Nemcsak a civil szervezetek vegzálása és a gyülekezési jog szűkítése a célja az alaptörvény módosításának, hanem „a keresztény kultúra védelme” is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Más a keresztény kultúráról lózungokkal feltuningolt marhaságokat mondani kormányszinten, mint megélni a keresztény kultúrát. Orbán pártja és kormánya csak a dumát vállalja a keresztény kultúrából és ezzel csak a kereszténység szégyenére válik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Más a keresztény kultúráról lózungokkal feltuningolt marhaságokat mondani kormányszinten, mint megélni a keresztény kultúrát. Orbán pártja és kormánya csak a dumát vállalja a keresztény kultúrából és ezzel csak a kereszténység szégyenére válik.
justhpeter
@durbincs: Tévedés. A keresztény katolikus püspöktől kapott leckét. A püspök úr szégyenítette meg a kormányt. Nagyon helyesen.
kereső
Orbán "vallásháborúja"-és erőszakos hittéritése a lózung mögött, ami ismét csak egy célt szolgál- az ő hatalmának kiterjesztését,és egyedülivé tételét.
kereső
A parlament által elfogadott/megszavazott stop-soros,és alaptörvény módositás, az adótörvény 25%-os különadó szövege alapján : az a jeruzsálemi aki anno az istállóban menedéket adott Máriának és Józsefnek az ácsnak, hogy aztán ott azon a helyen megszülethessen Jézus, az most idegenrendészeti eljárás alá kerülne,- a kdnp által felmatricázva Jézus szülőhelye-és a három királyok ajándéka után meg fizetni kellene a 25%-t. Kissé sarkitva,de igaz.
Commenter
@kereső: ahogy a fegyverkezése is, egy nem létező külső ellenség ellen. Félelmetes, undorító és életveszélyes ember az országra és a népre nézve.
Commenter
@justhpeter: az ő "kereszténységük" semmi más, mint álarc, ami mögé a nemzeti szocializmus államvallása bújik.
Nessy
A diktátorok szeretik a hatalmukat Istentől eredeztetni, így minden rendeletük Isten által jóváhagyott, és a plebsnek zokszó nélkül kell elfogadni!
papa.49
Egy volt párttitkár kölke, aki maga is kisztitkár volt meg besúgó, honnan tudná mi a kereszténység igazi üzenete, fingja nincs róla, csak magára húzza mint a pondró a levelet !!!
Commenter
@Nessy: és nagyon úgy tűnik el is fogadjuk zokszó nélkül, hogy évszázadokkal forgatja vissza az idő kerekét, és süllyeszti le és el az országot.
csak úgy....
a XX.-XXI. sz. ban a messiások nem jászolban ,barmok közt születnek,...aztán egy idö után ki is derül róluk,hogy se nem messiások,sem megváltók, csak lopni,hazudni,uszítani és gyarapodni jöttek közénk...
justhpeter
@Commenter: Ez valóban találóan igaz megfogalmazás.
Commenter
@justhpeter: sajnos, hogy le kellett írnom! Engem a társadalom, az állítólagos többség totális beletörődése döbbent meg a legjobban. Így nyugodtan beleülhet bárki kihalásos alapon a hatalomba. Gyakorlatilag orbán úgy számolt le mindennel, mindenkivel hogy észre se vették, akkora már a közöny, hogy bőven elmehet a falon túlig. Egy ember sztrájkol a Kossuth téren? Tényleg nincs senki más? Hol vannak a beigért folyamatos ellenzéki tüntetések?
görbetükör
@Commenter: Első perctől tépem a szám, hogy tüntetés semmit nem ér. Néhány poénos skandálás, buli, zene-- ettől ijedne meg?
Éhség sztrájk? Ugyan, röhögve tűri, hogy emberek éhezzenek, majd pont ez az egy fogja zavarni.
Más ötlet nincs, tűrjünk békével. Vagy siránkozva/hőbörögve, mindegy, egyre megy.
Commenter
@görbetükör: épp ezt írtam tegnap egy topicban, hogy ezek a "neo-kereszténydemokraták" röhögve fogják végignézni a parlament ablakából, ahogy az éhségsztrájkoló összeesik és még mentőt sem fognak hívni. Épp most nyilatkozta a politológus és az Amnesty hogy már rég százezreknek kellene az utcán lenniük...annak kapcsán ami itt történik és még csak most jött el az igazi kezdet.Azt hiszem ez a nép jó időre feladta.
F_Viktor
@Commenter: Írod:
"ahogy a fegyverkezése is, egy nem létező külső ellenség ellen."

Fegyverkezés értelmetlen külső ellenséggel szemben, ez az új hobbit természetesen saját népe ellen találta ki.
F_Viktor
@görbetükör: Írod:
"Első perctől tépem a szám, hogy tüntetés semmit nem ér."

Igen, most már nincs értelme, ezért kell Magyarországot kipicsázni az unióból, akkor majd a nyomor miatt a 2 millió birka fogja véglegesen megbuktatni.
görbetükör
@F_Viktor: 2 millió birka semmit nem fog csinálni, csak menetel a vágóhídra.
Inkább két oroszlán kellene...
