Folyamatosan jelentős támadás alatt állunk - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken a Velencei Bizottság felszólítására reagálva.

(Forrás: zarojel.hu, PV által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A brit Telegraph magazin birtokába került egy, Menczer Tamás által írt email, ahol a magyar külügy arra kérte több ország nagykövetségét is, hogy küldjenek anyagokat no-go zónákkal és integrációs problémákkal (migránsok ) kapcsolatban. A cél tehát az volt, hogy negatív képet alakítsanak ki különböző országok nagyvárosairól úgy, hogy a menekülteket tegyék ezért felelőssé. A Telegraph által leközölt email pontosan megmutatja, mi mindenre volt képes a kormány azért, hogy újabb indokokat találjon a gyűlöletpropagandája alátámasztására.
Menczer Tamás : "Küldhettek nekem mindent, integrációs problémákkal, no-go zónákkal, oktatási nehézségekkel, stb. kapcsolatban. … Ha tudtok találni olyan kint élő magyart, aki a hazaköltözést tervezi, vagy súlyos negatív tapasztalatai vannak, és ezekről beszélne, kérem, ezt is jelezzétek"
www.telegraph.co.uk/news/2018/04/06/hungarian-embassies-order-negative-stories-migrants-bid-secure/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Ez pont olyan barom mint a gazdája.De támadni is kell most már benneteket mert ritka szemét népség vagytok.
Eladott Ország
Az ENSZ emberi jogi főbiztosa beszólt, Brüsszel (=Európai Bizottság) pedig aggodalommal figyeli és vizsgálja a Stop Sorost. Hova bújjak, drága hölgyeim, uraim? Igen, szégyenletes, igen, idegengyűlölő, igen lehet fenyegetőzni a kötelezettségszegési eljárással, de ez a hajó már elment. A hosszú éveken át tartó udvarias félrenézés oda vezetett, hogy ezt az elszabadult poklot már nem lehet megállítani. Belülről már rég nem. A honi szürkeállomány kéztördelve hebeg-habog és össze-vissza beszél, pedig a saját és az ország jövője a tét, önök meg ugyanúgy nem értik a helyzet súlyosságát, mint ők. Meg a parlamentben csücsülő ellenzék. Igen, attól tartok, elment az összes hajó. Nyugat-Európában az elmúlt években valóban megszaporodtak a terrortámadások, azonban kissé érthetetlen a kormány hirtelen riogatása. A hazai élet bőven nevezhető veszélyesebbnek, ugyanis a terrortámadásokban elhunyt 300 emberrel szemben, az elmúlt években több ezer honfitársunk halt meg kórházi fertőzésekben. Brüsszel és Soros után most már Európától is megvédenek bennünket, ugyan erre senki nem kérte őket, de ők ezt feladatuknak érzik.
kereső
@Eladott Ország: úgy,de úgy megvédenek minket mindentől,és mindenkitől,hogy arról kódulunk.
Az ellenzék?! meg segit nekik- ott a langymeleg parlamenti ülésben,és néha interpellál,hogy neve legyen a gyereknek.
tudode
CsÍnján kellene bánni a SZÓCSATÁKKAL, hiszen az ÉPÍTKEZÉSEK során még MINDIG KÍSÉRT a múlt, már ami a klf. II. vh-s FEL NEM ROBBANT bombákat, aknavetőket, stb-k megsemmisítését illeti!
.
A II. vh-ban még a gyermekek is veszélyben voltak, nem csak az égből, katyusákból, stb-kből kilőtt harcieszközök miatt, ROBBANÓ BABÁKAT, JÁTÉKOKAT DOBÁLTAK le a repülőgépekből! Mivel vannak helyzetek, amikor KIJÖN AZ EMBERBŐL AZ ÁLLAT!!!
.
Ezeknek a POLITIKUSOKNAK annyi DIPLOMÁCIAI ÉRZÉKE NINCS, mint egy hangyának!
.
Mielőtt SZÓCSATÁZNAK, írják be a keresőbe, hogy
.
II. világháborús fel nem robbant lőszer
.
------ Nagyjából 19 400 találat (0,43 másodperc)
.
www.google.hu/search?ei=YfktW5rGBI6ysAenpZSgBw&q=II.+vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BAs+fel+nem+robbant+l%C5%91szer&oq=II.+vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BAs+fel+nem+robbant+l%C5%91szer&gs_l=psy-ab.12...74197.81941.0.84799.16.16.0.0.0.0.102.1323.15j1.16.0...0...1.1.64.psy-ab..1.2.166...35i39k1j0i13i30k1.0.p3AeIaaWnZY
.
Tehát csínján a HARCI NYELVVEL, az a TEHETETLEN, saját magának "kivívott" GAZDI nyelve!
.
Vegyék már tudomásul, hogy a DIPLOMÁCIA az udvariasság nyelve, sztaniolba csomagolva!
.

.

.

,.
cikicakk55
A teremtő akár hová tegye már őket! állandóan ez megy,már évek óta. valamelyik okos kitalálja,hogy Magyarországon diktatúra épül és Orbán mekkora csaló,és hogy ezt nem lehet tűrni tovább,ez ellen tenni kell. Na ez megy már 8 éve,és mit tettek ellene? Mivel lett megregulázva Orbán. Mi az Brüsszel és az EU részéről,ami miatt majd Orbán megváltozik,vissza teszi a közösbe a manyup pénzt,a több ezer milliárd Mészáros nevén futó forintot? A hazai ellenzék meg inkább a saját pénzét félti,mint,hogy a Magyar emberek életéért harcolna. Tőlünk már lehet Orbánt akár segíteni,akár nem segíteni. Magyarországnak annyi.
Eladott Ország
@kereső: Úgy tűnik, hogy az állampárt és az ellenzék kitermeli a népfelkelést/ polgári engedetlenséget. Akkor hajrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.