Gyengült a forint csütörtök reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.

Folytatódik a forint gyengülése

Az eurót háromnegyed nyolckor 324,16 forinton jegyezték az előző esti 323,89 forint után. A forint a héten kedden érte el idei leggyengébb árfolyamát az euróval szemben. Az eurót akkor 325,26 forinton is jegyezték. Hasonló árfolyamra három és fél éve, a 2015. január elején volt példa.

A forint gyengült a dollárral és a svájci frankkal szemben is: a dollár jegyzése a szerda esti 279,50 forintról 280,51-re, a svájci franké pedig 280,45-ről 281,05 forintra emelkedett csütörtök reggelre.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Gyengült a forint a valutákhoz képest?
A fideszes pénzpolitika eredményeképpen a forint már önmagához képest is gyengül. És állandóan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Gyengült a forint a valutákhoz képest?
A fideszes pénzpolitika eredményeképpen a forint már önmagához képest is gyengül. És állandóan.
iluminati
Ez a vállasztások eredménye...!!! is... " ha nem tartasz velünk nem vagy közénk való"...ez ugyan úgy működik mint orbánia...
Qqberci
Nincs infláció, csak a forint dől be...
Eladott Ország
Tragédia, hogy egy ilyen szellemi kihívásokkal küzdő egyén kezében lehetnek az ország pénzügyei. Aki magánhadsereget fizet szintén a köz pénzén és miközben a jegybank tartalékai 6 milliárd euróval csökkentek 2010 óta, 3000 milliárd forint magánnyugdíjat osztogattak szét egymás között. És ez érzi úgy, hogy simán megérdemli a fizetését. Igazad van, Matolcsy! Nem kocsma, nem étterem, nem internetes csomagküldő szolgálat, hanem egy rohadt, büdös nagy kupleráj. Amivé rohasztottátok ezt az országot. Igen, elmentünk a határokig. Ezek már nem komoly kihívások, ez már a visszafordíthatatlannak látszó pusztítás.
lusta
Magyarország jobban teljesít, meg a forint is.
Pálinkás Pál
Csak az a baj hogy ez az átlag fidesz szavazót nem érinti meg,hiszen legtöbbje még a nevét is csak nehezen tudja leírni!!!
kereső
@Qqberci: a defláció, pláne ha mesterséges, még károsabb, mint egy egészséges! infláció.
kereső
Ma délelőtt beszakadt a Ft, a Nemzethy kormány alatt!!!
Ez a rekord megdőlt csütörtökön, ugyanis délelőtt tízkor már 326 forintot kértek egy euróért, az emelkedés pedig tovább folytatódott, néhány perc múlva már 326,3 volt az árfolyam, írja a hvg.
tulipan
@Shikari: Vicces vagy! Röhög a tükröd??? HAHAHAHA
Yoda69
@Shikari: Szerintem meg hasit a fideSSes naszad, csak lefele a tenger fenekere.
Mellesleg volt 327 is az euro, csak beszelt Varga es most megalt 326-nal. Osszehazudozott valamit a befektetok megnyugtatasara, csak nem nagyon hisz neki mar senki.
Az MNB pedig suttzumban elkezdett kamatot emelni, igaz egyenlore csak a hosszulejaratu allampapiroket, mert mar a kutya se hozza ide a penzet.
justhpeter
A választás alőtti dőzsit Orbán visszaveszi kamatostul.
csak úgy....
@Shikari: a klotyón nem vagy önnálló,hülyegyerek,...,különben gondótam,hogy a soros tehet errü is,meg mindenki más ,és nem a sok ablakon kibaxarintott ,focira meg várba kötözködésre,stadionokra ,magaslesre...std ...és akkor a csóreszról még nem is beszéltem! tanulj legelni gyerek,hamarosan szükséged lesz rá...
advocat
Arról se feledkezzünk ettől már az árak is emelkedni fognak! Erre mit léptek Fidesznyikek is. Mert az nektek is drága lesz!
tulipan
@advocat: Ejnye, az a narancsos toplvaj haramiákat, választási éven kivűl, mióta is érdekl???
papa.49
@Pálinkás Pál: Leírni fenét kereszteket rajzol, az okosabbja meg hármat az első a ,,doktor,, )))))))))))))))))))
papa.49
No csutigörény mikor takarodtok el a picsába ???
Te ugattad, hogy ,,amelyik kormány nem tudja 300 Ft. alatt tartani az eurót az EL KELL ZAVARNI,, !!!
csak úgy....
@Shikari: te meg mint a vak ló... lottózhatnál tibim, ha fussa rá,mostanában kurvára szerencsésnek tünsz...
csak úgy....
@papa.49: Akkor más idök,más szelek jártak,...ez a mondása ,még a népbutító,pedálozós korszakból származik a stadionistának!
tulipan
@csak úgy...: Ez a ostoba, ezt propaganda habkatyot, magnóra vette??? :)
Yoda69
@Shikari: A szavazo bazist csalassal es hazugsagokkal tartottak meg.
