Az amerikai szövetségi nyomozók arra jutottak, hogy a szalkszentmártoni ta­vaknál kell keresni a valóságshow-hős maradványait.

VV Fanni holtteste az FBI szerint itt lehet

A nyomok az FBI embereit is a korábban már átkutatott szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették. A gyanúsított állítja, munkaügyben járt a környéken Fanni eltűnésekor.

Mint azt két hete megírtuk, a világ legnagyobb nyomozószerve, az FBI is beszállt az egykori valóságshow-hős gyilkossági ügyének nyomozásába, és 80 millió forint fejében, majd egy hétig, két amerikai ügynök segédkezett a felderítésben. És bár a világ legprofibbjai sem találták meg Fanni holttestét, a Bors megtudta, a nyomok őket is a szalkszentmártoni bányatavakhoz vitték.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: police.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha már a bors is ezt írta !!!
Csak azt szeretném tudni miért is keresik ekkora elánnal ezt a szexmunkást, ennek biztos, hogy komoly oka van a regnálók részéről !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ha már a bors is ezt írta !!!
Csak azt szeretném tudni miért is keresik ekkora elánnal ezt a szexmunkást, ennek biztos, hogy komoly oka van a regnálók részéről !!!
simmering73
Utoljára a Récsöl esküvőjén történtek után volt ekkora felhajtás.
papa.49
@simmering73: Valamelyik ,,nagykutya,, nagyon érdekelt lehet ebben az ügyben ...
Sziszifusz
@papa.49: 06:20
Azt, hogy miért fordítanak, az átlagostól több időt és pénzt ennek az ügynek a felderítésére nem tudom. Ám, ha arra gondolsz amit sejtek, akkor inkább az ügy minél hamarábbi, eredménytelenséggel történő lezárását szorgalmaznák.
Kivéve, ha valakinek nem a gyilkossághoz volt köze, hanem érzelmi okok miatt, a hölgy életben maradásához fűződött érdeke.
karma1
Nem ezt kellene tenni. Sokkal olcsobbert eljonne Sue Nicholson innen, aki kepes rekonstrualni a buncselekmenyt, es ha nincs konkret gyanusitott, vagy a rendorseg lukra futott, o adhat tovabbi otleteket, nevvel egyutt.
Nagyon jo fej holgy, es nagyon kemeny felteteleknek kell megfelelni, hogy a rendorseg alkalmazza ot.
Kap 8 orat, kap egy fenykepet, amirol eloszor LEFORDITOTT ALLAPOTABAN el kell mondania, kit abrazol, hany eves, ferfi-e vagy no, es milyen modon, hol halt meg es hol talaltak ra. Me'g a neve't is meg kell mondani, (legalabbis a keresztnevet, de sokszor meg tudjak mondani a vezeteknevet is.

