Végre megvan a céldátum, Gulyás Gergely árulta el.

Fél év múlva költözik a Várba Orbán Viktor
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A csütörtöki kormányinfón újságírói kérdésre válaszolva Gulyás Gergely közölte:

Az a cél, hogy a miniszterelnöki iroda január 1-ével a felújított budai Várba költözhessen. „Én nem akarok a Várba költözni”

– tette hozzá mosolyogva.

Az Index tudósítása szerint Gulyás Gergely örömét fejezte ki, hogy a tegnapi alkotmánymódosítást majdnem a parlament 80 százaléka, a Stop Sorost pedig közel 90 százaléka megszavazta.

A miniszter azt is elmondta, hogy a V4 + Ausztria csúcstalálkozón elsősorban az Európai Unió következő 7 éves költségvetéséről és a migrációról lesz szó. 

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A koronázás mikor lesz? Gondolom a koronázási misét Ákos szerzé!
Hellcat
@Nessy: A költözés után nemsokkal...talán lesz elég hideg januárban, hogy befagyjon a Duna.
adrenalink
@Hellcat: Orbán biztosra megy! Hamarosan új kormánybiztos lesz kinevezve azzal a feladattal, hogy ha migráncsok potyognak az égből, akkor is a Dunának december 31.-ére be kell fagyni...
csipetke
Azért én remélem,sose fog befagyni a Duna jege,mert még tán meg is koronáztatná magát orbán.Ennek az iszonyatpuccos dolognak semmi értelme.Kizárólag a rongyrázásról szól.Úgy emlékszem 4 milliárd ft-ba fáft ez nekünk.Amikor egy kisváros lakói pénzt kell összedobjanak,hogy legyen saját defibrillátoruk,és lehetne sorolni a hasonló példákat,pont erre a puccparádéra volt szükség...@Commenter: Ez már túl van a pofátlanságon...
CsipkeRózsa
Kár, hogy most nem sikerült a költözését megakadályoznunk.
Commenter
@csipetke: igen a defibrillátor...itt is az emberek adták össze... a lepukkant egészség és oktatásügy mindig jó példa az összes agyament költekezésükkel szemben. Teszik mindezt azért mert nekik "Magyarország az első!" És persze a magyar emberek...nem volt még kormány békeidőben amelyik ennyire pofátlan és egyben inkompetens lett volna!
csak úgy....
@Peller Anikó: azt majd menybemenetelnek híjják a fidesz,kdnp körökben.
csak úgy....
@görbetükör: volt már az a korona nagyobb tökfilkó fején is ;)
görbetükör
@csak úgy...: attól ez még nem lesz kisebb. :)
csak úgy....
@görbetükör: nem bírok ellent mondani Neked! :)
csak úgy....
@Commenter: 17.24 akkor belzebúbnak annyi...
SystemError
Parádézzál csak tahókám... Minél jobban kitömöd az egódat, annál jobban be kell majd gyógyszerezni, ha vége a bulinak!
bakegya
A helyett hogy a másvilágra költözne!-akkor legalább a magyarokért is tenne valamit!
Commenter
@csak úgy...: na azé' a patást sem szabad alábecsülni!
Commenter
@SystemError: begyógyszerezni? arra remélem nem lesz szükség már. Majd ugrik egy szép nagyot a Várból ha bezár végre a "bazár", ami nem a várkerti...
silber13
Ugyan meddig gyakorolhatták ezt a röheejes beállítást?:-))))))
namihami
Lámcsak, ez az, amikor a paraszt már úrnak látja és ezzel együtt láttatja magát. Tulajdonképpen a pénzt már összeszedtr hozzá. Hát, a műveltség és intelligenciaé még a disznóól sarkában várakozik. Valamikor csak megjön az is, talán!
human
Nagyon remélem, hogy lesz tüntetés a Várban és akkor amikor ez a geci ott pöffeszkedik. Legyen már értelme utaznom 300 km-t.
csak úgy....
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: említettem Kufsteint ,ott raboskodott valamikor Kazinczy és a Rúzsa Söndör is...
egyvandor
Kész van már az alagút? Mert a sikló vagy a vár két kapuja kevés lesz, ha a suttyót végül mégis csak menekülésre készteti hívő bagázsa.
human
@silber13: Láttam egyszer Orbánnak egy kampányfilmjét azt hiszem valami online konzultációról. Egyik képen sem lehetett látni, hogy Orbán kezeli a számítógépet. Lehetett látni, hogy ott ül előtte. Lehetett látni, hogy ráteszi a billentyűzetre a kezét, de soha nem lehetett látni, hogy ő mozgatja az egeret vagy ő gépeli be a szöveget. Szerintem ezt tényleg digitálisan analfabéta. Nem mintha nem boldogulna el informatikai tudás nélkül.