A penzvilagot ezzel a maszlaggal nem lehet megetetni. Ott a tenyek dolgoznak. Ha szar a gazdasag, elmegy a toke, bedol a forint es jon axz allamcsod. Ez ilyen ecceru keplet.
Persze lehet majd azt is a Sorosra kenni, de attol meg tobb szazezer magyar csalad fog belerokkani a valsagba, amit a fideSS kreal, es orban mar elore is vetitett.
Sziszifusz
@Shikari: 14:16
Ki mondta, hogy az a Miniszterelnök mondjon le akinek a kormányzása alatt az Euro drágább mint 300 Ft. ? ( Orbán Viktor ?)
Egyébként emlékezz vissza, 2010. áprilisában egy Euró 268.7.-Ft. volt. ... és utána következett a Fidesz .
tulipan
@Shikari: Nahááát, mi ütött beléd,hogy érdekel, AZ,ami ami a normális embereket??
csak úgy....
@Shikari: tibi! nagy melegben több folyadékot köll magadhoz venni!...,persze,szar ha az embör nem tud már kimenni klotyóra,de épp ezért van a kacsa...,azt tömd,ne a mi fejünket...
csak úgy....
@Shikari: "@tulipan: Egy párbeszédbe kezdtem valakivel, akit nem az érdekelt, hogy miért kedvelem a Fideszt," ókor-ókor ,annyirán aranyos bírsz lenni ...
te meg a párbeszéd,ne röhögtess ! mikor láttál utoljára élö embert,te fatökü ?
tulipan
@Shikari: A sajátodat? Ügyes! Javaslom a tükröt, mert elég jól beletörik! :)
tulipan
@Shikari: PáEbeszédet? Te? Azt sm tudod mi is AZ ! HAHAHA
csak úgy....
@Shikari: csak nem? ,...már megent buzis ódalakat nézegetsz...
tulipan
@csak úgy...: EZ AZ! PÁRBESZÉD! Micsoda álszent hablaty! Ezzel magát eteti, vagy másokat akar???
tulipan
@Shikari: Viszonyuljál csak, vizfejű picinyem! :)
Jozefina
Mesélje el valki, hogy ez a bődületes forint romlás kinek és miért jó?
Én csak azt tudom elképzelni, hogy sok-sok embernek van pl. EURÓ-ban manija és azt csak úgy tudja busásan kamatoztatni, ha varga és kuszszem aszisztál hozzá. Nem mindegy, hogy 250.-Ft-ért , vagy 326.-Ft-ért váltanak be egyetlen EURO-t.
csak úgy....
@Shikari: te és az ellenfeleid:) .. na meg a vitaképességed :)..., kurva jó dokinak köll lennie,annak aki téged elválal és meg is akar gyógyítani,...szerintem, elöbb lesz élet a marson... ,tibim.
már akartam kérdezni,játszol valami hangszeren?
csak úgy....
@Shikari: tény,hogy nem vagy teljesen normális ,ez tény és szerintem ,rajtad kívül mindenki látja,de hurrá...éljen a fidesz ,...eccer nagyon szar lesz neked malacka... ;)
tulipan
@Jozefina: SOK VAN! Mert milliárdokat szortak el a románoknak Mert sok millió Eurós összegeket kell visszafizetnünk, és jócskán csökken az EU mezőgazdagsági hozzájárulása!!! Mindez pedig sokmilliárdos kiadási összegket jelent, záros határidőn belül!!!
Grafix69
Az a véleményem ,hogy pontosan látszik az eszeveszett választások előtti pénz költés , tulajdonképpen az Uniós források 70 százalékát szét tapsolták a haverok közt és azzal nem számoltak , hogy ennyi pénz nem jön be . Megelőlegezték az elvtársak csak jött egy kis gubanc . Nem véletlen hogy Orbán már gazdasági bedőlést jósolgatott Európába , persze pontosan tudta , hogy ez Magyarországot , mint saját magát érinti , nem az Uniót . Szerintem lehet kapaszkodni mert bizony a szamarak leléptek a nem létező kordély elöl , szóval nem fog megállni 326 -ná a forint , sajnos ez még nem a vége , és a kancsal nem fog kamatot emelni csak a végén de az már brutális lesz . Ne legyen igazam , de végtére is a magyarok megszavazták ezeket , folytatjuk vagy nem?
F_Viktor
@Grafix69: Írod:
"Szerintem lehet kapaszkodni ..."

De lehet ám, az optimista elemzők is 343-345 forintos euróról beszélnek, de év végére nem elképzelhetetlen a 390-395 forintos is.
Ennek viszont örülnek majd a szlovákok, szlovének, horvátok, szerbek, románok.
tulipan
IGY IGAZ!

"Tudod mi a merészség? A 2,8 millió (jó sok csalással összeverbuvált) szavazó mögé felsorakoztatni az összes többit. Nem a fideszre szavazók némileg többségben voltak, pedig a mi pénzünkön megvásárolt külföldiek is Orbánt nyomatták."
verőce21
Csak nehogy azt gondolja már valaki, hogy Soros hírhedt devizaspekulációi nincsenek ott a háttérben. De amúgy meg jól jön átmenetileg ez a kis feltőkésítés az MNB alapítványoknak, hisz' a (pénz)piacról élnek.
Na meg most kezdődnek majd a devizatartalékból swapügylettel adott vállalkozói hitelek visszatörlesztései is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.