A magyar miniszterelnök csütörtökön találkozott a cseh, a lengyel, az osztrák és a szlovák kormányfővel, ami után azt nyilatkozta, hogy egyikük se megy el az Európai Bizottság elnöke által összehívott migrációs mini-csúcsértekezletre vasárnap. A különös csak az, hogy egész addig azt se lehetett tudni, hogy meghívták volna. De ha lehet, még annál is különösebb, ami az esemény záró sajtófotóján Orbán Viktor nadrágjával történt. Egészen olyan,mintha valaki másét vette volna fel, ráadásul fordítva. Most vagy az történt, hogy a magyar szabók ilyen pocsék minőségben dolgoznak. Vagy az, hogy a magyar miniszterelnök furcsa módon összement. Arra meg már gondolni sem merek, hogy nincs pénze szabóra, és konfekcióöltönyt kénytelen hordani korpulens testén. De az biztos, hogy a viselete egészen egyedi. Magyarország minden polgára büszke lehet arra, hogy olyan vezetője van, aki minden területen méga divatban is szakítani mer a konvenciókkal, és újat tud mutatnia begyöpösödött, migránsok által...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lehet, hogy Ráchel öltözteti? Hiszen már a divatszakmában is nyomul.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Lehet, hogy Ráchel öltözteti? Hiszen már a divatszakmában is nyomul.
Commenter
@Nessy: Ráhel is hasonlóan ízlésesen öltözik.Ennek már az egész teste egybefolyik lassan, olyan mint egy zsíros bödön. A nadrágot a csámpás, hurkás lábai vasalták ilyen szép gyűröttre.
rosalinda57
@Nessy: ÍZLESBOL ELEGTELEN. NO AZERT MAST IS OSZTALYOYNI KELLENE, DE AZ SE LENNE JOBB !
karma1
Ha nem tudnam, hogy kik alltak be erre a fotora, akkor azt hinnem, hogy ez a Rosszul Oltozott Politikusok Versenye, es az elso 5 helyezettet lathatjuk, amint mindegyikukre a recsolke szabta ra a nacit.

