Owen Jones, a brit The Guardian publicistája nem kertelt, szerinte a közösségnek lépnie kell, és ki kell raknia Magyarországot az EU-ból a sorozatos normaszegések miatt. Owen Jones, a brit The Guardian publicistája nem kertelt, szerinte a közösségnek lépnie kell, és ki kell raknia Magyarországot az EU-ból a sorozatos normaszegések miatt. Jones nem kertel, már publicisztikája első mondatában leírja: „It’s time for the European Union to kick Hungary out.” Vagyis itt az ideje, hogy az Európai Unió kirúgja Magyarországot. De az impulzív érzület és tanács mellett Jones sorra veszi azt is, miért jutott erre. Először is, Orbán Magyarországán növekszik a tekintélyelvűség és kriminalizálják azokat, akik segítenek a menekülteken. Ráadásul mindenféle következmény nélkül teszik ezt, ugyanis az EU eddig mindig szemet hunyt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@Commenter: .
Azóta ami óta feltették a youtube-ra a faterjára való panaszkodását, hogy hülyére veri, "emberként" nem jegyzem, de alattvalóként, a 2,2, v ki tudja hány, mennyi rajongója miatt KÉNYTELEN VAGYOK tanúja lenni annak, hogy MÁRCIUSI IFJÚKÉNT milyen módon nyúlja le, HADICSELEKKEL, szirénhangjával OLVASGATVA a baromságait MINDENKINEK a jelenét, múltját, és a jövőjét!
.
Annyi fáradtságot nem áldozott, hogy 30 év alatt átlássa az állam működését!
Ez, amit összehozott átláthatatlan kupi!
Commenter
@tudode: Azt magyarázza el nekem valaki hogy mitől lett kék a szeme? Színes kontaktlencse? Mert abban a videóban amiről beszélsz még sötétbarna szeme van! Kicsit off de nem teljesen mert ez nagyon furcsa!
tudode
@Commenter: .
Nevetni fog!
.
De ez nekem is feltűnt! Valószínű a pár szál hajához illő KONTAKTLENCSÉT HORD, mert a barna az olyan "kisebbségeSS"!
Commenter
@tudode: szerintem is a kontaktlencse a magyarázat. Hát persze hogy hiú is. De ettől még ún "mediterrán" típus, sötét bőrű, sötét hajú. Ahogy Michael Jacksonnek sem sikerült fehérré varázsoltatnia magát, úgy orbán sem lesz skandináv típus, hiába a kék kontaktlencse...röhej!
tudode
@Commenter: .
A XXI. században az ő hozzáállása már nem sikk, hiszen II. Erzsébet Herry unokájának echte sötét bőrű anyósa lett, az esküvőn mindenféle népcsoport megfért egymással!
.
velvet.hu/gumicukor/2017/09/27/jelen_allas_szerint_ez_a_holgy_lesz_harry_herceg_anyosa/
.
Ma már nem az OLDALAK, a tisztességes lenne a kívánatos, különösen az, akik az első sorban KÉPVISELNÉK a zembereket, ha nem lennének pályatévesztettek, csak a LÓVÉT látva az "üzletben"!
tudode
@Commenter: .
A sors fintora az, hogy megjósolta a jövőjét a Szegény Dzsoni és Árnika c. mesefilmben, amelyben echte kisebbség között NÉMA RABLÓT játszott, és azt énekelték, hogy RABLÓ VOLTAM, KÖNYVET VESZEK:
.
Közzététel: 2011. ápr. 16.
-------- Orbán Viktor a Szegény Dzsoni és Árnika című filmben
www.youtube.com/watch?v=72rjX9dMVC4&t=63s
.
www.youtube.com/watch?v=RfTTZd_oi5M
.
Nem hiába kotornak elő a MÚLTJÁBÓL még mindig olyan videókat, amelyeket a KÖVETŐI is ismernék talán egy x-et sem kapna senkitől!!!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.