikus szintre csökkent az üzemanyag az autóban, így nem tudott tankolni. A szituáció életszerű, a fiatalkorú gyerek az autóban szintén elkeseredettnek tűnik, jól végzi a betanított szerepet. (Ez a mai napon 2018.06.14. történt az 51-es főúton Sükösd és Dusnok között)

A munkatársaimnak mutatom ma a képet, ők múlt héten adtak ugyanennek az “Úriembernek” 5 liter benzint a 61-es főúton Tamási és Iregszemcse között, aki akkor is éppen a halott édesapjához sietett.

Kedves “Uram”, nem tudom hogy szerencsétlen édesapád még köztünk van e, de biztosan nem lenne büszke a fiára.

Nem foglak feljelenteni, nem fogok ötezer forint miatt a rendőrségre járni. A rendszámod és az arcod is megvan.

Ez a poszt biztosan eljut a hatóságokhoz is, ha szeretnének megkeresnek…de kívánom, hogy holnap is állíts meg egy magas vérmérsékletű, jóhiszemű embert aki már ezt olvasta ezt a posztot…

Kérlek, osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy több embert ne tudjon megkárosítani ez a gerinctelen csaló

- olvasható a Facebook-bejegyzésben.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." A képen látható úriember"...
Én csak egy hízott mocskos büdös cigányt látok a képen !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Nekem, ugyanilyen trükkel akartak eladni egy arany(nak látszó) pecsérgyűrűt, szintén az 51-esen!
Nem kellett!
Ugyanaznap a fiamnak sem! :-)
volvós
..." A képen látható úriember"...
Én csak egy hízott mocskos büdös cigányt látok a képen !!!
papa.49
A pofázmányát meg a rendszámot miért kell letakarni ???
volvós
@papa.49: " kisebbségi " védelem alatt áll...:-))))
szep napot
FIGYELEM!!!
Új átverés a dunakeszi Auchan parkolójában!
A kijáratnál két 19 éves lány szólít le, kérve, hogy vidd el őket egy
darabon. Ahogy beszállnak, egymásnak esnek a hátsó ülésen, majd az egyik megkér, hogy vedd elő és orálisan kényeztetni kezd. A MÁSIK EZALATT ELLOPJA A PÉNZTÁRCÁDAT!
Így tűnt el az én pénztárcám is pénteken. Szerdán is, előtte pedig
hétfőn kétszer.
ADD TOVÁBB, hogy minden barátod tudjon róla!!!
szep napot
@szep napot: BOCSANAT!!!

Regebben volt egy atveresi modszer Bp.-en; egy jol oltozott fiatalember kert segitseget, hogy a ciganyok elloptak a taskajat es nincs penze hazamenni Debrecenbe. Kene neki haromszaz forint a jegyre. Meg a mobilszamat is kerte az embernek, hogy jovo heten hiv es visszaadja a penzt. A Kalvin teren csunyan be*optam a storyt. Par het mulva a Ferenciek teren egy szinten jol oltozott (feher ing, nyakkendo stb.) srac probalkozott.
lac008
Cigót nem szabad megsajnálni csak lesajnálni! Gátlástalan,agresszív,lelkiismeretlen,hálátlan véglény az összes kivétel nélkül!
maci0427
Ha senki nem álljon meg , ha egy rohadt csaló bűnöző, akkor minek kell kitakarni a pofáját és a rendszámot ! Minden falú - város falára ki kellene tenni a képüket ! Amúgy cigánnyal nem üzletelünk nem adunk el és nem veszünk semmit sem, ez alap ! És semmilyen kapcsolatba nem kell velük kerülni ! Akinek vannak vagy voltak cigány szomszédaik, nemigen tudnak normális viszonyról beszámolni !
simmering73
Balog pléhbános a bokorból figyelve vezeti vissza a munka világába tanítványát.
ila51
Egy hónapja engem is megfejt egy idős bácsi a Lehel piacnál , buszra kért , ugyan adtam neki. Majd elővett egy aranyláncot eladná , mondtam neki madár vagyok , mert neki már nem kell buszjegy , nekem sem aranylánc. Mondjuk Ő könnyen elköszönt , nem agitált tovább.
dr. prédikátor
A Rétinéger suzukijának a rendszáma EYV 538.ne álljatok szóba vele!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Tegnap kezdtem a cukros módszert pár nap és kiderül ..
grincss
@szep napot ma, 02:02
Ha jól értelmezem, akkor 4 pénztárcád bánja? :-))
advocat
Azért a Suzuki nem Trabant. Jó az utolsó 3 liternél még átkapcsolhattál a tartalékra. De a Suzuki már jelzi a tank végét, kigyullad egy lámpa! He nem volt elég pénze benzinre minek indul el - még "halott" édesapjához is. Ha meg meghalt hova rohan? Egyébként milyen messze lakik a kórháztól? Mert azért a lakhelyétől egy-két kilométer már gyanús lehetne. De sokan akarnak segíteni, és az bejön, erre lehet üzletet alapozni. Egyébként ilyen külső mellett én is továbbmennék. Gondolom. De az élet más.
nezelodo
A kilencvenes évek elején az erdélyi tesóink űzték ezt az ipart, lovárival kevert ékes magyar nyelven hasogatták az érző anyaországi szívünket. Aztán megszánta őket a politika mindenféle ingyen utazásra való okmánnyal. Az autóbuszba jobban befértek a dunyhák, meg a selejt kínai ágyneműk.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@ila51: Pedig kell a busz jegy. Oktogonnál átkisértem a zebrán egy idős nőt, szépen kizsebelt, ellopizta a jegyeimet. Szerencsére más nem volt benne.
egyvandor
Az ilyen aljadék viselkedés miatt tényleg reménytelen helyzetbe kerülhet az is aki valóban szorult helyzetbe kerül.
ila51
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: ...máskor légy óvatos , ne hagyd magad letapizni :D
Pálinkás Pál
Nem értem itt a panaszkodókat...cigánynak akkor sem áll meg az ember ha kiterülve fekszik az úton...ennyi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.