Hétfőn indul a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek ingyenes szünidei étkeztetése - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára tatabányai sajtótájékoztatóján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Ne kelljen már ünneplésben kitörni azért, amiért máshol az emberek elzavarják a kormányt a véreres naplementébe. A végtelenségig felhizlalt kormányzati apparátus egy hónap alatt több pénzünkbe kerül, mint amennyi pénz ezeknek a gyerekeknek az étkeztetésére jut egész nyárra.Miért éhezik még egyetlen egy gyermek is egy olyan országban, ahol egymást érik a stadionok, ahol őrületes pénzekért tapétázzák ki selyemmel a miniszterek elnökének irodáját, ahol naponta százmilliókkal emelkedik a vizes vb költsége, ahol a miniszterek elnökének lánya, veje, apja, szomszédja, gipszfaragó tanácsadója, Amerikából a nyakunkba szakadt kedvenc parókakészítője több pénzt zsebel be állami megbízásokból és be nem fizetett adókból, mint amennyiből egyszer és mindenkorra fel lehetne számolni a gyermekszegénységet? Az ilyen alkalmatlan, pofátlan és rabló kormány ne a rászoruló gyermekeknek odavetett alamizsnával fényezze magát, hanem takarodjon a picsába. Azonnal és örökre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Elgondolkoztató, rémeSS, hogy több százezer gyermek SZORUL ingyenes étkeztetésre!
.
Hogyan aránylik a 6,7-hez a 2,4 milliárdhoz, már ahogy a címbeli FELADATOT látja el az akármilyen szoc. kormányzat!
.
Vagy
.
-- magasabb volt a keletinél, a nyugatinál, a délinél az emútnyocév alatt az infláció, spórolva a nyugdíjasokon, vagy
.
-- a STADIONOK ÁRNYÉKÁBAN nőtt a .. s z e g é n y s é g!
.
Ez olyan MORBID, mint amikor valaki DICSEKSZIK azzal, hogy nekem/nekünk NAGYOBB a répánk!
tulipan
@Shikari! Oh,,ez a szokásos naanncsos módi! Megint másra kennétek a saját saratokat!
csipetke
Én má' aludni se tudok ettől a nagy dübörgéstől,amit a fenenagy gazdasági fellendülés okoz...Bakker,erre büszkék,hogy egy ilyen kis országban ennyi rászoruló gyerek van?Szégyellniük kéne inkább,vagy egyszerűen csak segíteni a gyerekeken,és nem nyilatkozgassanak sehol...Ez inkább szomorú..
csipetke
@tulipan: 13:19 @Eladott Ország: 13:23 Én is!
csipetke
@tulipan: 14:16 Azt mondják,aki folyton hátranéz,az nem halad előre.Biztos van benne valami,mert ezek,bár már hány éve ülnek itt a nyakunkon,még mindig hátraforognak,és még mindig megpróbálják rákenni erre-arra a kormányra a saját hibáikat.Gusztustalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.