Ennyire rosszul oltozott embereket max. haboru utan lehetett latni, de meg sokszor azok is sokkal jobban oltozottek voltak a Majus 1 Ferfiruha Gyar termekeiben.
Macskaszem
A hordóhasáról lecsúszott a nadrág, és a kurta lábain megbuggyant. Tisztára mint a gazdája.
Macskaszem
@karma1: mostanában az ilyen kinőtt öltöny a divat, és úgy látszik nem számít, milyen hülyén néznek ki benne, csak drága legyen.
bencemacska
@Sámannus: ma, 16:11
Nálad a pont!
Szerintem a pelenkája csúszott le, az húzza le a nadrágot is.
cikicakk55
Most nem azért mondom,hogy védjem a szabókat,de egy ilyen testre,még is hogy lehetne nadrágot szabni? Rövid,görbe de vastag lábak. Hatalmas hordó has,de mint ha nem is állna másból az egész teste,csak hasból.Se mellkas, se vállak,semmi. Van egy vaskos rövid nyak amint ül egy az alatta lévő méretekhez képest kicsi fej. A karok sem jobbak. Épp úgy mint a lábak,rövidek és vastagok. Épp csak a zsebekig elér. Pont azért van mindig zsebben a keze,mert nincs ami megfogja a nadrágot. Övet egy ilyen hasra tenni lehetetlenség,mert ha túl szoros,nem tud benne ülni. Ha túl laza,akkor meg lecsúszik. Mindig sikereredetlen a kinézete ha összességében mutatják,de ezen a fényképen tényleg borzasztóan néz ki. A többi sem egy Ken a Barbi baba mellől,de a pohos még így,ezeket is alul tudja múlni.
Yoda69
Semmi kulonos. Csak nics stiluserzeke. FideSS nyelven mondhatnam ugy is, faragatlan tusko, de jobban teccik a taho geci.
Sámannus
Így jár aki mindent államosít.
Ez olyan mint a seregben volt bevonuláskor. Mindenkinek egy méretből kellett "választani",
vagy inkább hozzávágták.
A többiek szerencsések voltak, mert kicsit nyurgábbak:DDD
tudode
Ez csak MOST TŰNT FEL?
.
Hasonlóképpen képeSS viselni a TISZTSÉGÉT, mint az öltözékét. MINDIG ÚGY áll rajta az öltözéke, mint TEHÉNEN A GATYA a széle olyan, mint a hossza alkatán!
.
Ez lenne a KISEBB BAJ, ha nyakon felül OK lenne!
lampa laz
Ez a faszi még az antropológusokat is nehéz helyzet elé állítja, ha egyszer az eke kifordítja majd szántás közben...vajon melyik fajhoz, kultúrához tartozhatott???
csak úgy....
@csak úgy...: alatta jäger alsó és golyó álló lábszárvédö ,persze senkinek sem tönt föl,hogy nincs a zsebibe a keze...
csak úgy....
@lampa laz: azt hittem,hogy lesz neki piramisa...,még ,hogy az eke...
lampa laz
@csak úgy...: nem kizárt, h lesz neki, de mi majd újra temetjük...
csak úgy....
@lampa laz: ...remélem ö mondhatja ott is a beszédet,-járatos benne...,szerencsétlen Nagy Imre és társai,...halotti porukban is át tudta öket baxni...
Commenter
@cikicakk55: lehetne rá megfelelő öltözéket szabni, csak akkor az az arab férfiak által viselt egybeszabott lepedő-stílusú viselet lenne. Úgy el van hízva, hogy már a megfelelő méretű ruha is esetlenül áll rajta. Nincs az a stylist, dietetikus, fodrász, sminkes, aki ebből valami normálisat ki tudna hozni. Maximum a plasztikai sebész, kezdheti a gyomorszűkítő műtéttel és a zsírleszívással...
kisrigó
Lehet, hogy a nagggyon nagy tudású récsölke referencia munkája, de senki sem mert szólni, hogy na ezt azért mégsem kellene!
SystemError
Olyan, mintha MC. Hammer-t felhizlalták volna..
Edmond Dantes
Nekem már annyi is elég,hogy legalább nem vakarja a tökeit.
Grafix69
Semmi különös nem történt az a helyzet, hogy a majom frakkban is majom marad . Nos ő tudja ,hogy ezért nem érdemes normálisan felöltözni , sőt az egész család tudja ezt.
cikicakk55
@csak úgy...: Azért nem volt zsebben a keze,mert a nadrágon annyira mélyen volt a zseb,hogy nem ért le addig a karja. Szerintem azóta 4 zseb van a nadrágon.Kettő neki,kettő a dugi gyógyszereknek.
cikicakk55
@Commenter: ma 12:38.
Szerintem egy szemfedő állna rajta pöpecül. Esetleg egy halotti lepel? Ezt a pofát már glettvassal kéne maszkírozni,de még azzal sem sikerülne emberszabásúvá tenni.
Commenter
@Edmond Dantes: szotyit se köpködött éppen.
Commenter
@cikicakk55: ha az utálat amit itt kap ölni tudna, már meg is oldódna minden gond, és kiürülne a fórum...
cikicakk55
@Commenter: Az a helyzet,hogy semmi szeretni vagy tisztelni való nincs se rajta,se benne. Volt pár ilyen elfuserált alkatú ember már a világon,akiket még sem a külalakjuk miatt utáltunk vagy szerettünk. Churchill is elég idétlen alkatú volt,még is szerették és nem hinném,hogy annyit cikizték volna mint ezt a pohost.
tulipan
Nem öltözteti ezt a pókhasút senki, hisz úgy mindent csak Ő tud! meg is látszik!
tulipan
@cikicakk55: Szerintem meg, nem a gyógyszeréért nyúlkál!!!
Commenter
@cikicakk55: Így van. Churchillt egy levegővételben sem lehet említeni ezzel. Zseniális politikus volt és ha nincs, talán ma már Hitler utódai uralkodnának a világ felett.Mussolinit, Hitlert, Franco-t annál inkább, de ott vannak a kortársai: erdogan, duterte, alijev.Nem csak külsőre hasonlítanak: kívül belül rút mind.
csipetke
Ja,még mindig orbán hacukája a téma?A gatyáját tán még ki is fingotta kínjában,hogy kicsit magasabbnak látszódjon...Lehet,hogy sajátlábú récsöl rendeli neki ezeket a göncöket.A lányain se látni elegáns ruhákat.A szegény Gazsi-gyerek meg kénytelen volt Soros intézményben tanulni.
Ej-ej,micsoda világ ez!...:)
yazo64
Na meg ez a testtartás... mint akinek kilopták a görögdinnyéket a hóna alól:)
csipetke
@csak úgy...: 16:43 tegnap Nem.neki mauzóleuma lesz,mint Leninnek.Majd ha be lesz balzsamozva,a fidesz-fanok minden reggel eléjárulnak majd egy kézcsókra...
back up
Úgy áll ott Orbán, mint tehénen a gatya.

Odáig még nem jutott el a parasztkirály/a parasztok királya, hogy ha már konfekció, akkor két méretet adnak meg.
Igen, Orbán Viktor elvtárs, a derékbőség mellé a nadrág hosszát is - mert van rövid lábú víziló, meg hosszú lábú víziló.

A konvencionális ízléstelenség diszkrét bája.

Mindig érdekelt, hogy nézhet ki egy két számmal nagyobb óvszer egy faszon.
Most már tudom.
Aki Én
Egyszerűen szégyen ez a faszi. Na, pont annyira politikus meg diplomata, mint amennyire ezen a képen annak látszik.
Suttyó fesön...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.