Az Emmi minisztere arról is beszél Nagyváradon, hogy Szent István közvetlen kapcsolatba került a mindenhatóval, amikor felkenték királynak. A Szent László Napok célja a családokhoz és fiatalokhoz közelebb vinni a Szent László-i eszmeiséget.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Niddama'n,... Megszuletett a grespik laszlo 2.0! Az pont ilyen hulye volt - bar mar nincs az elok kozott -, inkabb nem mondok semmit, de o vezette le, hogy a Pilisben van a Fold szivcsakraja, es hogy a magyarok a kivalasztott nep, meg hasonlo baromsagokat is allitott. Mindenkit beperelt, aki megprobalta neki elmondani, hogy lehet, hogy ez nem egeszen igy van.
Most meg itt van ez a szakallas kajlafulu kiugrott orvos, es teljesen ellentmond az eddigi elete egesz munkassaganak, a hippokrateszi eskujenek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@dr. prédikátor: Biztosan nem volt hülye mindíg,...viki csipi a lepukkant elméket...
CsipkeRózsa
@szaboria1: Ránézve még hagyján, de olvasva?
Commenter
@Nessy: na ez az! Az más kérdés, hogy pont ezért vagyunk még itt...
dr. prédikátor
@csak úgy...: Na igen , hasonló a hasonlóval!
csak úgy....
@dr. prédikátor: Szerintem módszeresen keresi ki az agyilag elrugaszkodottakat! orbán nem hülye és ez benne a félelmetes...
dr. prédikátor
@csak úgy...: Pontosan erre gondoltam én is. Szisztematikusan gyüjti maga köré a nem százasokat, akiket aztán kénye kedve szerint irányít és kihasznál.ebben nagyon hasonlít Hitlerre. Ő is az ilyen agyamenteket , gyüjtögette maga köré akik aztán feltétel nélkül végrehajtották a parancsait!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.