A Fidesz szerint felháborító, hogy Gyurcsányék még a magyarok pénzét is átadnák a Soros-hálózatnak

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében Arató Gergely sajtótájékoztatójára reagált. A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese pártja nevében azt kérte, hogy az Európai Unió közvetlenül, a kormány kihagyásával ossza szét a Magyarországnak járó uniós forrásokat.

A Fidesz szerint Gyurcsányék a magyarok pénzét is átadnák a Soros-hálózatnak

Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese felszólal az alaptörvény hetedik módosításáról szóló javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 5-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

A Fidesz úgy fogalmazott: a magyar baloldal már nem is leplezi, hogy nyíltan a nemzeti érdekekkel szemben dolgozik.

"Felháborító, hogy Gyurcsányék még a magyarok pénzét is átadnák a migrációt szervező Soros-hálózatnak. Ha Brüsszel dönthetne a Magyarországot illető fejlesztési forrásokról, akkor még abból is a migrációt támogatnák" – írták.

A következő uniós költségvetés tervezetén is látszik, hogy bevándorláspárti, az európai polgárok pénzéből akarják finanszírozni a migrációt szervező Soros-hálózatot – olvasható a közleményben.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pedog a magyarok pénze a legjobb helyen Orbán család zsebében van! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@herczeg0210: Nem ment el a józan eszük, mert azzal tudnak manipulálni sok ostobát és kirabolni az országot.
evacica
Na mi van? Megint előjött a Gyurcsány fóbia? Hiába a butaság ellen nincs orvosság!Persze elhiszem, hogy az nagy baj lenne számukra, ha az EU pénzeket nem tudnák ellopni!!!
herczeg0210
@Yoda69: Na akkor tessék gondolkodni, ha van mivel: a HÁROMEZER milliárd nyugdíjmegtakarítást ki és hova tüntette el? Tessék szíves értelmesen válaszolni rá!
herczeg0210
@Yoda69: Mind azon által nem érzem magam birkának, csupán szerényen gondolkodó lénynek... A birkák azok tapsikolnak, meg örvendeznek, ha elveszik a pénzüket...
Yoda69
@herczeg0210: Hivatalosan az allamadossag csokkentesre ment. Ezt persze bizonyitani senki nem tudja, es az allamadossag is rekord szinten van, ugyhogy nehez elhinnem.
Nem hivatalosan orbanek offshore szamlaira, eltolcsi alapitvanyaiba, orban stroman cegeibe stb. Bizonyitani ezt is nehez, mert rendesen elsikaltak a szalakat.

Azert volt alternativa a magannyugdij vagyon allamositasanal. En peldaul azt az opciot valasztottam, hogy inkabb megtartottam vallalva a rizikot. Mint utolag kiderult jo dontes volt. Persze tudom utolag mindig konnyu okosnak lenni, de en ugy gondolkodtam akkor inkabb maradjon nalam, a toredeke, mint hogy az egeszet orban lopja el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.