A meghívottak listáját még nem erősítették meg, de sajtóhírek szerint már nagyjából tudni, kik lesznek ott. Eszerint Magyarországra nem számítanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért van olyan amiben erre a mai orbán-féle MO-ra számítani lehet???
cikicakk55
Az lenne inkább a hír,ha valahová még meghívják! Két szék közt a pad alá esik a zsebdiktátor. Nagyon örülnék ha végre valaki felsötétítené,hogy ezt amit csinál,az EU nem díjazza. Gúnyt űz az EU-ból a migráns hisztijével. A tömény útálat ami dől belőle a Migránsok felé és Soros felé,az már az EU-nak is sok. Most még el van,mert van még pár multi az országban,és még van egy kis aranytartalék az EU-s pénzekből,de az már egy évre sem lesz elég. Úgy elkapatta a holdudvart a havi milliárdok szétszórásával,hogy most már követelik és elvárják tőle azt a szintet. Közben meg retteg,hogy a seggnyalók kihátrálnak mögüle,mert ha nincs pénz,akkor nincs Fidesz hűség sem. Orbán a mohóságába fog belefulladni.
Nessy
Miután nem mesedélutánt akarnak tartani, így vitéz Háry János Viktort nem is hívják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.