Elnököt választott vasárnapi konferenciáján a Magyar Szocialista Párt, a tisztséget Tóth Bertalan, a párt frakcióvezetője nyerte el Mesterházy Attila volt elnökkel szemben.

Vasárnap tartotta tisztújító konferenciáját a Magyar Szocialista Párt, az Index cikke szerint az új elnök Tóth Bertalan, a párt frakcióvezetője lett, ellenfele Msterházy Attila volt, aki alulmaradt a küzdelemben.

Tóth Bertalan lett az MSZP új elnöke, Mesterházynak nem sikerült az újrázás

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Tóth elnökhelyettese Szakács László lett, a három alelnök Hegyi Gyula, Komjáthi Imre, Szanyi Tibor lett, Kunhalmi Ágnes pedig egyedüli jelöltként nyerte el a választmányi elnöki posztot.

A tisztújításra azért volt szükség, mert az április országgyűlési választás eredménye miatt Molnár Gyula elnök és a teljes elnökség lemondott.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán bűne nemcsak annyi, hogy 2010-ben megdöntötte az alkotmányos rendet, egyszemélyes önkényuralmat hozott létre, egy diktatúrát csinált az országból, az államot pedig maffiaállamként működteti. Hanem az is, hogy a demokratikus pártokat, a pluralizmus alapját, titkosszolgálati módszerekkel és eszközökkel felszámolta. Az MSZP csak annak köszönheti a létét, hogy Orbánnak szüksége van arra, hogy legyen. Kellenek a demokrácia hamis látszatának fenntartásához. De mindent Orbán irányít, kár lenne tagadni. Zsarolható, lefizetett emberek irányítják ma is a háttérből a pártot, akik megvesztegettek politikusokat, pártvezetőket, akik akkor nem gondolták, hogy ez egy megvesztegetés, s ezzel el is adták magukat. Nem véletlen sokak háttérbe vonulása. Ez a párt teljesen kicserélődött, de az új emberek, a fiatal generáció, már Fidesz irányítással jutott lehetőséghez.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
Hát akkor ki? A zergek vagy a protossok? A klingon / romulán űrmélyi flotta?
justhpeter
Teljesen mindegy ki az mszp elnöke. Etttől nem lesz olcsóbb a kenyér, ahogy Molnár Gyula után sem lett.
terlasz
Az MSZP-nek nincs jövője. Az elnökváltogatások nem segítenek.
Desischado
Az MSZP leszerepelt, már csak megélhetési banda. Teljesen mindegy ki az elnök, mennek a levesbe.
wagabund
azt hallottam a rádióból, hogy az új elnököt a családi válsága nagyon leterheli...és akkor még az emeszpé is..
Eladott Ország
@justhpeter: Molnár Gyula is bűnöző, csak elsikálták az ügyét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.