Szenzációs hír, hogy megjelent az előzetesben ülő Czeglédy Csabával készült interjú teljes szövege. Bár ez az utóbbi hetek talán legnagyobb dobása, a hazai közvélemény egyelőre nem igazán figyelt fel rá. Donáth Ferenc, a riportot készítő társaság motorja exkluzív interjút adott a Városi Kurírnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A "civil" szervezeteket kitiltották a börtönökből, oszt' ma már a menekülteket segítők is rács közé kerülhetnek. Haladunk a "korral"
.
------- Mindenkit érint, nem csak a rabokat - Kitiltották a civileket a börtönökből
.
propeller.hu/itthon/3360088-uzenet-csillag-bortonbol-fogoly-esetebol-tanulni-kell-mindenkinek

""" Ha valaki a hír hallatán legyintene, hogy ugyan, kit érdekel, mi lesz a rabokkal?, vagy nem kell bűnözni, és akkor nincs mitől tartani, ajánlanánk még egy kis gondolkozást állampolgár és politikai akarat összefüggéseit, illetve a jövő kiszámíthatatlanságát illetően. A Helsinki Bizottság közleménye:
.
A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) egyoldalúan október elsejei hatállyal felmondta a 18 éve élő kétoldalú megállapodást a Magyar Helsinki Bizottsággal. Az országos parancsnok arra hivatkozott, hogy a megállapodás nélkül is biztosíthatók a fogvatartottak jogai. A hírek arról szólnak, hogy más civilekkel, köztük karitatív szervezetekkel is felmondták a megállapodást. A Helsinki Bizottság mindezt kénytelen tudomásul venni, noha értetlenül áll a dolog előtt. Közös európai felismerés ugyanis, hogy a civil világnak és a börtönök világának közelítése a büntetés-végrehajtás és a fogvatartottak közös érdeke. Nálunk más idők járnak."""
.
Ez a GÁNT-KŐ hol áll meg vajon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.