Az LMP  a választásokon elszenvedett csúfos veresége után gyáva módon egy folytában támadja a párt legismertebb arcát Hadházy Ákost. A párt amelyikben a belső  politikai ellenfelekkel igyekeznek fegyelmi úton leszámolni ahhoz azonban gyáva volt, hogy kizárja legismertebb arcát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amilyen piti maga a part es a vezetosege, olyan piti eljarassal akarjak elhallgattatni a legszimpatikusabb magyar politikust.
Orulok, hogy vegre kinyilt a szeme, es meglatja , hogy mit akarnak vele ezek a kocsogok elerni. szelike kisasszony ugy eltunt, mint a pinty, mar nem akar ME lenni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Yoda69: Igen, nekem az androidos van, nekem mindenem Windows-ban van...:o)) Nagyon jol lejon, egyszeru hasznalni...:o))
Yoda69
@bencemacska: Kesz rohej ez a part. A bunko sallainak aki a verekedest kezdte enyhitik majd az iteletet, sot vissza is veszik a partba. Hadhazynak pedig aki tenyleg tett a partert es a gyozelemert sulyosbitjak. Megerdemelnek hogy szethulljanak es eltunjenek a politika szemetdombjan.
bencemacska
@Yoda69: ma, 10:28
Azért nem hullik szét, mert a Fidesznek szüksége van egy "őfelsége ellenzékére".
Az alapító is elégedett, úgy érzi már nincs szükség őrá. Szél kisasszony önálló lett!
Yoda69
@bencemacska: Csak nem lesz tamogatojuk. Itt van a mi Belank peldaul. Az elempe palfordulasa ota hire hamva sincs Belanak. Bar lefogadnam hogy itt van a forumon, csak nick-et valtott :)
bencemacska
@Yoda69: ma, 10:43
Ezen már én is gondolkoztam. De azt hiszem csak olvasóként van jelen. Annyira jellegzetesen elvakult, hogy rá lehetne ismerni!
Ő nemcsak elmaradt, hanem el is köszönt a Propellertől!
back up
Már épp ideje volt.
Csak idő kérdése volt.
Nem volt közéjük, a magyar nép, a magyar választók egyik elárulói közé való.
Aki egyedül több aljasságot tárt fel, de aki magára volt hagyva, ezért nem ért el semmit a sok üggyel, amiknek egyenként is a kormány bukásához kellett volna vezetnie - ha Magyarországon jogállam lenne -, együtt meg főleg!

"Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.