tvnz.co.nz/content/636949/6175296.xhtml
Az alacsony voros, rovidhaju holgy Sue, es a masik ket medium is rendkivul hires, hasonlo kepessegekkel megaldva. Szerintem 10 millio forintbol busasan kijonne a dolog, nagyon sokat dolgozik a holgy, fantasztikus kepessegei vannak.
Nem kell hinni benne, de a rendorok minden esetben igazoltak kesobb az o es a masik ket medium feltetelezeseit. A mediumok nem beszelhetnek senkivel, egymassal sem (nem is tudjak, hogy melyik masik medium van meg az ugyon), a rendorok a bunteny helyszinet, megtalalasi helyet sem mondanak meg - mindent ok rekonstrualnak ujra.
Felelmetes a pontossaguk.
karma1
@papa.49: Meg a Nancy gyilkosa is mukodo politikus lehetett.
karma1
@papa.49: Nagyon sok feltetelezes van olyan is, hogy nem is halt meg. Lehet hogy most egy holttestet kell produkalni?
Peller Anikó
@karma1: Ahha, az nem lehet, hogy csak "bejött" az ufókoknak? :)
Csizmás Kond
...kurvára bonyolult egy eset...még azt sem tudják tényleg megölték-e de bonyolítják a végletekig.
ittott
a kutatási pénzt fordíthatnák hospice házakra is. egy kurvára kár ennyit elherdálni. a kórházakban nincs szappan...
egyvandor
@ittott: Nem az érzelmeiddel van a gond. (bár kurvának lenni nem a legnagyobb gaztett a világon nálam a politikai gazemberek sokkal sokkal lejjeb vannak a létrán)
A felderítés sikeressége összefügg a jövőbeni biztonságoddal.
papa.49
@egyvandor: Egy valamit ne feledj el a felderítés sikeressége sok mindenkitől függ (ez nem elírás) szó szerint értsd !!!
namihami
@papa.49: Biztos hiányzik az általa biztosított ""technikai tudás"" a keresőknek és megbízóiknak.
Pedig, biztos vagyok benne, hogy az ittmaradt és még mindig aktív celebhölgyeink se sokban maradnak le a fent keresett hölgyemény szaktudása mellett.
papa.49
@namihami: Szerintem meg olyan dolgokat tudhatott meg amik igen károsak voltak az egészségére, a másik amire utaltam hiába tárja fel a nyomozó a cselekményt ha nem engedi valakik azt közzétenni !!!
papa.49
@karma1: Szerintem direkt megy a nép hülyítése ezerrel, hogy a lényeg FEDVE MARADJON !!!
namihami
@papa.49: Az ügy olyan szerteágazó, amibe (valószinűleg) annyi szál kapcsolódik, hogy ez az ügy sose fog kiderülni..
Szex-ügyek (gondolok potentátokra), anyagi dolgok (bizniszek) és egyéb, a plebsre nem tartozható ügyek olyan dzsumbuja lehet ez, aminél akkor se fogunk megtudni semmit, ha a vizsgálat már esetleg az összes szálat ki is bontaná.
Pontosan megegyezik ez a Mészáros-Tiborcz-Orbán_Lázár-stb. szövevénnyekkel. (a többit csak helyhiány miatt hagytam le).
Mint a régi olasz maffia-film ezt oly pontosan jelezte már:: A vizsgálat lezárult, felejtse el.
És el is fogja a nép, mert mindennap jön az új és mégújabb eset. Követni se lehet lassan.
ittott
@egyvandor: minden bűnügy felfűzhető egy oksági összefüggésre. véletlenül senkit sem ölnek meg. engem sem fognak. amikor pl más meghal, azokhoz miért nem hívnak... messziről bűzlik a dolog.
a politikusok gazemberségével egyet értek. nekik megdupláznám a büntetési tételeket.
SystemError
@papa.49: Biztos ezt is valami kínai ölte meg, aki azóta eltűnt.. Na mindegy politikusnak ehhez nyilván semmi köze, nincs itt semmi látnivaló!:)
papa.49
@SystemError: Ezt nem hiszem, akkor minek költik a pénzt számolatlanul ???
Ennek oka van, és pedig KOMOLY OKA, nagyon fent lehet az aki sáros ebben az ügyben !!!
SystemError
@papa.49: Akkor nem jött át a cinikusságom..:) Szóval a másik örömlánynál sem hiszem, hogy kínai volt...
karma1
@SystemError: A gyilkos lehetett kinai (ber)gyilkos, miert ne? Annakidejen egy ukran 5000 forintert barkit likvidalt...
Most atvettek a kinaiak a piacot...:o((
TASzSz
80 milláért bármelyik tetves szar cigány megmondta volna a tutit!
SystemError
@papa.49: Hát ilyenek a megbánós, politikus, kokós másnapok. Reggel szembejön a valóság aztán előkerül valami Mogamed telefonszám mondjuk...
Eriksson
@papa.49: Ha valaki(k)nek érdeke fűződne ahhoz, hogy az ügy részletei homályban maradjanak, akkor nem vonták volna be az FBI nyomozóit. Gondolom én.
papa.49
@Eriksson: Te szerinted mi újdonságokat állapítottak meg az FBI nyomozói, semmit csak megerősítették amit már az itthoniak is megállapítottak !!!
Áttörés nincs, nem is lesz míg ez a banda uralkodik !!!
Eriksson
@papa.49: Nem gondolom, hogy az FBI-t ez a banda irányítja.
Viszont nagyon magas technikával dolgoznak, elképzelhető, hogy sikerrel járnak majd.
(ja és a gyanúsított az MSZP közeliekhez tartozik).
sokanvagyunk
Szerintem rossz hárombetűset kértek fel a megtalálásával - az RTL egyszer más simán rátalált.
papa.49
@Eriksson: Nem irányítja az FBI. csak arra az eredményre jutottak ők is, 80 millióért, mint az itthoniak !!!Akkor most hurrá elbasztunk 80 millát a semmire, mondom mint a rühelke telefonja !!!
qxy
Nem értem ilyen esetekben miért nem aktiválják magukat a jósok, Jóskák, Hókusz pókok. Most itt lenne az alkalom hogy Na tessék, én meg keresem, és be bizonyítom hogy " Igen is én tudok" Hol vannak ezek a bátor halott látók és egyebek.?
Igaz, a Farkas Helgánál is, volt egy faszi aki azt mondta hogy nagy esély van rá hogy meg tudja találni és le lett állítva mert ha talál valamit akkor rá is fogják hogy köze van hozzá Vagyis " maraggyácsakaseggedengyerek. El lett hajtva a picsbe. Na meg , ha a nagy apppparát, a sok iskolával nem tudja meg találni akkor jön egy faszi réz pálcával és azt mondja itt van? Na ne má.Pedig igaz a pálca. ( de ezt halkan írtam)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.