F_Viktor
@görbetükör: EU-n kívül, orosz szövetségessel (orosz atombombákkal Magyarország területén), zéró gazdasággal és mezőgazdasággal, nyersanyag hiányában (import, vámmal), hatalmas munkanélküliséggel, szociális háló- és nyugdíj nélkül, szerintem a birkák is más szamár után néznek, vagy ahogyan említetted, marad a vágóhíd.
csak úgy....
@görbetükör: Na erre köllenek megint az "Isten bárányai", ha fölnött és kellöen lelkes magyar embert faragtak belöle,mehet a Donkanyarba...,védeni a hazát...
csak úgy....
@durbincs: muki! örömmel látlak ,...kaki,pisi vót ?
Cefi
@durbincs: Mikor beleszartam a leprás kurva anyád szájába, és ennek eredménxeként a világra pottyantott, nem számítottam rá hogy a föld elbír a hátán egy ekkora ótvart, mint ami te lettél, kis buzi ebihal.
Commenter
@F_Viktor: hát persze. magyar hazára magyar miniszterelnök (magyar) fegyvert fog. Ezért is mondta anno hogy "ruszkik, haza!"
csak úgy....
@Cefi:te sem lehetsz egy nívódíjas müvész,...
csak úgy....
@durbincs: ha nem kapsz rendesen levegöt,tedd a nyelved alá ...
csak úgy....
@durbincs: sokan útálnak muki,...kezdek nem csodálkozni...
lampa laz
@Commenter: még fletó is nagypofával valami olyasmit mondott, h minden parlamenti napot meg fog keseríteni a fidesz számára, és mi történt, úgy lapítanak a többi ellenzékivel együtt, h a fidesz észre se vegye őket, h ott vannak. A hülye jobbik meg beállt melléjük szavazni. Így aztán tényleg könnyű dolga van a törvényhozással. Majd..., de akkor mind a két brancsot el kell zavarni vérzivataros ..csába, mert ezek összetartoznak.
Commenter
@lampa laz: Nem csak "Fleto, mondta azt hogy naponta fognak beleszállni a Fideszbe hanem az MSZP-Párbeszéd is. Az világos volt, hogy a Jobbik nem fog, Vona lelépése után ők már a túlélésre játszanak. Azért tartoznak össze, mert vétkesek közt cinkos aki néma. Ezek meg hallgatnak. Alig-alig emelték fel a hangjukat a gyalázatos "stop Soros" ellen. Majd...lehet, hogy majd-hoz már most is késő...
Nessy
Van az a pénz, amiért feledve Istent, és embert, az aranyborjút imádják!
Azért mostanság kutyaliter irigylem a gerinctelen embereket, nem fáj a hátuk!
csak úgy....
@durbincs: ha erre maszturbálsz?, áldásom rád ,...majd mesélj...
namihami
Ennek a leckének (a többi leckéhez hasonlóan), akkor lenne értelme, ha az, aki kapja tanulna belőle. Ezek tanulni? Bármiből? Csak ha ötvenezres tömeg felvonulása kiséri. Akkor is csak besz@rnak, de valami hasonlóval ismét elkövetik ugyanazt a hibát Vagy addig csavargatják, amíg bevezethetőnek itélik. Aztán jön a sírás-rívás, hogy Brüsszel megint ""báncsa a magyart"" és a ""libsik szaladnak árulkodni"".
És ebben az a legszebb, hogy ezt a kinti ""árulkodást"" pont az ő Vezérük találta ki.
tulipan
@durbincs: Na és Te? Herélt a keresztet ismered, vagy már régen 1 muszlim félholdas vagy? :)
csak úgy....
@tulipan: Ne ejtsd zavarba durbit ;) ha tudná,hogy mi van körülötte,akkor nem lenne minden szava mögött egy kibaßott kérdöjel!...talán ö az utolsó eonuh, az állandó herék emlegetése nem erre utal? ;) vagy csak simán, egy tudathasadt,50 IQ alatti buzeráns ? :)
tulipan
@durbincs: : Herélt vagy hát, ss 50IQ-s ! Nagyon hiányzik?? Van még maradék csirkepörid?Minek a kanál? Leves is van, a kukádban??? Na, neee mááán'!
Az irodalmi stílust nem érdemes megváltoztatni!
tulipan
@durbincs: : Herélt vagy hát, ss 50IQ-s ! Nagyon hiányzik?? Van még maradék csirkepörid?Minek a kanál? Leves is van, a kukádban??? Na, neee mááán'!
Szóval még pedofil is vagy? Vigyázz, mert magad árulsz el minden féltett titkodar ÖNmagadról!, Te ostoba narancsos hivatásos propagandista!!! Különben meg, igazad van, mert legallább mindeki számára kiderül, milyen alja népeket '"alkalmaz" ez a narancsos horda!
Igazad van, az irodalmi stílust nem érdemes megváltoztatni!
tulipan
@durbincs: Jééé, : Csökött-falván? Te ott laksz? Na, és milyen a sárkunyhód? Téged ott naponta jól eltángálnak? Ja, attól ilyen csökevényes az agyad, vagy lehet, hogy a napi liter pálinkétól???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.