A hét híre, hogy a kormány egy tollvonással eltörölte a cafetéria lehetőségét, meghagyva szinte egyetlenként Az Erzsébet - utalványt. Tették ezt azzal a hangzatos, ám rém álságos magyarázattal, hogy "pihenjen a Magyar". A lózug nagyon szép és helyes... lenne! Ha itt tartanánk, ám messze nem erre dübörgünk!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Ezek az utalványok mindig is ilyen kiskapusnak tűntek."

Nekem az rémlik, hogy pl. a beiskolázásra felhasznált cafeteria nagyon népszerű VOLT!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@F_Viktor: Én meg még ara is, amikor a " a pofátlanul magas béreket" 2 millióban maximalizálták, aztán mikor a hívek kerültek pozicióba, rögtön nem volt pofátlan az 5 millió sem! ( Simor - Matolcsy).
Miért gondolják, hogy mindenki demens rajtuk kívül?
Macskaszem
A turizmus Orbán Rühelke biznisze, ezért Geci apuka gondoskodott róla, hogy Nemstróman Lőrinc zsebre tegye az egészet szőröstűl, bőröstűl Rühelke számára.
F_Viktor
@Nessy: Ezért volt szükséges lenyúlni, átadni a strómanoknak szinte az összes médiát, hogy a 2 millió birkát és a határon túli ál-magyarokat kómában tartsák.
Egyenlőre ennyi elég orbánnak és mocskos rendszerének, de jön még kutyára teherautó.
Nessy
@F_Viktor: A próféta szóljon belőled!
Ó-buda
@Nessy: mert ök nyertek...csalással.. és a "gyöztes" mindent visz!! Tenni kéne vmit az alvo ellenzéknek ne csak a lovét nyalják fel...
Nessy
@Ó-buda: nem fognak!
A munkavállalókat meg majd a munkaadókra uszítják, hogy miért csökken a bérük! Ja, hogy a kormány igy jóval nagyobb adóbevételre tenne szert, mint a cafetériával. Csak éppen majdnem a duplájába kerül bruttóba úgy a munkáltatónak, mint a munkavállalónak, az adók és járulékok miatt. Feltételezem honatyáink és honanyáink is fizetnek minden külön járandóságuk után adót és járulékot! Különösen, miután majd a duplára emelkedtek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.