Osztálykiránduláson itta le magát egy exrendőr veszprémi tanár, aki aztán négy fiút is többször megütött, de a lányokkal is kifogásolható módon viselkedett.

A Blikk cikke szerint egy balatonszárszói osztálykiránduláson egy veszprémi exrendőr kísérőtanár több gyereket megütött, erről az egyik diák édesanyja számolt be a Music FM-en.

Részegen verte és zaklatta diákjait egy exrendőr veszprémi tanár

Fotó: pixabay.com CCO

A nő elmondta, a tanár már az utazás alatt elkezdett inni, és a helyszínen is minden lehetőséget kihasznált az ivásra: amikor a gyerekek a fagyijukra vártak, ő akkor kocsmázni ment. Este pedig elkobozta a diákok által a kirándulásra hozott dugipiákat.

Éjfél tájékán a fiam szobájából az egyik barátja kiment a folyosóra. Útközben összefutott a tanárral, megkérdezte tőle, hogy mi a helyzet? Erre már csattant is az első pofon. (...)  Két akkora ütést vitt be neki, hogy elvágódott a földön. A fiamék kinyitották az ajtót a csattanás hangjára, majd a tanár feléjük indult. Egyiküket mellkason vágta, míg egy másik gyereket a lábánál fogva rántott le az ágyról. A fiam a fal mellé húzódott menedéket keresve: a fejét takarta, így csak a combját érte el

- mesélte el a lapnak az egyik diák édesanyja.

A diákok végül kiszorították a tanárt a szobából és ablakon kikiabálva kértek segítséget. Osztályfőnökük ért oda leghamarabb, aki egyből rendőrt hívott, a hatóság emberei pedig egy órán keestzül vizsgálódtak, majd elküldték a részeg kísérőtanárt az épületből.

Az érintett gyerekek szüli feljelentést tettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.