A Puskás Akadémia lett a sereghajtó az NB I-ben: az egész bajnokságban összesen 26 percet játszott húsz éven aluli futballista a csapatban. Azért csak sikerült a mélypontokban gazdag rendszerváltás utáni magyar futball- és politikatörténet legnagyobb hazugságát megépítenie Orbán Viktornak és Mészáros Lőrincnek Felcsútra. Ezt úgy becézik, hogy Puskás Akadémia. Mármost ennek a közéleti bohóctréfának természetesen semmi köze Puskás Ferenchez és semmi köze az akadémiához. Globális kitekintésben sem tudunk példát hozni afféle legendalopásra, amit Orbán Viktorék végrehajtottak a legnagyobb magyar futballista kispestiből felcsútivá tételekor. Tényleg, mintha holnaptól a Starbucks kezdené mesélni, hogy Petőfi Sándor náluk jelent meg 1848 egy márciusi reggelén papírpoharas lattéval, faragni még kicsit a Nemzeti dalon. Ez, ugye, egyelőre nem történt meg, az azonban igen, hogy az utanpotlassport.hu közzétette statisztikáját arról, az egyes NB I-es csapatokban hány percet játszottak...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@karma1: - dehogy nem..., majd megtanulnak repülni! :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Az elmeroggyant, az álmát valósította meg ezzel a hodállyal, de a mohósága kapcsán rájött, h ha "aranybányákként" üzemelteti többet hoz a konyhára mint a foci. A kölykök csak álcának kellenek oda.
karma1
@lampa laz: Hat igen, eleg hulyen nezne ki egy "akademia" tanulok nelkul...:o))))
lampa laz
@karma1: 1x egy közeli rálátó azt mondta, h a pályákat nem is használhatják a nebulók, ne hogy tönkretegyék a gyöpöt. A libalegelőn rúgják azok is a bőrt, mint az "akadémián" kívüli tehetséges kisfocisták.
karma1
Es amint latjuk, az uj turulos marhasag sem segit rajtuk...:o))))
anka
@karma1: - dehogy nem..., majd megtanulnak repülni! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.