Pedig minden csatát megnyert. Az utolsó nyomtatott Heti Válaszban Gyurgyák János új, Európa alkonya? című könyvéről azt mondja, nem véletlen a kérdőjel. Azt akarta jelezni, mennyire nem értjük a kort, amelyben élünk. A digitalizáció, a globalizáció teljesen átalakítja a világot, senki nem ismeri pontosan a következményeket. A politikusoknak már csak hivatásukból fakadóan is azt kell mondaniuk: tudják, merre van előre, de valójában ők is csak tapogatóznak és kísérletezgetnek. Történészként őt főleg a világrendváltás civilizációs hatása érdekli, az, hogy ez a forradalom mennyire hat az emberi együttélésre, a gazdaságra, a demokráciára. Egy vulkán tetején ülünk Szerinte az EU saját csapdájába esett, mert minden a föderáció felé hajtaná, de ahhoz nincsenek meg az alapok. Néha úgy érzi, egy vulkán tetején ülünk, föderációs és antiföderációs érveken őrlödünk, és észre se vesszük: a tűzhányó bármikor kitörhet, s mindent elveszíthetünk.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megint elokerult valahonnan egy tortenesz, irt egy szosszenetet, aztan visszabujik a haloja sarkaba, mint egy figyelo pok, de mar bejelentette, hogy neha majd meg elobujik egy-egy bevakkantasra, ha nem tetszik neki valami.

Hanyan vagytok meg hozza hasonlok? Nem kene mar valamit tenni is vegre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Yoda69: Ne viccelj a kincstár üres olyan mint egy ruhatár a nyári szünetben, csak még a fogasok nincsenek felszerelve ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Csizmás Kond
...egy ilyen agyonbeszélt témát ma már el sem lehetne adni Orbán neve nélkül.
tulipan
'"Ábrándozás, az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz..."

m.privatbankar.hu/makro/cib-318747

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.