Gauntlet
Rácsos ajtó, kulcs nélkül- maradhat !
SystemError
@Commenter: Én azért meg akarom nézni a "nein nein nein" részt előtte..)
csak úgy....
@silber13: 18.42 szerintem szedálták,hogy ne rángatózzon,ne nyalakodjon,ne vakaródzon. ;)
Commenter
@human: nem csak digitális, hanem funkcionális analfabéta is!
Commenter
@SystemError: kétlem sajnos hogy ezeket a részeket látni fogjuk. 2030-ig tervez, minimum...
Nessy
@Commenter: Viszont annál nagyképűbb! Már szentül hiszi, hogy ő pisilte a csendes óceánt, és szellentette a passzát szelet!
Commenter
@silber13: röhejes? De hiszen komoly államférfinek akart tűnni...
Commenter
@Nessy: sőt azt is hogy a méretes hátsójából süt a nap...épp egy másik topicban írtam, hogy nem volt még ennyire öntelt és tahó MinE soha, a jelenkorban, és ebben biztosan vezetünk nemcsak a régióban hanem az EU-ban is! :(
SystemError
@Commenter: Nem hiszem, hogy addig bírja a szervezete és az elméje...:)
papa.49
A Táncsics cellája is rendelkezésre áll !!!
SystemError
@Commenter: Hát, ha trended nézzük, akkor az elmúlt 10 év komoly nyomot hagyott rajta(mindenhogy). Nézzük csak tüneteiben a pótcselekvéseit, mely nyilván az állapotának a kivetülése... ha ehhez hozzáadok még 10 évet, akkor elmehet electro boogie táncosnak. Az viszont biztos, hogy a pofája olyan száraz lesz 10 év múlva, hogy nyelni nem fog tudni..
Ezt tényleg nem a gyűlőlet, hanem az intuíció mondja belőlem, hogy ennek csúnya vége lesz, már most is az lenne, ha vég lenne a szárnyalásnak, de így minél tovább tart annál lehetetlenebb lesz számára "halandó" életet élni. Most ezer célban tudja önigazolni magát, de utána csúnya lidércek fogják szaggatni a mindennapjait. Remélem ezek között fog nagyon-nagyon hosszú életet élni még!
csipetke
Az RTL-híradó szerint 13 milliárdot terveztek rá,de már 25 milliárdnál tartanak.Lehet,hogy pénztáros lőrinc csinálja az átépítést,ő 2-3-szoros áron vállal mindent...
csak úgy....
@csipetke: A pénz le van zarva,lényeg,hogy tündérien fog mutatni viktor a várban...
Nessy
@csak úgy...: Kiáll a számára épített erkélyre, és úgy érzi, hogy minden és mindenki fölött áll! Gyereket ne sétáltassanak arra, mert ránéz, és megáll a fejlődésbe!
karma1
@csipetke: 16.46-ra: A 4 milliard CSAK AZ IRODAJA VOLT, az egesz projekt 100 milliardon felul van... Igaz, telik neki, sok a birka, akikre most majd onnan felulrol lenezhet...:o((((
SystemError
@durbincs: Ez a tömeges megszólítás már nagyon szánalmas bérkommentelős...:)
csipetke
@karma1: Erről is szó volt az rtl híradóban,a tervezett összeg 13 milliárd volt,de még messze a vége,és már 25 milliárdnál tartanak.Baromira nem érdekelne,de ameddig kisvárosokban a lakosok saját pénzüket dobják a közösbe,hogy legyen defibrillátoruk legyen,ameddig ekkora sz@rban van az ország,nem ez lett volna a fontos,hogy orbán urizáljon.Szégyenletes,ami ebben a nyomorult országban megy.
Eladott Ország
Ha Magyarország konkrétan nem a bóvliból és a befektetésre nem éppen meleg szívvel ajánlott szégyenkategóriából igyekezne kimászni, ha száz éves kórházainkban a vakolat nem hullana az emberhez méltatlan, ételnek alig nevezhető kórházi főzelékbe, ha nem a közmunkásokra mutogatva döngetnénk a mellünket, hogy csökkent a munkanélküliség, ha nem Matolcsy névre hallgató félkegyelmű, önjelölt zseniket kellene eltartani felfoghatatlan milliókból, ha a korrupció nem kötné gúzsba a társadalom minden végtagját, ha minden a helyére kerülne és volna még mindig elbaszható közpénz, akkor, talán akkor el lehetne gondolkodni azon, hogy vajon tényleg a történelem legdohosabb, legócskább kellékeit kell visszaállítanunk az örök hátrafelé nyilazás szellemében. Rengeteg pénzből, kevesek örömére.
Ehhez képest egy nemrég felújított, teljesen vállalható épületet bombáznak szét, öntik bele számolatlanul a milliárdokat azért, mert a vályogházban nevelkedett parasztnak hosszú évekig kemény volt a padló. Senki ne gondolja, hogy bármiféle turisztikai-gazdasági szempontból pragmatikus megfontolások állnak e hatalmas, arcpirító pénzszórás mögött. A fenntarthatatlan giccsparádé kivitelezését a milliárdokból lenyúlható milliárdok fölé nyúló enyves, dörzsölt kezek mohósága irányítja. És egy hazugságokra épülő történelmi kor előtti minősíthetetlen tisztelgés vágya. A Várba költöztetett végrehajtó hatalom a valóságtól való elszigetelődés szimbóluma. Ezt gondolják a népről és magukról. Ők uralkodnak az alattvalókon. Ők ott fent, mi itt lent. Ők ott fent döntenek magukról és rólunk. Nélkülünk.
csipetke
@csak úgy...: 22:18 Tündérien?!Egy elmebeteg törpe sose lesz tündéri...Tecciktunni? :)
Hari
Lehet, hogy nem akar ,de muszáj neki is költöznie, mert a királyhoz udvari bolond is jár !
Hari
80,90 százalékos arány ? Ejnye-belyne, ezért Rákosiėknál száműzetés járt. Akkortájt a természetes minimum a 99,9 százalék volt.
bakegya
@mackoka46: 2X3-as börtön cella az jár neki-ha túléli a saját disznóságait!
magyarbakancs
@Peller Anikó:" Már aszittem az égbe"
Isten szólna belőled ÁMEN!
justhpeter
Ez a derék vitéz már Ceausescu sorsát is kiérdemelte, miért ne kapná meg ?
Commenter
@SystemError: Akár még a gyűlölet is beszélhetne belőled, és mindenkiből aki itt nem szíveli, de ez az ember már olyan mélyre süllyedt hogy csak megvetni és lenézni lehet. Normális esetben nem képviselhetne egyetlen demokratikus országot, egyetlen népet sem.Túl hosszú már így is az a 12 év amit hivatalban lehúzott, mert gyakorlatilag mindent lerombolt ami érték és a kis diktatúrák überbóvli kategóriájába taszította az országot. Demokrata politikus nem mond olyat hogy ő nem váltható le. Úgy tűnik sajnos, hogy demokratikus úton már ő valóban nem. Kell majd egy külső tényező ami megadja a kegyelemdöfést neki és aljas rezsimjének. Remélem nem tart már soká, mert a harmadik világ szintjére lök le minket lassan miközben arról papol, hogy itt soha nem volt még ilyen szuper. A lidércek nem fogják kínozni, mert nincs lelkiismerete. A katatónikus állapot meg túl jó neki...
Commenter
@justhpeter: az túl gyors és könyörületes neki mindazért amit tett és tesz.
Commenter
@csak úgy...: tündérien? ördögien! Elmondhatja hogy övé a vár a népé a lekvár (se)...
Commenter
@karma1: lenézni azt lenéz! Valós és átvitt értelemben is. Még a saját szavazóit és embereit is lenézi.
Eladott Ország
Tartson hát minket össze a Szent Korona ereje! Azt hiszem, Kásler tökéletesen hozza amit elvárnak tőle, vagyis hogy hasonló baromságokat képes beszélni, mint tette azt korábban Balog Zoltán. Noha Kásler nem lelkész, mégis onkológus létére képes olyan vallási badarságokat összehordani, amit a kormány megkövetel tőle. A Tízparancsolat gyógyító, és a Szent Korona nemezetösszetartó ereje után, most a változatosság kedvéért az Istennel barátságba elegyedő Szent Lászlóról hadovál. Hogy az Emmi élén betöltött tisztsége mellé jár-e valami tudatmódosító szer is azt nem tudom, de nem lepne meg, ha ez így lenne. Máskülönben mi magyarázza ezt a látványos megbolondulást? A hajléktalanság eltörlésének margójára: Megmondták, hogy senkit nem hagynak az út szélén… hát, most legalább tudjuk, hogyan is értették…
youtu.be/F8vZdE9Smtg
Edmond Dantes
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: De,ott van a közelben az a börtön,ahol korábban Kossuth,majd később Táncsics "lakott".
Commenter
@Edmond Dantes: Kossuth és Táncsics...államférfiak voltak. Orbán csak egy ócska bűnöző politikai hatalommal. Neki csak egy verem jár, nem Kossuth és Táncsics "cellája."
back up
A parasztkirály... a parasztok királya.

Szédületesen egy buta banda a magyar.
Nem-e?
A kormánypárt és az ellenzék, és az őket támogatók az ország háromnegyed részét lefedik.
Mindegyik csökötten béna nyomorult geci.

És most elkezdtél hápogni, hogy te nem is?
DEHOGYNEM !!!

Persze mindig mindenre van magyarázat, ugye pávatáncosok klubtagja?
Szerinted te nem vagy pávatáncos?
DEHOGYNEM !!!
back up
Ahogy illegeted magad...
Ahogy billegeted magad...

Tudod, végül nem az a legnagyobb baj, hogy másoknak hazudsz, hanem az a baj, hogy magadnak is képes vagy hazudni.

Valójában nincs mit védened, annyira lealjasodott ebben az országban a közélet.
A magyar politikusok, kutyák - MINDANNYIAN, KIVÉTEL NÉLKÜL !!!

De kikből termelődtek ki ezek a gyalázatos gazemberek?
Belőlünk, közülünk.
Velünk, mellettünk nőttek fel.
Úgy látszik a magyar ELBASZOTT gondolkodásmód ilyen elcseszetten idióta gazemberré változtat a hatalom közelében.

Magyarország egész történelme egy bullshit !!!
Szerinted az bizonyíték valami jóra is, hogy ezer év óta létezünk?
A csótányok, meg a patkányok kibírják, túlélik az atomcsapást, mégsem jók.
desiro57
@durbincs: Anyádnak van bárcája a FideSS-ben!!!
SystemError
@durbincs: Nagyon levágósan próbálod pörgetni hogy hogy válaszoljanak neked, de tartalom nincs... Alapvetően kétféle bérkommentelő köcsög van. Az egyik tematizál és manipulálva nyomja a propagandát. A másik simán szétoffolja a témát és elterel Teljesen nyilvánvaló, hogy te melyik Habony felszopó vagy. A manipulációhoz kéne még agy is..:) Amikor felvett a Gay Fodor valamelyik csicskája, akkor te eleve a hülyének jelentkeztél vagy azért azt hitted hogy..? :) Kiváncsi vagyok, hogy mi lehettél előtte, ellenőr vagy közteres, fekete mosogató...:) Nagy előrelépés ezt most neked, ők meg pont az ilyen agyatlan barmokat szeretik.. Nem szoktál féltékeny lenni Shikari-ra? :)
telegdilaci
@Edmond Dantes: Még arra is méltatlan,hogy abba a börtönbe kerüljön ahova Táncsics!
SystemError
@durbincs: Szerinted valaki elhiszi, hogy te meg többi köcsög szabadidő töltésből van itt órákig a számára ellentétes fórumon.. Hagyjál már ..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.